Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapıma "DLSS" desteği çıktıktan çok kısa bir süre sonra gelicekmiş , "Ray Tracing" de gelicekmiş lakin tarih verilmiyor şu aşamada.

Not : Nvidia RTX serisi grafik kartı gerekiyor bu teknolojileri kullanabilmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 29 Ocak 2019; 17:34:46 >
  • Uçmayı özledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C99111CD4

Bu mesaj silindi.
    Optimizasyon için downgrade hemen hemen her oyunda oluyor maalesef. Fakat yerden yere vurulduğunu görmedim. Hatta bu oyunun downgrade edilmiş hali için bile son derdi grafikleridir. Piyasadaki en iyi grafikli multiplayer oyunlardan biri.

O haliyle bırakıp sistem gereksinimi olarak i9 9900k 2080ti X 2 SLI mı yazsınlar...mecbur kısacaklar.
  • free to play bile olsa indirilmemesi gereken paragöz ea çöpü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qvx

Optimizasyon için downgrade hemen hemen her oyunda oluyor maalesef. Fakat yerden yere vurulduğunu görmedim. Hatta bu oyunun downgrade edilmiş hali için bile son derdi grafikleridir. Piyasadaki en iyi grafikli multiplayer oyunlardan biri.

O haliyle bırakıp sistem gereksinimi olarak i9 9900k 2080ti X 2 SLI mı yazsınlar...mecbur kısacaklar.

Alıntıları Göster
    ben bu dawngrade muhabbetini anlamadım. demo da oynayamadım ama izlediğim videolarda bile çok güzel duruyordu grafikler. grafiklerden oynama mı yapmışlar ne olmuş ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: defected

free to play bile olsa indirilmemesi gereken paragöz ea çöpü

EA oyunu değil bu. EA dağıtıcı, yapımcı değil. Bioware oyunu. EA'in tek karışabildiği bu skin market - sadece görsel olacak paralı paketler. Orada da aç gözlülüğünü hemen koymuş ortaya. 20$ bir skin için çok abartı bir rakam ama nereden 20 dolar olduğunu çıkarmışlar onu anlayamadım. 2000 shard diyor, shard fiyatı nerede yazıyor. Tepkilerden sonra yine 5$'a falan çekerler zaten fiyatı. Bence daha önemlisi aynı skini bedava alabileceğin oyun içi 40.000 coin kasmak ne kadar zor.

Oyunda zaten çok iyi customization varken, bunlara çok farklı özel bir şey olmadan para vermeye gerek olmaz zaten.

• qvx Q kullanıcısına yanıt
    40000 coin kasmak ne kadar zor sorusunun cevabı belli zaten. Markette para harcamanı sağlayacak kadar zor. Bu iş modelinin doğası böyle. Açıkçası Ea’in sadece görselliği etkileyen itemler satmakla kalacağını düşünmüyorum. Defalarca denenmiş ve benzer sonuç alınmış bir yöntem bu. Umarım yanılırım ama bu oyunun ve çok sevdiğim bioware’in ea politikalarıyla harcanacağını düşünüyorum. Her halukarda ciddi para kırarlar. F2p oyunlarda , oyun içi markete binlerce dolar gömen bir oyuncu profili var artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20$ modelini fortnite başlattı deli gibi sattığı için herkes bunu uyguluyor. tabi fortnite'ın f2p olduğunu unutuyorlar
  • Açık demo için önceki demonun dosyaları işe yarar mı yoksa yeniden mi indirmek lazım
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    Yaraması lazım, yaramalı, yarasın lütfen bir daha indirmeyelim
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    Demo dosyalarını silmedim ve demoya erişmek istediğimde oyunun ana menüsüne kadar gelinip demo kapatıldığı için giriş ekranında bu durumla ilgili bir bilgi yer aldığını söyleyebilirim.Bunun dışında ise daha önce yaptığınız oyun içi ayarlar aynen duruyor.Açık demoya kadar sorunları düzeltmek için bir güncelleme yaptılarsa muhtemelen sadece onu indirmek gerekir onun dışında ise açık demo için sıfırdan indirmeye gerek olmayacağını düşünüyorum.Açık demo ile vip demo içerik olarak aynılar sadece vip demo altında daha erken oynamak isteyenlere erişim sağladılar.Ayrıca vip demoyu oynayamayanlarda demoya giremeseler dahi yine indirebiliyorlardı.
  • Destiny 2 deneyim dedim, 75 gb indirdim, OYNANMIYOR, ZEVK VERMİYOR, 1 saat oynayamadım, demo ANTHEM' i ise 16 saat oynamışım, daha oynamak içim açık betayı bekliyorum.
  • Anthem'in tam sürüm önyüklemesi 13 Şubat'ta başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demoyu indirdim denemek için ama connecting to online service kısmında kalıyor.Herkes de mi böyle
  • Shunpo kullanıcısına yanıt
    Demo kapalı olduğundan dolayı şu an herkeste bahsettiğiniz şekilde,1 Şubat'tan itibaren oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Anthem'in tam sürüm önyüklemesi 13 Şubat'ta başlıyor.
    Hocam oyunu nereden alacağız, 500 TL verecek miyiz gerçekten yoksa sorunsuzsa ve daha uyguna alabileceğimiz bir yer var mı?
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Hocam forumda Nvidia Promosyon kodları satan kullanıcılar var.En uygun onlardan alabilirsiniz.Bunların dışında ise bazı sitelerde 250 TL civarına Pc keyleri satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 30 Ocak 2019; 22:32:56 >
  • quote:

Hocam forumda Nvidia Promosyon kodları satan kullanıcılar var.En uygun onlardan alabilirsiniz.Bunların dışında ise bazı sitelerde 250 TL civarına Pc keyleri satılıyor.
    Hemen bakayım teşekkür ederim, 500 vermek enayilik o zaman, bu satılanlar da full dlc içeriğine sahip dimi?
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Standart sürümler promosyon key olarak ekran kartları yanında hediye ediliyorlar.Full DLC li paketler promosyon kodlarında yer almıyor.
  • quote:

Standart sürümler promosyon key olarak ekran kartları yanında hediye ediliyorlar.Full DLC li paketler promosyon kodlarında yer almıyor.
    Hımm, DLC içerikleri de kattığımızda 500 lira çok da fazla değil gibi sanki, 150-200 üzerine DLC' ler ile yine 500 ' ü bulacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.