Şimdi Ara

Antep te toplama 6600 yapıyorlarmış.Bilen Alan Kullanan varmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bilen Alan Kullanan Var mı ? derken başıma geleceği biliyordum.

Herkez ahkam kesiyor (Yok yapar yapamaz olur olamaz)

Adamlar bana fiyat verdiler 450 milyon

Kim aldıgı telefonun ne oldugunu biliyor Telefonun içinemi gireceğiz ne oldugunu
    anlamak için burası Türkiye neler oluyor
    Sonuçta garantili olanlarda patlaya bilir elimizde sonuçta bunu kucalayalım diye alıyoruz dimi.

Sonuç Ankara yada İstanbul dan 450 milyon fiyat veren bi yer biliyorsanız yazarmısınız

lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelefe -- 5 Ağustos 2004, 17:22:23 >
  • istanbul sirkecide var biliyorum adam butun semt lere telefon verıyor tum modeller elınde oluyor sıze yemın edıyorum 6600 ılk cıktığında 350 mılyona satıyordu sattığı telefonları en az alan 50 tane alıyor toptancıydı herıf yalancıyıda....
  • bak slyt söylemis yerini ordan alabilirsin
  • sonunda bunuda yaptılar valla bravo abıjım nası oluyo akıl almıyo ama ınanırım yapan vardır
  • Arkadaşlar Bi adres yada telefon verebilirseniz

Söyledimya Ankara dayım

Teşekkürler
  • onu gecıceksın al ıkıtane 7610orjinal senı ben goturucem su an ki fıyatını sız dusunun
  • kelefe:ben sana fikrimi söyledim hiç bulasma derim okbenim fikrimi ister degerlendir ister degerlendirme o sana kalmis..
  • Abiler tamam da 150-200 milyon Az paramı ya

Telefonunu fiyatının %25-25 i

Bütçe uygun olsa tamam risk tir girilir girilmez ayrı

Slyt Kardeşimin dediğinde bişey anlayan varmı bu arada be bişey anlamadım

Gizlimi Bu dükkanların yeri ismi ?
  • yer aslında gızlı gıbı bısey ama dediğim gibi adam 50tane den bitane asağıya vermıyor
  • 480 Milyona toplama alacagina, git 550 milyona harbi 6600 al daha iyi .. benim görüşüm bu

550 milyonum yok o zaman ne yapayım dersen, telefon alma o zaman .
  • ya arkadasım sen hem butceni dusunuyorsun hemde paranı hibe ediyorsun hangsi daha mantıklı bıle bıle kazığı yemekmı yoksa paranı değerlendirmekmi secim senin
  • bursada var 480 milyon fiyat verdiler adrsi gazcılarda! gidin bakın gene siz bilirsinzi
  • Abiler bu bir risk telefona 200 miyon az para veriyorsun bu kesin
    Yani %25 daha az
    Ama Bozuk çıkma yada bozulma ihtimali nedir
    Kesin konuşabilirmiyiz konuşamayız. Yok mu hiç Garantili alıpta elinde patlayan
    Garanti sistemi düzgün çalışıyormu Türkiyede?

Tamam toplamadır spottur sonuçta almadan bakmak lazım kasasından, plastiğinden belli olur herhalde ne mal oldugu az biraz dimi.

Paran yoksa alma demek ne demek-450 milyonu hibe etmek ne demek
  • Garanti alıp da elinde patlayan yoktur
    çünkü nokia 6 serisinde, tamir edilemeyen bir sorun oldugunda bile hemen yenisini verirler, bu nokia nın bir kuralıdır, elinde hiçbir türlü patlamaz garantil, ayrıca yurtdısılarda da kullanıcı hatası dışında bi sorun oldugunu görmedim hiç, o kadar telefon geliyor kvk ya, hep yok yere düşürmüş, yok sıvı teması, bu durumda tabi bozulur, ama durduk yere yurtdısı yada garantili 6600 ın bozuldugunu görmedim ..

Ben ve çogu kişinin toplama diye iddia edilen bu sekilde bir telefonu alacagini sanmam .. Paran yoksa, 6600 alma o zaman dediğim gibi,
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

ayrıca yurtdısılarda da kullanıcı hatası dışında bi sorun oldugunu görmedim hiç, o kadar telefon geliyor kvk ya, hep yok yere düşürmüş, yok sıvı teması, bu durumda tabi bozulur, ama durduk yere yurtdısı yada garantili 6600 ın bozuldugunu görmedim ..

Benim Anlatmak istediğimde bu zaten kolay kolay donanımsal bi hata olmuyor işletim sitemi ile ilgili olanlar da zaten temir edilebiliyor

Ben 6600 alacagım arkadaş Dedigim gibi bu bir risk
  • tavsiye olunmazz!!
  • quote:

Benim Anlatmak istediğimde bu zaten kolay kolay donanımsal bi hata olmuyor işletim sitemi ile ilgili olanlar da zaten temir edilebiliyor

Ben 6600 alacagım arkadaş Dedigim gibi bu bir risk

Ben onu yurtdısı sıfır ve garantililer için söyledim .. Yani toplama telefonlar için söylemedim ve toplama telefon da hiç görmedim, halini tahmin edebiliyorum ama ...

Abi toplama telefon yaa, lafa bak ehue, neler çıktı, tlefon topluyo adamlar artık, siz de alın, iyi ..
  • Doğrudur Abi Ben İnanırım,
    Ayrıca Sorun Çıkarsa Bile Adam Sana Yenisini Verir, Sende Susarsın. Bu Kadar Basit.
    10 taneden 4 ü sorun çıkarsa adam kalan 6 taneden köçe olur.

ayrıca habersiz piyasaya süremezler ne demek yaw.
  • ya ne toplaması kardeşim.parçayı nerden buluyorda topluyor?kendimi imal ediyor.delinin biri kuyuya bi taş atmış 4 tane akıllı çıkaramamış!!!bırakın bu işleri yahu...
  • Türkler yapmasa yada yapamasa bile çinliler kesin yapmıştır. :)

ama ben hala inanıorum :D
    2 kişiyi tramvayda konuşurken duydum :D onlarda bu konuya değiniodu :) çinde yan sanayi 6600 varmış die :)
    hatta birisi bi şekilde almak lazım diodu :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.