Şimdi Ara

Antec 900 Kasa Proje = KuKla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aksam naptimi gostermeden konulacak parclari gostereyim :) maksat resim olsun :D
     Antec 900 Kasa Proje = KuKla

Ve bu su sgoutucu cok sorun yaraticak :D ama onun icinde cagre ureticez :D bigwater 780e

Buda yeni Power supply im 750W Xilence // Ve harbiden cok mutluyum :D 140Mm fani var altinda

Bunlarda Cage lerim kosede bekliyorlar bunlari boyamicam sadece ayni renkden bir kac kat daha boya aticam.

Odam dan estanteneler, ve o Bayrak hic inmedi !!!!

Buda Kasamda UV ISIK larin yeni yeri olarak belirledim

Simcik buda Kulanmayi dusundugum UV Kirmizi sivi si, Ama her an kafam esip Maviye de done bilirim

Ufak bir not beyler Kulandiginiz Dremel e dikkat edin CIN mali olup garantisi olmayan rottary tool SAKIN kulanmayin !! neden derseniz cunki bu resimdeki Isim siz markayi yeni sifir kulandim 4 kesimden sonra BOZULDU ve kimse tamir edemedi !! Bu yuzden Dremel satin aldim saolasin bosch a Garanti kapsiyor !!!!

Ve yarin da bitmis olan 140mm lik fan yerimi ve tozlugu gostericem ayri yeten. Kusursuzca UV isik switcer lari guzel ce kasanin disina monte etdim onlarida gostericem.

• Kasanın iç boyası biraz görüntüyü bozmuş gibi bence 2. katı vur daha hoş görünür..Onun dışında güzel gidiyo.Takipteyim..
  • Mükemmel bir çalışma
  • Devamını bekliyoruz... Kolay gelsin.
  • Akşama 140mm fan deliğimi ve Fan kontrol tuşların monte ediceğim yerin resmini Koyucam.

Takipde olan herkeze teşekürler
  • Simcik, Gecen sene acdigim Power supply deligini 140mm lik tozluk icin genisletiyorum,.. Bu resim gecen sene yapdigim deligin resmi.

Cizimleri yaptim.

Kesmeden son birkez 140mm tozlugun durcagi yeri gosteriyorum

Ve KESIM den sonraki hali :D

Ve Torpulerken

Yarin da size Cok basarili buldugum UV ve fan kontrolerin Disari monte edisimi Gostericem/ Bu kesimle kendimdle gurur Duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonymontana_1985 -- 26 Nisan 2010; 21:58:34 >

• Kesimi iyi hizalayıp kesememişsin ama sorun değil zaten... Üstüne Fan geleceği için görünmeyecektir.

En kısa zamanda yeni resimleri bekliyorum, Kolay gelsin.
  • Beyler geç de olsa yeni resimn ekliyorum iş güç yoruyor proje ile uğraşıcak saat bulamıyorum :D

Herneyse şimdiki resimde Fan kontrolün ve UV ON/OFF tuşlarını kasanın dışına monte etmek için Delik Açıcam. Ondan Önce Cizim ler

Fan Kontrol lerin kesileceği yer

Buda UV ışığın ON/OFF tuş yeri olucak

Kesimlere Başlıyoruz // KIL TESTERE ile kesimi yapıyorum

Şimdi geldi SIRA UV ışığın ON/OFF tuşunu monte etmeye

Bence Süper Kesim oldu

• valla bir şaheser yaratacak gibi duruyorsun :D Sabırsızlıkla o kasanın son halini bekliyorum:D
  • On - Off butonu'nun kasaya montajı çok güzel olmuş.Kasanın kapağında herhangi bir şekilde göze batmıyo..
    Güzel gidiyo.Takipteim..
  • İyi birşeyler çıkacak gibi, sabırsızlandım
  • Beyler çalışmamı takip etdiğiniz için saolun. .. Kafamdaki şekli ben çok sevdim ve aynısını yapcak kapasitedeyim sadece malzeme eksikliği çekiyorum :D.

Size bu akşam Kasanın içindeki Son açılan deliğmi göstericem o delik Anakartdaki CPU besleyen power ların Çıkışı olucak...

Yan kapağım kesimi yapıldı onu daha post etmiyorum çünki PLEXI camı daha gelmedi elime. oda Mayıs 2 gibi bitiricem...

Zati Kasa kesimi bitince Ince zımpara vurucam ki atıcağım Mat siyah tam otursun.. Yaptığım doğru demi ?? ince zımpara vurucam sonra 100 ile vurmayı düşünüyorum.... ASTRA atayımı Mat siyah dan önce ?

saolun
  • Boyamadan önce inca zımpara yapman doğru bir düşünce..
    Akşam koyacağın resimleri merakla bekliyorum..
  • Eline sağlık cok güzel bir calışma oluyor...Mod işi gercekden cok zahmetli ve zor ama işin sonunda yaptıgın iş baktıgında alıcağın keyif hiç birşeye deyişilmez.... takipdeyim

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardware wizard -- 30 Nisan 2010; 16:51:07 >
  • Uzun bir aradan sonra tekrar dan geri geldim, Malüm Turizim başladı ve işler yoğunlaşdı ama Bu kasa ya bitecek ya bitecek, ayrı yeten acele etmiyorum çünki Yapdığım işde 100 de 100yerine getirmek istediğim için vakdimi kulanıyorum.

Şimdi size Anakarta giden V12 Rail leri için Açacağım deliği ve kesil miş halini göstericem.

