Bildirim
Antep te toplama 6600 yapıyorlarmış.Bilen Alan Kullanan varmı ?
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
abi bu laxxe.com daki 6600 larda antep usulü olmasın sakın -
toplamada nasi oluyo be ilk defa sende duydum.sakin alma derim baskasinin topladigi telefondan ne hayir gelir
eger antep deysen yardimci olamam ama istanbulda spot telefonun kalbinin alttigi yer DOGUBANK is hanidir dostum -
Arkadaşlar ben Ankara dayım Sorunda Burda Zaten
İstanbul dada fiyatların 450 civarı oldugunu söylediler aslı var mı bilmiyorum
Antep olayınıda dün akşam bi telefoncu söyledi adamlar 2 yıldır aynı yerde baya ciddi bi firma
Bende güvenemedim doğrusu o yüzden bi sorayım dedim. -
ÇÜÜÜÜÜÜÜÜŞ ne telefonu ne toplaması -
istanbulda spot 6600 550-600 arasi degisiyor dogu bank ta 3 ay önce ben 650 ye aldim heralde bu fiyata rahat düsmüstür
antep meselesine gelince bnce hiç girme bu olaya, sonra basin çok agriyabilir.en basta ucuza alirsin güzel ama sonra habira servise -
arkadaslar herkeze saka gibi geliyor ama toplama 6600 lar piyasa cok var ozellıklede ıxlerı cın malı olup aynı 6600 ama 3310 dan farkı yok coğuda zaten en ucuz kalitesiz malzemelerden yapılıp omru 2ayı geçmemektedir isterseniz ornek verıyım 3sene once doğubank tan 12tane 8890 almıstık ortamla yani hepsine bakma fırsatımız omadan cıkmıstık herkesle telefonlarını aldığında 2 arkadasımınkinde sadece ekran vardı DİKKATLİ OLUN -
geçiniz... -
hasbinallah ya
başka diyecek bir şiy yok
alınmaz ama ölee tel. -
abi saçmalamayin toplama 6600 larin habersiz piyasaya sürülecegini zannetmiyorum. -
amcamın oğlu tel işleriyle uğraşıyor bana bu işim butun biçliklerini öğretti -
sen belki bilmiyosun ama allah dostumun başına vermesin -
yapamaaaaaaaaaz -
abi kusura bakmayin ama, bi kaç milyon için ben normali yerine toplama ve neyin ne oldugu bilinmeyen bir telefon aln ya enayidir yada bu isten hic çakmiyo demektir
ha alan alir ama 2 ay bile dayanmaz elinde patlar verdigi parayada yazik olur -
arkadasım sen telefonu alırken finlandiyamı macar malını diye bakıyorsun ya niye en iyisini almak için onlarda bi alman malı etiketi vurup sıfır cıllıop gıbı kasalarla pıyasaya suruyorlar -
abi ben sunu soyleyım kacak telefon almadım almamda garantılı varken -
abi mantik almiyo ya bu ise tamam piyasaya sürdüler diyelim.2 gün sonra bu isin kokusu çikmazmi?tabikide çikar mutlaka biyerinden patlak verir. -
tabiki türkiye dolandiricilarla,firsatçilarla dolu ama bu isi iyi bilirsen ve olr olmadik yerlerden almazsan hiç bisii olmaz.. -
kafana takma boyle seyleri sen sadece alırken dikkat et -
yaani..benim bugüne kadar kullandigim çogu telefonum spot.ben spot alirim amaa,toplamaaaa diye bagiran birinde o telefonu alicak kadar salak degilim.haklisin alirken dikkat etmek lazim
Benzer içerikler
- kayıtlı olmayan numaraları engelleme
- tuşlu telefon internet ayarları
- faturalı hat taahhüt bitince ne olur
- 0505 hangi hat
- kendi kendini arama kodu
- en iyi telefon kılıfı markaları
- türk telekom numara değiştirme
- silinen fotoğrafları geri getirme
- telefonda ekran görüntüsü alma
- bimcell numara taşıma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X