Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exnuc

Oyunu çok beğendim. Optimizasyonu da güzeldi ama suyun içine girince kontrolü kaybediyorum. FPS'de düşmüyor ama nedendir anlamadım. Aynısını yaşayan var mı?
    Evet herkes muzdarip ondan Gamepad ile oynarken sıkıntı yokmuş ama klavye fare ile işkence su altı.
  • Vrataski V kullanıcısına yanıt
    Yav bende diyorum bu ne ya. Adamlar benim yüzümden görevi yapamayacaktı. Zar zor çıktım sudan hahaha

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Oyunu çok beğendim. Optimizasyonu da güzeldi ama suyun içine girince kontrolü kaybediyorum. FPS'de düşmüyor ama nedendir anlamadım. Aynısını yaşayan var mı?
    PC'de oynuyorsan su kontrollerinde değişiklikler yapılacak herkes yaşıyor onu, demoya yetişmediğini yazmıştılar Reddit'e. Uçuşta da iyileştirmeler olacakmış.
    Şurdan bakabilirsiniz tüm detaylara:https://www.reddit.com/r/AnthemTheGame/comments/am3lvf/pc_controls_update_aiming_and_flight/

Konuya gelince DH'nin hiçbir şeyi beğenmeme timi yine iş başında, battle royale/pvp yok diye kötüleyen mi dersin, tek kurşunla adam ölmüyor deyip loot shooter mantığını çözemeyen mi dersin millet her oyunu pubg, COD veya GTA üçgeninde değerlendirmekten vazgeçemiyor.

Oynanış güzeldi, kombo mekanikleri Mass Effect'i hatırlattığından mıdır bilemedim, ilk anda sardı oyun. Yeniden ME oynayasım geldi açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamermn

Videolarda hiç böyle değildi.üstelik buna benzer mass effect andromeda bu kadar iyiyken.onu copy paste yapsalardı antheme bile daha iyi olurdu.Grafikler kötü ve bu olayın frostbite ile ilgisi yok.
    aynen andromedanın grafikleri daha iyiydi.

anlamadığım nokta şu. bu kadar downgrade yapıpta nasıl hala ekran kartı katili olabilmiş bu oyun ilginç gerçekten.

ayrıca klavye+mouse ile oynamak kanserlik. gamepad ile oynamak çok daha rahat. bu kesinlikle düzeltilmeli.
  • Crimson Knight kullanıcısına yanıt
    Düzeltirler elbet. Demo için uğraşmaya değmez. Ne zaman kapanıyor demo?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Exnuc kullanıcısına yanıt
    yarın sabah 5 olması lazım (27 saat sonra)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

aynen andromedanın grafikleri daha iyiydi.

anlamadığım nokta şu. bu kadar downgrade yapıpta nasıl hala ekran kartı katili olabilmiş bu oyun ilginç gerçekten.

ayrıca klavye+mouse ile oynamak kanserlik. gamepad ile oynamak çok daha rahat. bu kesinlikle düzeltilmeli.

Alıntıları Göster
    Bende CPU katili herkeste farklı kısımları öldürüyor demek ki.

Gamepad kısmına katılıyorum zaten menüler olsun mekanikler olsun gamepad için yapılmış resmen. 2019 yılında PC oyununda text chat olmaması da ayrı komik

• quote:

Şu altında ve dar koridorlarda uçarken sol çubuğu tam gaz ileri verirseniz yön bulmada sıkıntı yaşanır tabi. Öyle yerlerde çubuğu geri dayayın o zaman çok yavaş uçuyor bu şekil daha kolay yön tayini yapabilirsiniz. Uçma mantığı kavrandıkça alışılır bunlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

Bende CPU katili herkeste farklı kısımları öldürüyor demek ki.

Gamepad kısmına katılıyorum zaten menüler olsun mekanikler olsun gamepad için yapılmış resmen. 2019 yılında PC oyununda text chat olmaması da ayrı komik

Alıntıları Göster
    Benim i3 6100 idare ediyor ya gpu 99dan düşmüyor diyebilirim lowa yakın ayarlarda. Cpu arada 100 görüyor ki normal yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda optimizasyonun iyi olmamasından dolayı Cpu bottleneck var. O.C. varsa, stok soğutucu kullanıyorsanız özellikle dikkatli olun. %90+ kullanımla aşırı ısınmaya sebep oluyor. Tam versiyonda daha iyi olur umarım.

• Oyun kapalı demodan daha sorunlu gibi geldi bana, freeplay ' e hiç giremiyorum, 4-5 görev yaptıysam belki sadece 1' ini tamamlayabildim, oyundan attı vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

Grafikler kötü kardeşim. Oyun Downgrade yemekten çamur olmuş.

Frostbite engine ile yapılan bf1-5 swbf1-2ye bakın bir de antheme bakın. Göz var nizam var.

Tutup da grafikleri borderlandsle kıyaslamayacağım tabiki de diğer frostbite engine oyunlarla kıyaslarım. Hatta destiny 2 bile daha güzeldi.
    Kafaya bakar mısın? pırıl pırıl. bf1 daha güzelmiş. Kardeş sen hangi ayarlarda oynuyorsun?

Birde siz invertory'e nasıl giriyorsunuz. Ben bir türlü girip silah ve geliştirme yapamadım. internete baktım X'e basılı tutun diyor, basılı tutuyorum hiç bir halt olmuyor oysa youtube da gördüğüm kadarıyla hemen geliştirme ekranı açılıyordu.

Acaba demo'ya özgü olduğu için mi? ama millet her türlü silahı ve robot giysisini değiştirebiliyor. Anlamadım gitti. Bir sorun olabilir mi?

Cidden sinirlerim bozuldu oyunda topladığım hiç bir silahı envanteri kullanamıyorum. Açık demoya mı? özgü, yoksa hangi tuş kombinasyonlarını kullanıyoruz.

X'e kesinlikle hiçbir cevap vermiyor I'da başka bir menü açıyor. Benim yapmak istediğim alınan silah ve ıvır zıvır şeyleri kullanabilmek.

• İlk defa bir oyuna ön sipariş vermiş oldum hayatımda. Ben şahsen oyunu beğendim. Hard'da ki zorlukta bile düşman bayağı uğraştırıyor en son zorluk seviyesini hayal bile edemiyorum. Ayrıca giyilebilir kostümlü bu tarz oyunlar hep ilgimi çekmiştir. Bakalım nasıl olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spinata

Kafaya bakar mısın? pırıl pırıl. bf1 daha güzelmiş. Kardeş sen hangi ayarlarda oynuyorsun?

Birde siz invertory'e nasıl giriyorsunuz. Ben bir türlü girip silah ve geliştirme yapamadım. internete baktım X'e basılı tutun diyor, basılı tutuyorum hiç bir halt olmuyor oysa youtube da gördüğüm kadarıyla hemen geliştirme ekranı açılıyordu.

Acaba demo'ya özgü olduğu için mi? ama millet her türlü silahı ve robot giysisini değiştirebiliyor. Anlamadım gitti. Bir sorun olabilir mi?

Cidden sinirlerim bozuldu oyunda topladığım hiç bir silahı envanteri kullanamıyorum. Açık demoya mı? özgü, yoksa hangi tuş kombinasyonlarını kullanıyoruz.

X'e kesinlikle hiçbir cevap vermiyor I'da başka bir menü açıyor. Benim yapmak istediğim alınan silah ve ıvır zıvır şeyleri kullanabilmek.

Alıntıları Göster
    Zırha binmeden önce veya haritada oyuna başlamadan önce forge kısmı var oradan ulaşıyorsunuz.

• Shunpo kullanıcısına yanıt
    Cevabım için Teşekkür ederim fakat, kardeşim NASIL ULAŞIYORUZ. ya bu kadar zor olmamalı yazacağınız iki üç tuş be kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spinata

Cevabım için Teşekkür ederim fakat, kardeşim NASIL ULAŞIYORUZ. ya bu kadar zor olmamalı yazacağınız iki üç tuş be kardeşim.
    Dostum haritada bölüm seçtiğin kısımda altta forge yazıyor ona tıklıyorsun yanlış hatırlamıyorsam r tuşu olması lazım
  • Oyuna yazılı chat yada sesli konuşma vs gelecek mi bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shunpo

Dostum haritada bölüm seçtiğin kısımda altta forge yazıyor ona tıklıyorsun yanlış hatırlamıyorsam r tuşu olması lazım

Alıntıları Göster
    Dostum çok teşekkür ederim. O kısmı ben kaçırmışım Şimdi oynarken fark ettim. Oyun zevkli bu arada. Oynadıkça kendini açıyor. Tabi grup halinde ve yeni haritalarla daha zevkli olacaktır. Bu arada fps en yoğun, en kalabalık, en kaotik çatışmalar olsun 75/fps altını görmedi. Üstüne de çıkmadı, niye? çünkü monütörün tazeleme hızı o. Sadece şehirde pazar yeri var, tam ortasından geçerken biraz kasıyor gibi gibi, orada ne var anlamadım

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    voip var default olarak kapalı ama ayarlardan açman gerekiyor
  • Spinata S kullanıcısına yanıt
    Aynştayn sen önce envanteri bul sonra millete akıl verirsin

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.