Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o işlemci her oyunda %100 olmuyor mu, 4690 vardı bende de öyleydi. oyunlarda devamlı alttab yapar tarayıcıdan birşeylere bakarım i5 ile eziyet oluyordu bu olay. 2700x aldım rahatladım
  • @b0Ni Ekran kartı %100 olur işlemcinin %100 olması bence iyi bir durum değil direkt düşük FPS almamın sebebi %100 kullanıyor olması. 100'ün üzerini gösterse kimbilir % kaç kullanıyordur.

@Anti Fanboy bugün işlemcimin 5. yıl dönümü Arkada ekstra bir şey açmazsam aslında bu oyun dışında %70-80 üzerine geçtiğini görmedim biraz da oyun ile alakalı bir problem ama ufaktan artık ekran kartı-ssd dışındaki bileşenleri değiştirmenin vakti geldi bu sene içerisinde yapabilirim böyle şeyler. Keşke dolar da böyle olmasaydı.

@amacsızpanda oyun open demo zaten açın bir bakın deneyin derim belki siz problem yaşamazsınız.
  • soulfly1 kullanıcısına yanıt
    biliyorum ondan değiştirdim işte. gtx 1070 ile bile darboğaz oluyordu 1080pde
  • vip demodan bile daha kötü durumda benim için şu an, devamlı oyundan atıyor loading ekranında kalıyor oynayamadım doğru düzgün
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

biliyorum ondan değiştirdim işte. gtx 1070 ile bile darboğaz oluyordu 1080pde
    He pardon hastalıktan dediğini yanlış anlamışım. Yok her oyunda %100 yazmıyor yukarıda yazdığım gibi çoğu oyunda %70-80 bazı oyunlarda (monster hunter world gibi) %90-95 falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Fanboy

2080Ti ile 4K ultra'da 30-50 FPS arası dolandım, sistemde mi yoksa oyunda mı sorun var acaba.
    4k ultra'da çoğu gelişmiş oyun 60 fps vermekte zorlanıyor. Ekran kartı ne olursa olsun. 1440p çok ideal şu anda. Ben 4k'da pek rahat edemiyorum fazla küçülüyor, 35" falan monitör lazım.

1080ti ile 2k ultrada 50-55 fps geziyor.

Oyunda aşırı bug var. Release'e bu kadar az süre kalmışken durum pek iç açıcı değil. Sanki 6 ay falan daha full ekiple çalışsalar ancak düzelir. Bir de kaç ay erteleyip bu tarihe geldiler, hepten o zaman çıksaymış skandal. Bu oyunun iyi olmasını çok istiyordum ama kötü bir başlangıç olacak gibi görünüyor. Belki bir kaç patch ile toparlar.

Division 2 close beta başlıyor. Belki 1. oyundan ders alıp çok iyi yapmışlardır; bir umut işte.

• Böyle bir oyuna demo yapmak büyük risk bence. Ben oyundan hevesimi aldım bile satın almayı düşünmüyorum. Daha fazla ne katabilirler ki grindden başka bir şey yok zaten mekanikleri, oynanışı tattım yeter bana alsam 1 ay bile sürmeden bidaha açmicam oyunu belli. Buna vereceğim parayla division 2 alırım muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmaster33

Böyle bir oyuna demo yapmak büyük risk bence. Ben oyundan hevesimi aldım bile satın almayı düşünmüyorum. Daha fazla ne katabilirler ki grindden başka bir şey yok zaten mekanikleri, oynanışı tattım yeter bana alsam 1 ay bile sürmeden bidaha açmicam oyunu belli. Buna vereceğim parayla division 2 alırım muhtemelen.
    battleground gelir eğer istedikleri gibi olmazsa
  • Optimizasyon sıkıntılı heralde oyunda 60fpsden düşerek 20fpsleri bile gördüm
  • Sanırım paramı division 2 ye saklicam. Yukarıda arkadaş belirtmiş. Oyundan alacağım zevki aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimizasyon çok iyi değil CPU %100 oluyor sistemi bu kadar yoracak bir oyuna tonla para vermem muhtemelen. Biraz karşılaştırmalı bir değerlendirme yaptım demo bitene kadar oynarım fikrim değişirse tekrar yazarım.

3 saatten biraz fazla oynadım kısaca değerlendireyim. Oyunun teknik kısmında Destiny ile çok benzerlik var ama oynanışta alakası bile yok. Destiny daha çok silahının üzerine kurulmuş bir oyun, adamın kafaya 2 tane sıktın mı ölüyor bunda MMO oyunlar gibi bol bol sıkıyorsun. FPS/TPS farkı da kendini çok belli etmiş Destiny'de nişan almak daha kolay geldi. Silahlar da çok iyi değil hasarları da yetersiz ama oynadıkça daha iyisi düşüyor sanırım bu da uzun süreli oynamayı güzel kılabilir, Destiny'de PvP olduğu için aynı silahın yükseği de düşüğü de aynıydı. Destiny'de özel güçler falan çok sık kullanılmıyor bomba atınca baya bekletiyor tekrar için bunda hızlı doluyor. Bomba dışında Destiny gibi alan skilli var bir de ek olarak ayrı özel bir silah var. Skiller çabuk dolduğundan oynaması güzel. Destiny'den çok Mass Effect yapısı var oynanışta oynarken bir taraftan da sürekli özel güçleri patlatıyorsun. Zırh tasarımları çok güzel Mass Effect gibi sağını solunu boyuyorsun baya detaylı olmuş Destiny'de bu yok mesela. Uçuş baya güzel ama kontrolü zor sağa sola dağa taşa çarpıyorum arada. Oyun görev için adam buluyor tek girseniz bile görevi tek yapmıyorsunuz çoğu yerde takım oyunu lazım çünkü kalkanlı düşmanlar var tek yönden saldırıp kesemiyorsunuz. Takım oyunu ihtiyacı bence oyunu biraz daha zevkli kılmış. Tam arkadaşlarınızla oynayacağınız bir oyun olmuş.
    Oynamadan önce de Destiny değil Division benzeri bir oyun olmuş diyordum oynarken de fikrim değişmedi Destiny oynanışı bundan çok farklı. Oyun güzel olmuş ama muhteşem falan da değil uygun fiyata düşerse düşünülür.

• quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

i5 4670 ve gtx 1060 var. işlemci kullanımı low ayarda da high ayarda da düşük çözünürlükte de %100 kullanılıyor bu da 60 üstü FPS alamama sebep oluyor. Geçen demoda oyuna giremedim bu sefer de bu. Tadını çıkartamadım demonun.
    i5 4590 var ve aynı sıkıntı var. Sürekli %100 kullanıyor 4790 çare olur mu diye düşünüyorum şu an.
  • 3 günlük demoyu 1 günde indirme keyfi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

@b0Ni Ekran kartı %100 olur işlemcinin %100 olması bence iyi bir durum değil direkt düşük FPS almamın sebebi %100 kullanıyor olması. 100'ün üzerini gösterse kimbilir % kaç kullanıyordur.

@Anti Fanboy bugün işlemcimin 5. yıl dönümü Arkada ekstra bir şey açmazsam aslında bu oyun dışında %70-80 üzerine geçtiğini görmedim biraz da oyun ile alakalı bir problem ama ufaktan artık ekran kartı-ssd dışındaki bileşenleri değiştirmenin vakti geldi bu sene içerisinde yapabilirim böyle şeyler. Keşke dolar da böyle olmasaydı.

@amacsızpanda oyun open demo zaten açın bir bakın deneyin derim belki siz problem yaşamazsınız.
    Şehirde biraz kassa da 1920 ye 1080 bütün ayarlar high iken çok sıkıntı olmadı.

Yalnız işlemci sıcaklığı 83 dereceyi gördü. Tırstım kapattım oyunu. Oyun oynayalım d3rken pc yi çöp etmeyelim. Gerçi çok anlamam ama 70 derece üstü sıkıntı olur diye biliyorum

• Açık demoda bir önceki demoda elde ettiğim tüm itemler ve karakter özelleştirmeleri olduğu gibi duruyordu.Vip demoda demo için en yüksek seviye olan 15.levele ulaşmıştım ve tüm görevleri oynamıştım haliylede açık demoda bir öncekini oynayacaklar için yeni bir içerik bulunmuyor.Her ne kadar Origin Access ile bir hafta önce oynanabilecek olsada aynı gün diğer yapımlarda geleceği için çıkış gününde oynamaya başlarım.
  • Optimizasyon leş. Grafikler bf1'in yarısı kadar yok ama fps ise bf1in yarısı kadar bile değil neredeyse.

Uçmak zevkli ama aksiyon içinde çok hızlı yer değiştirecek kadar akıcı değil uçuş mekanikleri.

Vuruş hissi tok ama silahlar pek etkili değil gibi. Daha çok skiller ön planda.

Grafikler kötü olduğu için atmosferde yok. Ayrıca savaş alanı tasarımları sıkıntılı.

Tam oyun çıksın o zaman almaya değer mi anlaşılır. Şu haliyle 10 üzerinden 6lık bir oyun olmuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HDR fullscreende kapatılamıyor, Çözünürlük ölçekleme yok (4k'ya yetecek bir sisteminiz yoksa daha aşağıda bir çözünürlük dahi seçseniz UI upscale olmuyor, hdr'nin çıldırtmaları da cabası) , optimizasyon kötü, inanılmaz bug var, sesler sorunlu (özellikle dinamik aralık) redditte çeşitli yöntemler var düzeltmek için ...

Savunacak olan arkadaşlar bunun bir "demo" ürün sattırıcı reklam olduğunu bilsinler. Beta-alpha değil. Söylenenden bile daha kötü çıktı. Resmen oynanamayan bir kod yığını.

İnanılmaz kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 2 Şubat 2019; 4:52:7 >
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Bir optimizasyon bir de bu. 2 hafta kalmış çıkmasına. En iyisi ucuzlamasını beklemek. Acayip kötü reklam yaptı EA bence.

• Demo ile bende hevesimi aldım

• Benim gibi 4k tv de oynayanlara şiddetle tavsiye edilir.
    1440p de 30 hz sorununu aşıp 60 hz de kaymak gibi oynamak için tv ayarlarında hdmı ayarlarını standart tan gelişmişe alın. Oyun resmen kişilik kazanıyor...

Ayrıca ne olursa olsun oyunu tv veya gelişmiş bir monitörde oynuyorsanız mutlaka bunu yapın. Hdmı' nin tüm özelliklerini ancak gelişmiş ayarlarda kullanabiliyorsunuz. Benim TV de görüntü kalitesi tamamen değişti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 3 Şubat 2019; 11:20:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.