Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kapalı alpha ya katılmıştım açmaya vakit bulamamıştım. ilk defa gircem daha..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k denemek için sabırsızlanıyorum.
  • Ekleyelim lütfen, bende aldım oyunu.

Origin: Rwenzoria
  • Yaw oyun çıkacak 15 gün sonra. Oyuna giriyorum kafam yok. Silah yok mermi yok. Öyle boş boş geziyorum.

Serverlar açık bu arada ?
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Ekledim.
  • AÇILDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
  • quote:

Orijinalden alıntı: Section8

Yaw oyun çıkacak 15 gün sonra. Oyuna giriyorum kafam yok. Silah yok mermi yok. Öyle boş boş geziyorum.

Serverlar açık bu arada ?
    8'de açılacak diye biliyodum ama serverlar açık Ama kafam ve skillerim yok şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator T-800

Ekledim.
    Eyvallah hocam, maçtan sonra müsait olursanız atalım oyun.
  • HARD' ın üstünü seçebilen varsa bir oyun kursa da kassak biraz.
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    Direk sildim şu olaydan sonra. Vip beta da aynısı olmuştu. Ben bu oyunun bugsuz çıkacağını sanmıyorum.
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    kapalı demoda, max level 15.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Şubat 2019; 20:31:44 >
  • endgame gameplay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Şubat 2019; 20:25:8 >
  • dungeon'a girdikten sonra atma sorunu hala var, loading bitiyor 5 sn falan yeni mapde duruyorum sonra atıyor ana menüye.
  • Bu oyun nasıl 2 hafta sonra çıkacak anlamadım. Oyuna bir girdim işlemci, ekran kartı her şey %100 de çalışmaya başladı 2 dk böyle sürdü sonra düzeldi. rx580+ryzen 2600 var mediumda bile sabit 60 fps alamıyorum. Neyse giysinin içine girdim oyun üçüncü şahısa geçti derken pat ses gitti bu sefer de. Grafik ayarları çok kötü. Medium low kötü görünüyor ama high ile aralarında 5-6fps belki oynuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 1 Şubat 2019; 21:52:30 >
  • Oyunda tam ne yapıyoruz çözen varmı? Pata küte sağa sola ateş et anlamsız şekilde.Bu şekilde aynen devam ediyor.Loading olayı zaten ayrı komedi.Nvme ssd var gene bekle babam bekle.Bf5 den daha büyük fail olacak söylim size.
  • Demo olduğunda ötürü içerik çok kısıtlı ama şehir haritadındaki mekanik ler gereksiz olmuş, hem çok yavan olaylar dönüyor tatmin etmiyor hemde gidene kadar sıkılıyor insan.

• i5 4670 ve gtx 1060 var. işlemci kullanımı low ayarda da high ayarda da düşük çözünürlükte de %100 kullanılıyor bu da 60 üstü FPS alamama sebep oluyor. Geçen demoda oyuna giremedim bu sefer de bu. Tadını çıkartamadım demonun.
  • soulfly1 kullanıcısına yanıt
    4/4 işlemciler son demlerini yaşıyor hocam, yakın zamanda i7 4790'a geçmenizi veya yeni işlemci almanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

i5 4670 ve gtx 1060 var. işlemci kullanımı low ayarda da high ayarda da düşük çözünürlükte de %100 kullanılıyor bu da 60 üstü FPS alamama sebep oluyor. Geçen demoda oyuna giremedim bu sefer de bu. Tadını çıkartamadım demonun.
    i5 2600
    1050 ti
    8 gb ram

Desene benim bu oyunu oynamam hikaye.

• 2080Ti ile 4K ultra'da 30-50 FPS arası dolandım, sistemde mi yoksa oyunda mı sorun var acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti Fanboy -- 1 Şubat 2019; 22:18:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.