ARKADASLAR ELIMDE LINKSYS WMP300 N PCI WIRELESS KARTIM VAR BUNA NE TUR BI ANTEN TAKSAM DAHA COK VERIM ALABILIRIM MINIMUM 15DBI DEN BASLAYARAK SIMDIDEN TESEKURLER
Resimdeki Anten müthiş duruyor..Onu al bence
MERHABA ARKADASIM O ANTEN USTUNDE ZATEN AMA BEN DEGISTIRMEK ISTIYORUM CUNKU BU KARTIN PERFORMANSI COK YUKSEK N TEKNOLOJI VAR DELI BISEY BU ANTENLE SINIRLI OLMAMALI
bifikri olan yokmu arkadaslar
Farklı bir topicde aşağıdaki antenden bahsediyorlar,directional anten geniş bir alanı taraması zayıf olmasına rağmen menzil olarak herzaman daha iyidir
canak olmasi verimli olur ama burda bazi sinirlamalar var riski var saol msserin kardes calismalarin guzel basarilarin devam dilerim
+ evin icinede canak koyamam yengen beni oldurur
Canak alda hrkese ver :) kullansin
quote:
Orjinalden alıntı: force666
canak olmasi verimli olur ama burda bazi sinirlamalar var riski var saol msserin kardes calismalarin guzel basarilarin devam dilerim
Zamanla alışmaz mı dersiniz
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
quote:
Orjinalden alıntı: force666
Zamanla alışmaz mı dersiniz
hic zannetmiyorum
ha bu aradda anten kararimi verdim ve biquad anten yaptim
ve arkadaslar tam tahmin ettigim gibi bir sonuc aldim performans mukkemmel ben gibi arayanlar yani karar veremeyenler icin soyluyorum biquad anten anten kesitlerinde biraz oynama yaptim bu anten canak icin di ben normal olarak kullandim tavsiyem plaket boyutlarini orantili olarak yuksek tutun anten artisinin boyutunuda buyutebilirsiniz 4 kareli olarak yapabilirsiniz herkese tesekurler boylece olumdende kurtuldum
Bilgisizliğimi mazur görün. ADSL routerlar max 100m den veri alıp gönderebildiğine göre sizin PCI kartına takacağınız antenin mesafesi 1000m dahi olsa ne fark olacak ?
quote:
Orjinalden alıntı: yangac
Bilgisizliğimi mazur görün. ADSL routerlar max 100m den veri alıp gönderebildiğine göre sizin PCI kartına takacağınız antenin mesafesi 1000m dahi olsa ne fark olacak ?
O iş öyle olmuyor sinyal gittikçe düşüyor belli bir yerden sonra düşük dbi li antenler göremiyor ama anteniniz iyi ise düşük sinyalleri bile alabiliyorsunuz.Hele çanak anten yaparsanız acaip bi sonuç oluyor.Forumda arkadaşlar vardı izmirde yapmışlar çanak antenle 100 taneden fazla bulmuştu wireless hem 100 metre falan değil 7 kilometre uzaktanmı ne.Tabi okadar uzağa bağlanması çok zor ama 1 km içerisine belki bağlanılabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme