Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca bu tarz oyunlarda hype vagonuna hemen atlamamak gerektiğini hepimiz deneyimlemişizdir. Oyunun başarılı olmasını istiyorum elbette ama gaza gelip paramı çöpe atmak istemiyorum , özellikle Almanya'nın ekonomimizi kıskandığı şu günlerde.DLC nin DLC sini basan destiny 2 var elimizde. EA de sicili temiz bir firma değil.
  • Serverlar kapanmadan son bir oynayayım dedim ama serverlar kapanmış.

Oyun dosyalarını silmedim çünkü 1 Şubat'ta açık beta başlayacak.O zaman tekrar oynama fırsatımız olacak.Vip demodaki bazı sorunları özellikle bağlantı problemleri için düzeltmelere başladıklarını belirtmişler.Ayrıca Vip Demoda katılım beklenenden daha yüksek olabilir çünkü bu demo sadece belirli bir sayıda oyuncuya yani oyunu önsipariş edenlere yada Premier sahiplerine özel olacaktı fakat davetiye ile oynayanlar-beta kodu satın alıp girenler ve çeşitli forumlardan temin edenler derken katılan sayısı epey arttı.Açık demoda katılımın daha yüksek olacağı düşünülürse ilk gün bağlantı sorunları umarım tekrar yaşanmaz.

• kortor K kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum ve acaba bu oyunun içerik çeşitliliğini merak ediyorum.

Silahlar mesela uncommon rare vs gidiyor ama tip ayni sadece silahin özelliği değişiyor. hani kaç farkli çeşit silah sunulacak soru işareti

zırhlar kac farkli çeşit olacak ve zırhların perkleri olcak mi sadece görsel mi ?

en önemlisi içerik. Destiny yillarca oynamış biri olarak eğer onun gibi bir içerik olursa üzer bence. birde DLC olacak mi yada senelik oyun mu anthem 2 / 3 vs gidecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

nasıl sorun yok, farklı oyunlar mı oynuyoruz? kontroller m+k ile tamamen sorunlu, konsol için yapılmış. burada açıklaması var hatta.
    https://www.reddit.com/r/AnthemTheGame/comments/ajy8lt/no_spoilers_flight_control_on_pc_is_so_poor_using/ef06jut/
    Benim açımdan durum bu şekilde, alt mesajda su altı kontrol sorunu içinde ayar olduğunu yazmış arkadaş, xbox controller da alabilirim gerçekten anlattıkları kadar güzel bir deneyim sunuyorsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: kortor

Ayrıca bu tarz oyunlarda hype vagonuna hemen atlamamak gerektiğini hepimiz deneyimlemişizdir. Oyunun başarılı olmasını istiyorum elbette ama gaza gelip paramı çöpe atmak istemiyorum , özellikle Almanya'nın ekonomimizi kıskandığı şu günlerde.DLC nin DLC sini basan destiny 2 var elimizde. EA de sicili temiz bir firma değil.
    Haklısınız, destiny 2 dlc' ler toplamı kaç liraya mal oluyor hocam? PSN+' ın verdiği ücretsiz oyun varda üzerine DLC alsam mı, almasam mı bilemedim, en azından keyif almak için bir kaç dlc alsam mı acaba?
  • metal_my666 kullanıcısına yanıt
    Türe yabancı, ingilizceye biraz uzak birisi olarak beni de bu ince ayarlar endişelendiriyor, componentsler var bir sürü ama çoğunun ne işe yaradığını bilmiyorum.

Her sene ANTHEM çıkarsa kötü olur, her sene DLC paketleri ücretli/ücretsiz sunsalar çok tatlı olur.
  • metal_my666 kullanıcısına yanıt
    ps4 konusuna yazmıştım buraya da yazayım, oyun için season pass çıkmayacak ve tüm hikaye dlcleri ücretsiz olacak. para ile sadece skinler satılacak ve bu skinler para vermeden oyunu oynayarak kazanılacak şekilde de olacak. (legion of dawn hariç) ayrıca lootbox sistemi yok ne istiyorsanız onu alacaksanız parayla.

yapımcıların açıklamaları böyle, skinleri ücretsiz kazanma konusu büyük ihtimal çok fazla grind gerektirir parasız açmak imkansıza yakın olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 28 Ocak 2019; 19:26:32 >
  • Anthem'ı bekleyenler umarım hayal kırıklığına uğramazlar lakin çok çok fazla hypelanan oyunların bir çoğunun fos çıktığını düşünürsek pekte haksız sayılmaz MK'den Ersin kılıç.

Açıkçası işin içerisinde Distribitör EA yahut Activision varsa bilhassa oyun online tabanlı ise o oyundan uzak duracaksın bu kadar basit.

Dolayısı ile ben de oyunun patlayacağını bekleneni veremeyeceğini düşünüyorum. Çıktıktan 1 ay sonra unutulur gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 28 Ocak 2019; 21:32:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Türe yabancı, ingilizceye biraz uzak birisi olarak beni de bu ince ayarlar endişelendiriyor, componentsler var bir sürü ama çoğunun ne işe yaradığını bilmiyorum.

Her sene ANTHEM çıkarsa kötü olur, her sene DLC paketleri ücretli/ücretsiz sunsalar çok tatlı olur.
    Bioware aslında RPG oyunlarıyla meşhur bir firma ama artık insanlar çok karışık derin unsurlar istemiyor bu tarz oyunlarda. O yüzden çok karmaşık yapısı yok. Hikayeyi derinlemesine anlamasanız da oyundaki item/component vs. sistemleri az çok oyun oynayan biriyseniz kısa sürede çözersiniz. Sorun olacağını sanmam.

