Şimdi Ara

Antec formula 7 mi xigmatek powerfull termal macun mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi hangisi EN az 5 yıl kurumadan erimeden akmadan çok çok iyi şekilde ısı aktarımı sağlayan macundur xigmatek powerfull kullanıyorum Casper bilgisayarımda gayet memnunum ama amaç uzun ömürlü olsun çünkü Fan sesi macunu sürünce azaldı ama bir süre sonra arttı kısacası uzun ömürlü olsun ve çok kaliteli olsun birde çok çok iyi ısı aktarımı yapsın amazonda Antec formula 7 satılıyor ama amazondan Türkiye ye gelir mi ? Birde bilgisayar toplamayı düşünüyorum Inşallah nasip olursa topluycam ve cpu olarak 5960x ve Corsair hydro series h110 ile kullanmayı düşünüyorum işte akmasın en az 5 yıl götürsün erimesin çok çok iyi ısı aktarımı sağlasın çok çok iyi kaliteli olsun eğer kullananlar varsa tecrübelerini söyleyebilirmi lütfen ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: talha uz

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi hangisi EN az 5 yıl kurumadan erimeden akmadan çok çok iyi şekilde ısı aktarımı sağlayan macundur xigmatek powerfull kullanıyorum Casper bilgisayarımda gayet memnunum ama amaç uzun ömürlü olsun çünkü Fan sesi macunu sürünce azaldı ama bir süre sonra arttı kısacası uzun ömürlü olsun ve çok kaliteli olsun birde çok çok iyi ısı aktarımı yapsın amazonda Antec formula 7 satılıyor ama amazondan Türkiye ye gelir mi ? Birde bilgisayar toplamayı düşünüyorum Inşallah nasip olursa topluycam ve cpu olarak 5960x ve Corsair hydro series h110 ile kullanmayı düşünüyorum işte akmasın en az 5 yıl götürsün erimesin çok çok iyi ısı aktarımı sağlasın çok çok iyi kaliteli olsun eğer kullananlar varsa tecrübelerini söyleyebilirmi lütfen ?

Alaşımları yazar zaten forumda bir kaç bilgili kişi tesler yapmışlardı sanırım macunların ısıya etkisini test etmek için ve bir liste çıkarmışlardı kalite olarak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.