Şimdi Ara

!!!!Antec 1200 Modding!!! (Güncelleme 20.12.2009) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yeni foto
     !!!!Antec 1200 Modding!!! (Güncelleme 20.12.2009)

• Seçkin abi konu hort olacak ama yazmassam duramam :D

Sofra bezlerimiz aynı

Nanoxialar çoğu kasaya bu denli yakışmıyor..

Gerek ortamla gerek kasayla çok yakışıklı olmuş abi.

Ben o u lastikleri nerden temin edebilirim?

Kasamı keserken hafif çizikler oluştuda
  • Update olmus sanırım Hayırlı olsun
    Alttaki fan sönük gibi neden
  • uv disklerden dolayı oraya etki edemiyor o yüzden. kasanın kendi fanlarını kırmızı ledlerle değiştirip kullanacam biraz. hoşuma giderse nanoları satıcam
  • bende yan kapak icin kaliteli bir plexi arıyorum UV Blue ankarada bildigin bi yer varmı
  • arkadaşlar konu ile biraz alakasız olacak ama yorumlarınızı istiyorum
    hangi kasa daha iyi ??
    COSMOS S
    ANTEC 1200
  • Valla eskiden cosmos s diye biliyordum.Ama detaylı incelemelerini izledikten sonra ben Antecte karar kıldım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qpcole

Valla eskiden cosmos s diye biliyordum.Ama detaylı incelemelerini izledikten sonra ben Antecte karar kıldım..

walla bende antec1200 kullanıyorum yaklaşık bir yıldır
    kasanın içi klimalı gibi; şimdi pc yi komple elden çıkartıyorum şimdi bazı arkadaşlar
    cosmos s ; antec1200 den çok çok daha iyidir
    antec1200 şahin
    cosmos s proshe dir falan diolar
    yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
    şimdiden tşk..
    http://forum.donanimhaber.com/m_36147025/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36147025

• intel destekli anakartın dolayısı ile titan fenrir in cok guzel yakışmış.amd lerde bu şekilde durmuyor.benimde kasamda nanoxia fanlar mevcut ancak 1250 likleri.2000 devirlikleri cok gurultulu.gerci fan kontrolcun var.ayarlıya bilirsin ordan.
    birde psu nun fanı altta kalması gerekiyor ama sen ekran kartına cevirmişsin bu hem gurultu hemde ekran kartına sıcak hava gitmesini saglar.kasanın altında delikler yokmu?var ise yanlış montaj yapmışssin.kasan cok guzel gule gule kullan.
  • fanlar çok güzelgözüküyor. kasa da çok büyük yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

intel destekli anakartın dolayısı ile titan fenrir in cok guzel yakışmış.amd lerde bu şekilde durmuyor.benimde kasamda nanoxia fanlar mevcut ancak 1250 likleri.2000 devirlikleri cok gurultulu.gerci fan kontrolcun var.ayarlıya bilirsin ordan.
    birde psu nun fanı altta kalması gerekiyor ama sen ekran kartına cevirmişsin bu hem gurultu hemde ekran kartına sıcak hava gitmesini saglar.kasanın altında delikler yokmu?var ise yanlış montaj yapmışssin.kasan cok guzel gule gule kullan.

yorumun için teşekkürler. fanların 1250 liklerden ses olarak fazlası performans olarak fazlası olduğu için oluyor.yoksa 1200 devirde 2 modelde aynı sesi ve performansı verir.nanoxia daha fazla performans isteyenler için böylede bir model üretmiş.zaten 2 modelde de kontrolcü veriyor yanında.kısaca 1200 lük ile 1200 lük arasında bana göre performans dışında fark yok.psu konusuna gelince.fanın yukarı bakmasında bir sakınca yok.ne ekran kartına bi sıcaklık gider nede ekran kartından sıcaklık gelir bu pozisyonda.Psu dan sıcaklık gidemez çünkü fan psu nun içine doğru çalışıyor.ekran kartından sıcaklık gelemez çünkü ısınan hava yükselir ve yukardaki 2 tane 12 lik ve 1 25 lik fandan daha kolay dışarı atılır.PSU nun alt tarafa konumlandırılmasıda zaten birazda bu yüzden düşünülmüş bir durumdur.Tıpkı zamanında soba gibi çalışan presscott ailesi için geliştirilen btx standartı gibi.