Hikaye'nin devam edeceği DLC'lerin ücretsiz olacağını zaten söylediler. Uzun süre Anthem 2 çıkma ihtimali yok gibi. Ancak Expansion gelirse ücretli olur herhalde. Onun da daha adı bile geçmiyor, 1+ yıldan önce geleceğini sanmam. Zaten gelen tepkilerden sonra artık biraz akıllandı firmalar ve para tuzağı damgası yemek istemiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: qvx

Bioware aslında RPG oyunlarıyla meşhur bir firma ama artık insanlar çok karışık derin unsurlar istemiyor bu tarz oyunlarda. O yüzden çok karmaşık yapısı yok. Hikayeyi derinlemesine anlamasanız da oyundaki item/component vs. sistemleri az çok oyun oynayan biriyseniz kısa sürede çözersiniz. Sorun olacağını sanmam.

Hikaye'nin devam edeceği DLC'lerin ücretsiz olacağını zaten söylediler. Uzun süre Anthem 2 çıkma ihtimali yok gibi. Ancak Expansion gelirse ücretli olur herhalde. Onun da daha adı bile geçmiyor, 1+ yıldan önce geleceğini sanmam. Zaten gelen tepkilerden sonra artık biraz akıllandı firmalar ve para tuzağı damgası yemek istemiyorlar.

Alıntıları Göster
    İnşallah hocam, bir oyun olsun, senede bir expansion gelsin yıllarca oynayalım.

Derin olması güzel ama yabancı dil olunca anlamak ve çözmekte sıkıntı yaşıyorum, destiny' de mesela bir sürü ayrıntı var.

• oyun cok guzel, vip demoyu denedim bombastik :D
  • Anthem Official Blog

Vip demoda şimdiden tespit edilen bir çok hatayı düzeltme çabalarına başlamışlar. Open Demo çok daha iyi geçecek diyor.

9 milyon saatlik oyun oynanmış, 1 milyon stronghold tamamlanmış.

Yaklaşık 2 milyon grabbit öldürülmüş. Millet de az manyak değil işi gücü yok onları katletmiş. Ben yanlışlıkla 1 tane öldürdüm sanırım.
  • quote:

Rwenzori

Hocam o bahsettiğiniz craft için geçerli oynaya oynaya öğreniyorsun. Benimde inglizcem iyi değildir fakat biraz zaman harcayınca öğreniliyor. Merakla bekliyorum. Nasıl bir içerik olacağını.

quote:

@b0Ni

ps4 konusuna yazmıştım buraya da yazayım, oyun için season pass çıkmayacak ve tüm hikaye dlcleri ücretsiz olacak. para ile sadece skinler satılacak ve bu skinler para vermeden oyunu oynayarak kazanılacak şekilde de olacak. (legion of dawn hariç) ayrıca lootbox sistemi yok ne istiyorsanız onu alacaksanız parayla.

yapımcıların açıklamaları böyle, skinleri ücretsiz kazanma konusu büyük ihtimal çok fazla grind gerektirir parasız açmak imkansıza yakın olur.

Çok teşekkürler hocam bilgi verdiğiniz için. Oyunun devamlılığı sanırım 1 yada 2 sene civarında bu dediklerinize bakılırsa.

Grind işine gelince zaten bu olayı seven insanların oynayacağı bir tarz yoksa başka bir oyuncuya amelelik geliyor grind işi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 29 Ocak 2019; 10:49:26 >

• 1 Şubat'tan önce pre-download'a açılacak mı oyun?
  • equasezy1 kullanıcısına yanıt
    Hayır 2 gün önce açılacak.
  • equasezy1 kullanıcısına yanıt
    Açılmış bile ben indirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Açılmış bile ben indirdim.
    Demo'yu indirmiş olmayasınız?

Zira, Origin arayüzünde;

"15'inde çıkacak, 13'ü Pre-Load" yazıyor.
  • Bu arada demoyu i5-4590 ve 1070 ile oynadım.

Destiny gibi görev vb almak için dolaştığımız bölüm biraz gıcık şekilde kasıyordu. Motion Blur'u kapattım geçmedi, FOV'u kapattım, yine geçmedi. Çözünürlüğü 1680'e aldım, çok büyük fark olmadı.

Fakat göreve başlayınca anladım ki sadece o bölümde kasıyor. Oyun içinde ufak takılmalar haricinde neredeyse hiç sorun yoktu demoda. Arada mouse imleci görünmesi vs. gibi şeyler vardı, bir de ekranda bi anda imlecin hareket etmesi, karakterin hareketi bırakması gibi bir sorun vardı, çok fazla olmadı.

Herhalde bunları giderirler.

Bir de demo'da LVL10 karakter ile zart diye bi yerden başlatıyor, o biraz gıcık, ben oyunları "anlayarak, baştan" oynamayı tercih ediyorum. O yüzden şimdilik demo bana pek bişey ifade etmedi. Sadece "nasıl bişey" onu görmüş olduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Demo'yu indirmiş olmayasınız?

Zira, Origin arayüzünde;

"15'inde çıkacak, 13'ü Pre-Load" yazıyor.

Alıntıları Göster
    1 Şubat'taki demo için sormuştum.

edit: Açılmış pre-download'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi equasezy1 -- 29 Ocak 2019; 16:0:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: equasezy1

1 Şubat'taki demo için sormuştum.

edit: Açılmış pre-download'a.

Alıntıları Göster
    Bu cevaptan korkuyordum

Ben tam sürümden bahsediyordum tabi, kusura bakmayın.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.