Şimdi Ara

--------AntepMu oNLine --------- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
2.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SLAYER_BBB

quote:

Orjinalden alıntı: ISTANBLUE

oyunda bir haftadan beri anket yaptiniz. 97 mi season mu olsun diye bizler sezon3 dedik siz değişecek dediniz. bu yüzden oyunu biraktik dikkat ederseniz ranking te görürsünüz online yi. sizlerden aciklama bekliyoruz en acill tarafından o kadar kastık emek verdik. emeğe saygı adına net bilgi isteriz. saygılar..

arkadaşlar s3 deki en büyük hata 3.nesil kanatlar tamir olmuyo ve çoğu zaman benden tamir etmemi istiyorsunuz serverdaki bu açık düzelmiyo tüm serverlarda aynı sorun mevcut

şimdi diceksiniz bizde zaten 3.nesil kanat yok bu sorun olsada bişey olmaz diye ama bu server ileriye dönük bir serverdır 2 hafta sonra kapancak bir fun deildir ileriyide düşünüp karar werin heralde herzaman 3.nesil kanat basamazsınız server açılalı 2 ay oldu daha birçok kişide 3.nesil kanat bile yok
    97d server çoğunuz oynamadan kara werior önce bi deneyin sonra karar werin itemler daha değişik kalima falan daha güzel klasiklere saygılı olun biraz

(NOT:Çoğu kişi oyunu bırakmakla tehtit ediyo kararımız şuan için kalıcıdır lütfen s3 dursun yoksa yeni server ararız gibi şeyler yazmayın !!!!!!)

İsterseniz sorunu çözdüm yardımcı olabilirim.

• buyur..!
  • dün oyudaki iken msn adresimi vermiştim msn üzerinden yardımcı olayım.
  • hatırlamıyorum admin@paylasim.com muydu neydi tam bilmiom hatırlamıom
  • Server 97d+99 items Olur Ve Güvenlik İyi Olursa(Dupe vs. Karşı) Süper Olur Bence...
  • güVenLiği MuTLaka SağLayacaGım oNdan ŞüpHeniz oLmasın..
    version 97D+99 olcak
    exp 2500-3000
    drop 80
    inventory gitmeyecek
    skiller gitmeyecek
    statlar gitmeyecek
    bless shoplarda satilacaktir
    BLESS bug oLacakTır..
    Exc. düşme oranı normaL oLacakTır..
    yüksek itemLeri GüçLü yaRaTiKLara KonuLacakTir..
  • Antepmu sana değiştirmen gereken yeni dosyaları pm ile gönderdim. Onları değiştirdiken sonra kanatlardaki tamir gereksinimi ortadan kalkacak ve kimse sana tamir için gelmeyecek. Ancak eski kanatlarda yapman gerekecek. Yani daha önce basılmış ancak bozuk kanatları değiştirmen gerek. Ancak sana verdiğim dosyayı kullandığın andan itibaren kanatların bozulması kavramı ortadan kalkacak.

Ama görüyorum ki 97d yi kafaya koymuşsunuz. Kolay gele. Bu arada bunu sadece Emre abiye söz veridğimden yaptım. Yoksa en az sizin kadar umursamaz olurdum. ve işin kolayına kaçardım.
  • YUNUSCUM TEŞEKKÜR EDERİM ben sana keyıf alarak oynadığım serverdekı aksaklıkları ilettim admınlere yardımcı olalım ayakta kalsın istedim sende kirmadin vaktini ayirdin teşekkür ederim. kısa zamanda senden kaliteli bir server istiyoruz hemde acill.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISTANBLUE -- 2 Mart 2008; 14:16:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ISTANBLUE

YUNUSCUM TEŞEKKÜR EDERİM ben sana keyıf alarak oynadığım serverdekı aksaklıkları ilettim admınlere yardımcı olalım ayakta kalsın istedim sende kirmadin vaktini ayirdin teşekkür ederim. kısa zamanda senden kaliteli bir server istiyoruz hemde acill.