Bi arkadaşımız cosmos mu antec1200 mü demiş. buna cosmos serisinide modlamış biri olarak cevabım antec olur. çünkü cm bana göre başarısız bir kasa yapmış. alüminyum kalitesi çok düşük kağıt gibi.ve gösterişli duruşuna rağmen dar iç mekan.cosmos 1000 iç dizayn olarak sisteminde fazla sayıda disk kullananlar için uygun ama 1100 bana göre sadece dışardan yakışıklı bi kasa daha ötesi değil. 1200 de ise herşey en basit ve yalın halinde. fanların önünde hava akımını engelleyen plasti,kler parçalar vs vs yok. bütün herşey basit sade ve en iyi performans için düşünülmüş. kasa derinliği biraz az diğer rakiplerine göre ama bu fazla sayıda düşük devirdeki fanlar ile soğutma yapabilmenizi ve sesi aşağılara çekmenize imkan tanıyor.Antec1200 ün tek eksiği görece fazla fiyatı olabilir.onuda içindeki fanların tamamının gelmesi ve bunların kontrolcülü olmasıyla düşündüğünüzde maliyeti dengelediğini görürüz.Hoşuna gidenlere tavsiye edilebilir bi kasa

• seçkin abi yine döktürmüş eline sağlık
  • Eline sağlık çok hoş olmuş
  • Kasada ati teması yapayım dedim kasanın kendi fanlarının ledlerini kırmızıyla değiştirdim. uv neonlara ek olarak 1mt kırmızı şerit led ekledim.Bu ledler sese duyarlı olarak çalışacaklar.yani sürekli çalışmayacak. fotoları çekebilmek için sürekli çalıştırdım.görüldüğü gibi gece lambası gibi oldu kasa sese duyarlı şekilde güzel oluyor ama.Yarın video eklicem şimdi geç oldu sesi açamıyorum fazla sunbeamın ledleri de değiştirebilirim heran ayrıca fotodaki halinden çok daha güzel görünüyor renkler bunuda belirtmek isterim.özellikle uv ile kırmızıyı çok yakıştırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 20 Aralık 2009; 0:29:19 >

• Seçkin kırmızı gitmemis oğlm bu kasay bi cok renk denidiler yesil kırmızı sarı felankablolar ile oynarsan sekilli bir düzeltme yandan fean durmaz
  • Konuyu ne zamandır takip ediyorum ama bir türlü yorum yazmak nasıp olmdı. Bence kasanın son hali cok güzel olmuş yan kapağıda 10 numara kemismişsin ne diyin harıka olmuş, bende gaza gelirsem her an HAF 932 kapagını kesebilir kötü örnek oloyorsunuz vallaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Seçkin kırmızı gitmemis oğlm bu kasay bi cok renk denidiler yesil kırmızı sarı felankablolar ile oynarsan sekilli bir düzeltme yandan fean durmaz

fotada ii çıkmıo ya yarın videoda belki biraz daha düzgün görünebilir ışıklar. kırmızı uv ve siyahı çok seviyorum.hafif gizemli kasvetli bi havası oluyo bide ilerde yapacağım alevli airbrush olayı için kırmızılı olmasını istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 20 Aralık 2009; 1:50:33 >

• Çok güzel gözüküyor.
  • yan plexi önceki halinden daha iyi duruyor.
    fare ortama ayak uydurmuş bence klavye üvey evlat gibi kalmış orda göze batıyor.istersen kırmızı ati tarzında yada pislick tarzında yada grafiti ise kırmızı grafik ile tam olacaktır.

dijital ses kontrol ünitesinin rengi gayet iyi onda değişiklik yapmaya gerek yok.

kasada ise üst kısımdaki mavi ışıkların değişmesi gerek kırmızıya oranla zıt kalmış kırmızı yapma imkanımız varsa oda iyi olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.