Şimdi Ara

antep yendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Lig karışacak gibi ama Fenerbahçe için çok iyi oldu gibi
  • Hakem rezaletti her hareketimize kart çıkarttı oyundaki kontrolumüzü engelledi gaziantepte adamlar sanki şampiyonluğa oynuyor böyle başkanları varken bu iş böyle devam eder darısı başlarına
  • fenerde puan kaybetse,bizim için süper olcak.ahh geçen hafta samsunda yenilmeseydik..
  • fener maçının ilk yarısı 0 0 bitti 2.ci aykut kocaman kıyağını geçer
  • ENDOPLAZMİKRETİKULUM BİRKAÇ GÜN ÖNCE ADAMLARLA DALGA GEÇİYORDUNUZ ŞİMDİ AĞLIYORSUNUZ

• Yattara ne yapmıs oLe tac kuLLanırken topu yerLestirmis herifin kafaya resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pas almaya calismis hocam. 5 metre mesafede hakem var, bi de gaziantepli futbıolcular. araki trbzonlu futblcu bulasin...

• quote:

Orjinalden alıntı: korimi

ENDOPLAZMİKRETİKULUM BİRKAÇ GÜN ÖNCE ADAMLARLA DALGA GEÇİYORDUNUZ ŞİMDİ AĞLIYORSUNUZ

ne ağlıycam sadece sinirliyim herkesle pıtır pıtır oynarlar bize aslan kesilirler yada kanarya anlayın artık

• hiç mühim değil. istanbuldaki derbilerin hepsini kazanacağız...
    bu antepin yaptığı da iş değil, herifler futbol hayatları boyunca bu kadar hırslı oynamamışlardır heralde.. ama kupadan elenince adamların boyle oynaması çok normal. keşke fener ve galataya da böyle oynayabilseler. eminim ki oynamayacaklar. saldım çayıra mevlam .... diyecekler
  • heralde ergunla arasi bozuldu trabzonun eskiden bol bol k1yak geçerdi trabzon galataya 2 senedir karakedimi girdi nedir ama gerçekten bi galatasaray maç1ndaki antepe bide bugünkü antepe bakt1m var biseyler
  • adamlar dediki kupa maçında bizim gururumuzla oynadılar .dalga geçer gibi maç yaptılar antepde acımız büyük olcak ya tamam ii top oynarsın ama rakibin gururunu kırarsan olay büyür ts artık eşeğen kulağına su kaşırdı ben fb olmasında ts şampiyon olsun derdim ama artık bence hiç maç kaybetmeden hem fb-hem gs maçını alması gerek şampiyonluk için.
  • gs maçında balık balık golleri yiyen gaziantep kalecisi bizim maçta panter kesildi anasını satayım! bu anadolu takımlarına şaşıyorum. istanbul takımlarına geldimi donu hemen sıyırır malı sererler önlerine ama trabzon oldumu direnirler sanki şampiyonluğa oynuyorlar! ama hata bu maçı alamayan bizimkilerde. iyi oynayacaksın bunları konuşturmayacaksın. hatırlayan vardır belki gs-g.antep maçını hani 5 tane yedikleri. şimdi bi o maçtaki g.antepe bak birde dünki bizim karşımızdaki g.antepe bak . la bu trabzon ne yaptı bunlara. hayır bize karşı mücadele etmesinler demiyorum ama istanbul takımlarına karşıda böyle mücadele etsinler tek istediğim bu. neyse sinirlerim gerildi iyice.

• sizde samsuna yenilen gsye yenildiniz be kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomasino

heralde ergunla arasi bozuldu trabzonun eskiden bol bol k1yak geçerdi trabzon galataya 2 senedir karakedimi girdi nedir ama gerçekten bi galatasaray maç1ndaki antepe bide bugünkü antepe bakt1m var biseyler

Bi kupa maçındaki bide Lig maçındaki Antepe bak öyle karşılaştırma yap bence.
  • Fenerbahçe için çok iyi oldu bu maç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.