Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CuCuK

bir kaç ay önce vpn ile ukrayna üzerinden ruble olarak,60 dolar civarına,338 liraya aldım.hatta sonrasında yılbaşı indirimlerinde biraz daha düştü sanırım fiyat. VPN yüzünden ban riskini göze alabilirseniz bence bedava.
    Ukrayna'dan VPN ile alırken ödeme alanında TR kredi kartı/adresi mi kullandınız? Sonrasında VPN'siz bağlanınca region EU'ya mı dönüyor otomatik? Bazı oyunlarda dil kısıtlaması olması lazım. Bir kaç aydır online oyunlara çok girip oynadınız mı?
  • qvx Q kullanıcısına yanıt
    Web üzerinden yapıyorsunuz işlemi hocam.adres hatırlamıyorum ama kart worldcard.vpn olarak Chrome eklentisi olan hideman vpn.origin hesabına web den giriş yapıp pencereyi kapatiyorsunuz.sonra yeni pencere açıp hideman vpn den Ukrayna seçip origin sitesine giriyorsunuz.fiyatlar ruble olarak gözüküyor zaten.sepete ekleyip alıyorsunuz.origini açtığınızda zaten eu bağlanacak.destegi olan oyunlarda Türkçe de var misal FIFA 19.dil kısıtlaması yok.bfv için aldım,onun yanında online olarak FIFA da oynadim.
    Dikkat etmeniz gereken üst üste almayı denememek ve KESİNLİKLE farklı ülkelerden denememek.Tüm bunlara rağmen BAN riski de var yine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

20$ modelini fortnite başlattı deli gibi sattığı için herkes bunu uyguluyor. tabi fortnite'ın f2p olduğunu unutuyorlar
    Fortnite güzel bir iş modeli ki zaten karşılığını alıyorlar.

Ea ise açgözlülüğünü konuşturup hem oyunu/accesi satıyım hem de kozmetik satayım derdinde. Beş kuruş verilmez

• CuCuK kullanıcısına yanıt
    ban durumunda para iade ediliyorsa sıkıntı yok aslında yeni hesap ile yıllık almak mantıklıymış. yeni oyunlarda (bf/fifa) vpn'e baya dikkat ediyorlar sanırım bf v konusunda ban yiyen çoktu.
  • quote:

ban durumunda para iade ediliyorsa sıkıntı yok aslında yeni hesap ile yıllık almak mantıklıymış. yeni oyunlarda (bf/fifa) vpn'e baya dikkat ediyorlar sanırım bf v konusunda ban yiyen çoktu.
    hocam demo da online var değil mi ?
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    O kısmını bilmiyorum hocam.bfv konusunda sanki iade ediliyor gibi birşey yazılmıştı.ban yiyen arkadaş üst üste farklı ülkeler denediği için yemişti banı.aslinda bende alırken 3 deneme de alabildim Ukrayna dan.banka ile uğraşmak gerekti.aniden karttan hem ruble hem de yurtdışı işlem olunca güvenlik devreye girip onay vermiyor.yinede garantisi yok bu işin.belkide şanslıydim gözden kaçtı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamermn

hocam demo da online var değil mi ?

Alıntıları Göster
    Online oynanan bir oyun zaten.
  • Bu demo tam olarak nerede? Orgin de bakmadığım yer kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Bu demo tam olarak nerede? Orgin de bakmadığım yer kalmadı.
    Origin'de oyunlar listesinden oyunu alacakmış gibi tıklayıp seçin, altında "Try it first" var. Ona tıklayınca demo yu kütüphaneye ekleyip indirebilirsiniz.
  • quote:

Ben de o yüzden online ne kadar oynadı arkadaş diye sordum. Sürekli online oyunlarda yakalanma riski yüksek. Ban yediğinizde %99 paranızı iade falan da alamazsınız. Hesabınızı komple bile silebilirler isterlerse.
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    ben plati üzerinden ruble ile enpara ve teble sorunsuz alışveriş yapıyordum karttan sıkıntı yaşamam sanırım. teb heryerde çalışıyor zaten alınabilir de ban durumu sıkıntı. birde 0 hesap açıp onunla almak daha mantıklı sanki. aylık biraz daha ucuz olsaymış keşke 6.5 aylık fiyatına yıllık veriyorlar yıllığına zorluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Şubat 2019; 10:52:45 >
  • var tabii ki, herşey online bu oyunda.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Aklıma 0 hesapla almak geldi ama dikkat çekebilir diye almadım.mantiklisi para iadesi de kesinse 0 hesapla almak tabi.ilk yıl için parasını sonuna kadar hakediyor bence hocam.durumu söyle anlatayım.pubg ve Steam ekseninden sürekli origin eksenine geçiş yaptım aldigimdan beri.

• qvx Q kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: qvx

Belirtmekte fayda var, access basic alan sadece 10 saat oyun süresi hakkı kazanıyor. Sadece Premium alan sınırsız oynayabiliyor. Bu da yeni nesil pazarlama taktiklerinden maalesef. PvP odaklı yada Competitive bir oyun olsa 1 hafta çok büyük haksızlık, bu oyunda çok önemli değil ama moral bozucu olabilir. Hikaye ile ilgili spoiler kısmı beni çok ilgilendirmiyor. Bütün hikayeyi bugün yayınlasalar bakmam; kimi kesiyoruz ona bakarım lootwhoreluğumu yaparım.

Alıntıları Göster
    Biliyorum hocam ama yine de saçma yani. Önceden deluxe sürüm alanlar erken oynuyordu onu da kaldırmışlar.

Bu arada demo TSI 20:00 da başlayacakmış.

• oyunun combo mantığı

Anthem (2019) [ANA KONU]

tüm ability damageleri

Anthem (2019) [ANA KONU]

4 javelin'in ability videoları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Şubat 2019; 12:30:5 >

• Selamlar arkadaşlar,

Oyunu satın aldım. Birlikte oynamak isteyen varsa ekleyebilir ;)

Origin : ''TooLTR''
  • İçerik VIP demo ile aynı, sadece bağlantı sorunu ve yüklemede ki takılmayı düzeltmişler.

VIP demoya katılanlar kaldığı yerden devam edebiliyor ve bir tane de extra skin hediye etmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qvx

İçerik VIP demo ile aynı, sadece bağlantı sorunu ve yüklemede ki takılmayı düzeltmişler.

VIP demoya katılanlar kaldığı yerden devam edebiliyor ve bir tane de extra skin hediye etmişler.
    oyuna girilebiliyor mu?
  • Bende indirmeye koydum bakalım serverlar düzelmiş mi görelim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.