Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

masseffect andromeda - division çakması gibi olmuş gibi geldi gözüme
  • event başlatmışlar.

It's not just the sky. BIG things are happening in the world.

Good luck, Freelancers.

• Destiny 2 oynamıştım biraz ona benzettim o yüzden fazla sarmadı.
  • Şu başlığın altına gelip, hiçbir sebeb belirtmeden," çöp bu oyun" diyenler varya; sözüm size...

Asıl siz çöpsünüz !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk önce şunu yazma ihtiyacı hissettim. bu forumu baz alıp bir oyun için alıp almamaya karar veren varsa heralde hiç oyun oynamıyordur. :)

oyunun türü, oyunun neler vadettiği, nelerin olabileceği, nelerin gelebileceği zaten neredeyse tamamen belli. ama bakıyorsunuz şu yok bu yok o yok. yahu adam sana var demiyor ki? ya da yapmayacağını yapacağım da demiyor. ama bakıyorsunuz bütün eleştiriler hep bu taraflardan geliyor.

oyun sıkar, oyun bayar, oyun bir yerden sonra tamamen tek düze gider. yahu acaba hangi oyun her oynadığında farklı bir tat veriyor? hangi oyun dün oynadığınla bugün arasında tamamen farklı biz haz veriyor? bütün oyunlar zaten bir sistem üzerine tamamen tek düze işliyor. tamamen aynı şeyler yapılıyor. sadece farklı olan şey yapılan işlerin farklılığı. misal cs:go gir adam vur öl. diril adam vur öl. gir adam vur öl. sonra yeni oyuna gir yine adam vur öl. hatta çoğu zaman vuramadan öl. sonra yine öl. sonra yine öl.gidersem bitmez. ya da pubg. gir silah toplu çatış öl. (yüzde 90) sonra gir yine topla yine öl. sonra yine loot yap öl. sonra yine loot yap öl. sonra yine öl. belki şanslıysan 10 20 oyundan birinde ikisinde 1. ol. bana online multiplayer oynanan ve tekdüzeleşmeyen bir oyun söyleyebilir misiniz? yok. onun için su söylemler sadece saçmalık.

bunun yanında zevkine hitap etmez sarmaz anlarım. misal birisi cs:go da binlerce saatini harcayabilir, onbinlerce defa ölebilir, onca süre zarfında tek yaptığı şey aynı şey olabilir ama ondan zevk alır. olabilir. meselenin özü tad almaktır. oyun sana oynadığın an zevk veriyor mu? veriyorsa yeterli.

yok bug mış yok bağlantı problemleriymiş, yok bilmem neymiş. bu sorunların olmadığı (ilk başlarda) online oyun söyleyin. illaki olacak. az olur çok olur. bunda da gülü seven dikenine katlanır. yahu pubg de adamlar neler yaptı. ilk başlarda oyun rezildi resmen. sonra hile başgörsterdi. adam görmeden havaya sıkarak öldürüyordu. ucaktan inince herkesi aynı bölgeye indirip toplu katliamlar yaptılar. halen hile bitmiş değil. cs:go her türlü hile var. mmo nun atası wow neler neler gördüm ben yıllarca. her türlü hile halen var. yani her oyunda insanın canını sıkan şeyler var. sorun olur ama illaki yapılır. yoksa bunlara bakarsanız online oyunları geçin derim. almayın direk.

bunları oyunu savunmak için değil sadece insanları hep olumsuzluklar ile yanlış yönlendirdikleri için yazdım.

oyun gayet güzel. gayet akıcı. grafik olarak bence çok çok iyi. çevresel tasarımlar, mekan tasarımları on numara. oynanış harika. fightlar gerçekten güzel, ortalıkta durup gel beni vur diyen bir yapay zeka yok. tam tersine nerelere kaçacağınızı siz şaşırıyorsunuz. öyle pata küte javelinim şekil önümden çekil yoksa alırım aklını bir oyun da değil. taktik istiyor. hele ki büyük ihtimal zorluk dereceleri yükseldiğinde adam akıllı taktik uygulamayan takımlar çok zorluk yaşarlar. silahlar gayet güzel, kişiselleştirmeler bence harika ki ben şimdiden sabırsızlanıyorum o javelinleri ne hallere sokarım bilmiyorum. şu demo da bile kısıtlı seçenekler ile baya bir uğraştım durdum. çok güzel yapmışlar. uçma olayı süper 10 numara. alışmak lazım ve kendinize göre mause ayarlaması yapmanız lazım. ayrıca bence harika bir özellik. hikaye kısmı ilgi çekici duruyor. pek bir şey yapmadık ama sonuç itibariyle yapan firma belli ve adamlar hikaye adamı. mess effect, inquisition yeter anlatmaya zaten. ileride de yeni eklemeler ile en azından paranızın karşılığını fazlasıyla alabileceğiniz bir oyun.

oyun performans olarak ta bence iyi hatta benim beklentilerimin üstünde çıktı. benim pc i5 2600 (dedemdem miras :) ) 8gb ram var 1050ti ekran kartı var. açıkçası ben oyunu low ayarlarda bile zor oynarım diye düşünüyordum. 1920x1080 de high ayarlarda çok ta güzel oynuyorum. şehir de sadece azcık sıkıntı oluyor ama bunun sebebi sanki benim sistemimle alkalı değil.yoksa şehirden çıktıktan sonra hiç bir şekilde takılma donma v.s yaşamadım. seste bir sıkıntı var o da çözülür yazmadan geçmeyeyim. bu garifikler ve görselliğe göre gayet iyi bence. kaldı ki yavaş yavaş çok daha güzel hale gelir.

oyunun genel mantığı basit. pve mantığıyla giden tamamen shooter looter (tabiri de buralarda öğrendim) bir oyun. pvp gelirmi bilmem. illa pvp isterim diyen bunu oynamayacak. sarmaz. net. pvp hastalığı var bazı adamlarda çünkü. onları sarmaz. ama pve seven buna alışık olan birisi için oyun zevki olarak kesinlikle zevk alacağına inanıyorum. ayrıca oyunun hikaye kısmının da güzel olacağını düşünüyorum.

oyun için nacizane fikirlerim bunlar. yazmak istedim. yazım hatalarım için şimdiden affola.

