Şimdi Ara

--------AntepMu oNLine --------- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eEe haDiyin BekLiyoruz..! :) (( 10:11 )) :D

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eReNMuOnline -- 26 Şubat 2008; 18:30:52 >
  • eRen Beni buL..!
  • ya abi çok güzel serverda. yalnız keşke statlar gitmese ama genede siz bilirsiniz arkadaşlardan da yorum alsak bunun icin güzel oLur ama ...
  • Uzun zamandır muonline ile ilgilenmiyordum. Ancak başlık dikkatimi çekti. Bende Gaziantep'liyim. Ve iş yeri bakımından da komşuyuz. Neyse şimdi konumuz server ise size bol bol sabır ve başarılar diliyorum. Kolay gele...
  • mehmet bende öle düşünüordum anket yaptım cogu kişi begenmedi.. bende geri kararımdan vazgectim..!

pc-copat kardeş tşk ederim bkLerim..!
  • Uzun Ömürlü Olmasi Dileğiyle.
    Hayirli Olsun.
  • geldim ama sitede daha 1500exp gosteriyo guzel server bence sizde gelin
  • quote:

Orjinalden alıntı: beackham15

geldim ama sitede daha 1500exp gosteriyo guzel server bence sizde gelin

++++++++++
  • inş..!
  • oyunda bir haftadan beri anket yaptiniz. 97 mi season mu olsun diye bizler sezon3 dedik siz değişecek dediniz. bu yüzden oyunu biraktik dikkat ederseniz ranking te görürsünüz online yi. sizlerden aciklama bekliyoruz en acill tarafından o kadar kastık emek verdik. emeğe saygı adına net bilgi isteriz. saygılar..
  • eeT dedigimiz douru fakat S3 de baya bi acgimiz var ve o acigi biliyorum ve o acıgı kapatıyorum fakat kapttıgımda gameserver dosyası hata vero .. o hatayi geri eski haline getirince server acılıo fakat baya bi acik oluo o zaman.. ama 97D de acık olacagını zannetmiyorum.. inşallah ne demek istedigimi anlamissindir ...
    biliyorum emege saygi bunun icin ilk 2-3 hafta exp 2500-3000 olacak.. statlar skiller inventory gitmeyecek.. ve dierinde 1 ayda verdiginiz emegi 1 haftada yapacaksınız .. EMEGE SAYGI duyuyorum.. ve 2-3 hafta sonra exp geri 1000 - 1500 e geri inecek..

umarim bu dediklerimi ii anlamışsındır cnm kardeşim..
  • teşekkür ederim açıklamalarina bence 97 harici bir versiyon düşünseydiniz daha iyi olurdu mesela 1.02k veya 1.02n olabilirdi.karari vermişsiniz saygı duyarım kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ISTANBLUE

oyunda bir haftadan beri anket yaptiniz. 97 mi season mu olsun diye bizler sezon3 dedik siz değişecek dediniz. bu yüzden oyunu biraktik dikkat ederseniz ranking te görürsünüz online yi. sizlerden aciklama bekliyoruz en acill tarafından o kadar kastık emek verdik. emeğe saygı adına net bilgi isteriz. saygılar..

arkadaşlar s3 deki en büyük hata 3.nesil kanatlar tamir olmuyo ve çoğu zaman benden tamir etmemi istiyorsunuz serverdaki bu açık düzelmiyo tüm serverlarda aynı sorun mevcut

şimdi diceksiniz bizde zaten 3.nesil kanat yok bu sorun olsada bişey olmaz diye ama bu server ileriye dönük bir serverdır 2 hafta sonra kapancak bir fun deildir ileriyide düşünüp karar werin heralde herzaman 3.nesil kanat basamazsınız server açılalı 2 ay oldu daha birçok kişide 3.nesil kanat bile yok
    97d server çoğunuz oynamadan kara werior önce bi deneyin sonra karar werin itemler daha değişik kalima falan daha güzel klasiklere saygılı olun biraz

(NOT:Çoğu kişi oyunu bırakmakla tehtit ediyo kararımız şuan için kalıcıdır lütfen s3 dursun yoksa yeni server ararız gibi şeyler yazmayın !!!!!!)

• kimsenin kimseye laf söylediği yok ayrıca klasik dediğin serverleri görüyoruz neyine saygı duyayım. kimsenin tehdit ettiği yok yanlizca fikirlerini sunuyor millet sezon3 teki sorunları çözmek için uğrasacak arkadaşlar arasaydınız bulunmaz hınt kuması deıl yapan nasıl yapıyor. bunu denemedınız serverde ve sitede kasma sorunlarınız vardi rem eksiğinizi gidermediniz pc kaldırmadi 97 versiyonda 1gb reminiz varsa kaldırır mantıken bu yolu seçtiniz akıllıca bir menevra oldu sizin açınızdan. BİR DAHA TEKRARLIYORUM TEHDIT SOZ KONUSU DEĞİLDİR YANLİZCA BU SEZON TUTULMUS Bİ VERSİYON DU DİĞER VERSİYONA GECERSENIZ PLAYER KAYBI OLUR DEDİK. FAZLA POLEMİK YAPMAYALİM LÜTFEN
  • arkadaşım sen beni anlıyor musun ? yoqsa anlamamazlıktan mı geliorsun ????
    benim size yalan borcum mu var ?
    benim size bir kastım mı var ?
    ServeR kurmak cok kolay mı sanıyorsun ?
    BirşeyLeri biLmeden Neden Cok KonuşuOrsun ?

bu sorularıma dikkat eT.. !
    biz zevkimizden deiştirmiyoruz yarın tüm ayarları yapıcaz ve yapıp acmadan önce ram aldık onu takıcaz yarın.. 97D kurmamızın sebebi 97D de bir tek acık oluo oda dupe.. dupeyide Portlari kapatarak ve anti cheat kurarak halledecegim ve hiç bir acık kalmayacak .. S3 de cok acık var ve o acıkları kapatamıyorum deiL kapatıyorum onu kapatması benim icin koLay fakat Dosyadan Mı kaynakLanıo ServeRden mi bilmiorum Acıgımızı kapatınca GAMESERVER hatası verio.. ve yaptıklarımı geri eski haline getirince geri ServeR düzeLior ve acıK oLmaya dewam ediyor.. bu sebepten dolayı 97D kurulacak ve server adıda değişecek
    exp 2500-3000 olcak inventory skill ve stat gitmeyecek.. bles satılacak.. bug olacak .. vsvsvsvs dewamını siz getirin herşey olacak diyelim yani...!

• güzel kardeşim sorun anlama veya anlamama değil sizin arkadaşlarinizdan biri üste bakarsan polemik yaratmaya çalişiyor.ona istinaden yazdim .ben onla muhatap deilim server admini sensin onu dikkate almıyorum. konuyu uzatmayalim nasil işinize geliyorsa öyle yapin. sizden hesap soracak halimiz yok.
  • eyw. kardeşim saoL bana karşı anLayışın icin:: emin OL böLe daha iYi oLacak.. !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.