Şimdi Ara

Antenleri paralel bağlamak uygun mudur? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://www.aliexpress.com/item/Signal-King-Kasens-N5200-6600MW-80DBI-Wifi-Antenna-Adaptor-802-11-B-G-N-Adapter-High/1997232721.html

Arkadaşlar,linkini verdiğim adaptörü kullanan,,, hk. bilgisi olan varsa bilgilendirirse memnun olurum.Bu 80 DBI olması yada 25 km. açık alan menzilli olması sizce olabilirmi?Olumlu cevaplar gelirse hemen alma niyetindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malisert32

http://www.aliexpress.com/item/Signal-King-Kasens-N5200-6600MW-80DBI-Wifi-Antenna-Adaptor-802-11-B-G-N-Adapter-High/1997232721.html

Arkadaşlar,linkini verdiğim adaptörü kullanan,,, hk. bilgisi olan varsa bilgilendirirse memnun olurum.Bu 80 DBI olması yada 25 km. açık alan menzilli olması sizce olabilirmi?Olumlu cevaplar gelirse hemen alma niyetindeyim.

O antenin 80 dbi olması imkansız. 1 metre boyu olan yagi antenler bile o kazancı yakalanamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Overclock Makinesi

O antenin 80 dbi olması imkansız. 1 metre boyu olan yagi antenler bile o kazancı yakalanamıyor.

Evet bana da inandırıcı gelmiyor.Peki havadan direk 8 km. ve 11 km. mesafede wifi yayınları var.Bu yayınları alabilmem için nasıl bir adaptör almalıyım acaba?
  • quote:

quote:

Evet bana da inandırıcı gelmiyor.Peki havadan direk 8 km. ve 11 km. mesafede wifi yayınları var.Bu yayınları alabilmem için nasıl bir adaptör almalıyım acaba?

@forgatten2
  • quote:

quote:

quote:

@forgatten2

dbi olarak verilen değer muhtemelen dbm yani alıcı hassasiyetidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgatten2

dbi olarak verilen değer muhtemelen dbm yani alıcı hassasiyetidir.

Pek anlayamadım,,malûm bu konulara yabancıyım.Benim işimi görmezmi anlayayım?Görmezse işimi görecek bir yol tavsiye edermisiniz?
  • kesin birsey diyemem,, bu cihaz usb kablosu uzatilarak, balkona wifi verici yonune cevrilir... acik alanda 500m diye icerik okumustum. onune bina gelirse kesebilir. alirken saticiya calismayabilir deneyip tekrar getirebileceginize söz alin ki calismazsa geri verebilesiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.