Sorun değil abi.
  • yha beyler bana birinis antep mu nun patchini atabilirmi msn: mariga_gordiga@hotmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: ©By_Huff©

yha beyler bana birinis antep mu nun patchini atabilirmi msn: mariga_gordiga@hotmail.com

http://antepmu.servegame.com/patch.rar

yalnız şu an ofline hatta bu mesajı ana bil. dan yazıyorum arkadaşın verdigi ayarlar ve başka ayarları düzelticem bu sefer acıklar kapanacak bundan eminim. şu an ugraşıyorum sitede kapalı galiba. son kez acıkları kapatmaya calısıyorum olursa böle kalıcak olmazsa 97D mecbur.. bu arada bu mesajı yazmadan 30 dk önce ram aldım 1 GB daha yaklaşık serverimiz 3 gb olacak ..

tşk kardeşş ayar icn

• kardeşim tebrik ederim seni hadi inşallah ANTEP MU SEZON 3 LE GERİ DÖNSÜN TEMENNİMİZ BU.
  • ArkadasLar saat 18:30 gibi Serverimiz onLine oLucaktir Herkezi BekLerim SaygıLar..

http://angelmu.zapto.org

_CayLaK
  • quote:

Orjinalden alıntı: _CayLaK

ArkadasLar saat 18:30 gibi Serverimiz onLine oLucaktir Herkezi BekLerim SaygıLar..

http://angelmu.zapto.org

_CayLaK

bunu yazarken hiç utanmadın mı ??
    _CayLaK
    Er

daha bu kadar mesaj yazmışsın 4 mu server topicine kendis erver reklamını vermişsin ADi ŞEREFSİZ..!

UTAN BEA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntepMu -- 2 Mart 2008; 17:46:43 >

• kardeş boş ver dikkate alma yapmiş bir cahillik diyelim sen neler yaptin açiliyormu server bizlerle paylaşirmisin. yada yardimci olacağimiz elimizden gelen bir durum varsa başimla beraber bilesin.
  • eyw. kardeşş şu an yapıyorum ayarlar yapıldı .. yalnız acıgın ortaan kalkması icn kantuırudaki shopları kaldırdım ve galiba bu haliyle dewam edecek .. ramda aldım :)
  • Neden utanayim Solesene Soner bey:Q

BekLerim KardesLer...

_CayLaK http://angelmu.zapto.org/
  • buraya yeni üyesin ve yeni geldinn gelir gelmez bu sitede kendi mallıgını kendi şeefsizlig kendi adiligin hemen 1.2.3.4. mesajda ortaya koydun .. ben bişi yazmasamda herkes senin şerefsiz oldugunu anladı ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: AntepMu

quote:

Orjinalden alıntı: ©By_Huff©

yha beyler bana birinis antep mu nun patchini atabilirmi msn: mariga_gordiga@hotmail.com

http://antepmu.servegame.com/patch.rar

yalnız şu an ofline hatta bu mesajı ana bil. dan yazıyorum arkadaşın verdigi ayarlar ve başka ayarları düzelticem bu sefer acıklar kapanacak bundan eminim. şu an ugraşıyorum sitede kapalı galiba. son kez acıkları kapatmaya calısıyorum olursa böle kalıcak olmazsa 97D mecbur.. bu arada bu mesajı yazmadan 30 dk önce ram aldım 1 GB daha yaklaşık serverimiz 3 gb olacak ..

tşk kardeşş ayar icn

Sorun değil arkadaşım. Sürekli iyi birşeyler yapmaya çaba gösterenlere destek olmaya çalışıyorum. Neyse kolay gelsin ve umarım "yeter be" demezsin.

http://antepmu.servegame.com/patch.rar ayrıca serverin çalıştığı pc'den link vermeniz dosya indirildiği sırada lag olmasına neden olur. Ayrıca eğer istersen kullandığın sitenin dosyalarını bana yolla resimlerini başka bir dizinden çalışmasını bu sayede sitenin hiç bir şekilde serveri yormamasını sağlayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc-copat -- 2 Mart 2008; 19:56:15 >

• upload sitesine koyacagım patchi..
    tşk ederim.. caylak da banlanmış KİM BANLADIYSA TEŞEKKÜR EDERİM ELLERİN DERT GÖRMESİN :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.