Kurşun kalem le Çizdim çizgimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonymontana_1985 -- 8 Mayıs 2010; 10:55:40 >
  • kardeş yaptığın iş lafım yok.yanlış anlamazsan biraz eleştride bulunacağım.fotoğraflarına dikkat ettim biraz sanki hava atar gibi çekilmişler.tabiki bu senin tercihin ama ne bileyim o notebook un yada çift monitörün yada laptop un yaptığın modla ne alakası var?yani yaptığın modla ilgili test yapıyor olsan neyse bir nebze anlarım ama bu hoş değil bence.anlatmak istediğin bir çok ürünü yazıyla (isim ve özellikleriylede) anlatabilirsin.baya bir fotoğraf kirliliği olmuş.ayrıca cidden o matkapı plastik sehpanın üzerindemi kullanıyorsun?gerek yok bence

bahsettiğim fotolar:
    -6 adet spiral kesim fotosu (sadece ikisi başlangıç ve sonuç olarak yeterli olurdu bence)
    -çift monitörün ve notebook+laptopun bulunduğu fotoda sadece kullandığın monitörün fotosu yetebilirdi
    -iki defa monitörün kutusunun resmini koymuşsun.maksimum 1 i yeterliydi

umarım yanlış anlamzsın yaptığın modifikasyona sözüm yok.gayet başarılı buluyorum ama daha az ve daha öz foto işin özünü daha iyi anlatır.
    saygılar iyi çalışmalar

• quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

kardeş yaptığın iş lafım yok.yanlış anlamazsan biraz eleştride bulunacağım.fotoğraflarına dikkat ettim biraz sanki hava atar gibi çekilmişler.tabiki bu senin tercihin ama ne bileyim o notebook un yada çift monitörün yada laptop un yaptığın modla ne alakası var?yani yaptığın modla ilgili test yapıyor olsan neyse bir nebze anlarım ama bu hoş değil bence.anlatmak istediğin bir çok ürünü yazıyla (isim ve özellikleriylede) anlatabilirsin.baya bir fotoğraf kirliliği olmuş.ayrıca cidden o matkapı plastik sehpanın üzerindemi kullanıyorsun?gerek yok bence

bahsettiğim fotolar:
    -6 adet spiral kesim fotosu (sadece ikisi başlangıç ve sonuç olarak yeterli olurdu bence)
    -çift monitörün ve notebook+laptopun bulunduğu fotoda sadece kullandığın monitörün fotosu yetebilirdi

umarım yanlış anlamzsın yaptığın modifikasyona sözüm yok.gayet başarılı buluyorum ama daha az ve daha öz foto işin özünü daha iyi anlatır.
    saygılar iyi çalışmalar

100% katılıyorum arkadaşım sana sanki hava atar gibi çekmiş fotoları mod bittikten sonra uzaktan oda içinde nsl durduğunu anlatmak için çekersin yaninda notebook falan olur o olur ama daha mod bitmeden böyle fotolar çekmek biraz abes kaçmış sanki yinede saygılar gsl gidiyo mod

• quote:

Orijinalden alıntı: wahdet35tr

quote:

Orijinalden alıntı: kangroo

kardeş yaptığın iş lafım yok.yanlış anlamazsan biraz eleştride bulunacağım.fotoğraflarına dikkat ettim biraz sanki hava atar gibi çekilmişler.tabiki bu senin tercihin ama ne bileyim o notebook un yada çift monitörün yada laptop un yaptığın modla ne alakası var?yani yaptığın modla ilgili test yapıyor olsan neyse bir nebze anlarım ama bu hoş değil bence.anlatmak istediğin bir çok ürünü yazıyla (isim ve özellikleriylede) anlatabilirsin.baya bir fotoğraf kirliliği olmuş.ayrıca cidden o matkapı plastik sehpanın üzerindemi kullanıyorsun?gerek yok bence

bahsettiğim fotolar:

saygılar iyi çalışmalar

100% katılıyorum arkadaşım sana sanki hava atar gibi çekmiş fotoları mod bittikten sonra uzaktan oda içinde nsl durduğunu anlatmak için çekersin yaninda notebook falan olur o olur ama daha mod bitmeden böyle fotolar çekmek biraz abes kaçmış sanki yinede saygılar gsl gidiyo mod

dusuncelerinize saygiliyim Ama elesdirilerinizi Projemdeki hatalari gostermenizi Rica ediyorum..
    Sonucda Hava atiyor gibi bir tabir yakismasi Yapdiniz ya, Bravo !! Size mi sorcam Atolyemi nere ye kuracam veya Gecen sene nin yarim kalmis modunu Aksesuarlarinla birlikde yayinlamak.// sonucda proje benim ve yapdigim Mod da hata varsa Onu ELESDIRMENIZ , bende ne olup olmadigi sizi ilgilendirmez ben koydum sonucda modum da kulandigim aparatlardi !! Ona bakarsan Turk bayragi da HAVA atiyorsun deseydin bide// Ama bilmedigin varki atolyem Odamda ve o bayrak 10 seneden beri asili !!!!!

herneyse ! ! isimize bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonymontana_1985 -- 8 Mayıs 2010; 23:01:27 >

• Simdi gormeyen ler icin nereden kesim yapcagimi net sekilde gosteriyorum

Buda arkadan gorunumu

Ve Mutlu SON

• düşüncelerimize saygı göstermeniz cidden hoşuma gitti.ama sanırım yazdığım şeyleri tam olarak okumadınız ama neyse.konuyu dallandırıp mesaj kirliliği yapmaya gerek yok.kesimlerde yamukluk var sanki?kestiğin yerleri ufak (ince olanlardan) cam fitiliyle cevrelemeyi düşündünmü(açtığın küçük pencereler için diyorum)

not: notebook,laptop+dual monitöre aksesuar gözüyle bakmanız cidden çok mutevazice
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.