• bugün yayınlanan nvidia sürücüsüyle oyuna SLI desteği gelmiş bilginize
  • Full sürüm çıktığında indirdiğimiz demo gb'ını hiçe mi sayacak acaba? Bu konuda bilgi var mı beyler? O kadar indirmeyi silmeyelim boşu boşuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Full sürüm çıktığında indirdiğimiz demo gb'ını hiçe mi sayacak acaba? Bu konuda bilgi var mı beyler? O kadar indirmeyi silmeyelim boşu boşuna.
    Bende aynı soruyu sormaya geldim, muhtemelen demo yüklemesi kullanılmayacak.
  • Oyunda 25 saatim olmuş, (SOLO) benimde endişem bir noktadan sonra sıkması ve oyunu terk etmekti hatta sıkıldığımda oldu ama oynamış olduğum saate bakınca dönüp dönüp tekrar oynadığımı görüyorum.

PC, PS4' de bir sürü oyunum olmasına rağmen bu kadar oynamışsam bu istatistiğe güvenip rahat rahat almalıyım diyorum, uygun fiyatlı da bulabilirsem alırım.

Türe yeniyim, shooter (tabi bu oyunun türü bu değil) oyunları hoşuma gidiyor, tüm oyunları hard' da oynadım tatlı bir zorluk olmuş, zorluk seviyesi arttıkça oyuncuyu terletecek ve keyiflendirecekitr. PvE için beyinsiz yapay zeka demişler, bence oldukça iyiydi....

İngilizcem yeterli olmadığı için hikaye önemli değil, PvP oynamak için elimizin altında çok daha iyi alternatifler varken Anthem' de olmaması beni üzmüyor, Destiny 2 ' deki bence iğrençti, pvp ' de olsun diye yapılmış sanki, Division 2' nin pvp modları üzerinde çalışılmış, emek verilmiş, gerçekten güzele benziyor.

Bu tür için böyle bir çeşitlilik olması güzel.

PS4' de Destiny 2 var oynamak bile gelmiyor içimden, üstelik oynamak için dünya para istiyor, Division 2 daha oturmuş ve yenilenmiş, iyileştirilmiş bir oyun olarak geliyor, az buçuk post apokaliptik dünyası, gerçek silahlar, insanlar, atmosfer gibi konular nedeniyle div2 betasını iple çekiyorum, beklediğim gibi olmazsa kesin Anthem alırım.

Anthem' in grafikleri bence çok iyi, optimizasyonu güzel, uçması, kontrolleri, mekan tasarımları, atmosfer ve özelleştirmeler... şehirde pek çok yer kapalı açılınca daha güzel olacaktır ve biraz daha ağaç, orman, crysis ormanları harika olur.

Oyunda Ranger ve Storm dışında diğer iki sınıfı beğenmedim veya bana hitap etmedi, belki de becerememişimdir. Karakter geliştirme kısmını çözersem seçtiğin eşyaların anlamı, ekstra özellikleri vs ben bu oyunu güzel güzel, uzun saatler oynarım.

• Exnuc kullanıcısına yanıt
    Çoğu oyunda sıfırdan indirdim. Hani onların son yayınlayacağı sürüm farklı olacaktır demodan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Full sürüm çıktığında indirdiğimiz demo gb'ını hiçe mi sayacak acaba? Bu konuda bilgi var mı beyler? O kadar indirmeyi silmeyelim boşu boşuna.
    Maalesef demo işe yaramayacak. Baştan indirmek gerekiyor. Silebilirsiniz demoyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qvx

Maalesef demo işe yaramayacak. Baştan indirmek gerekiyor. Silebilirsiniz demoyu.

Alıntıları Göster
    Anlaşıldı teşekkürler arkadaşlar.

Umarım uçma mekaniklerini düzeltirler yoksa büyük problem yaşarız.

@Rwenzori@metal_my666
    Hocam control ayarlarinda swiming diye bir ayar vardi onu düşürürseniz iyileşiyor öncekine göre. Bende çok sıkıntı yaşadım sualtindaki bölümde

• quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

Hocam control ayarlarinda swiming diye bir ayar vardi onu düşürürseniz iyileşiyor öncekine göre. Bende çok sıkıntı yaşadım sualtindaki bölümde
    Düşürdüm zaten 0,5 mi neydi en son ama yine de sorunsuz olduğu anlamına gelmiyor.
  • İroninin tillahı ... CS:GO'yu, Pubg'yi örnek göstererek inanılmaz oyun kütüphanenizin fevkalede tecrübeleri ile yapmış olduğunuz kıyas gerçekten çok değerli. Şaka mısınız siz ya ? Bizde diyoruz ki bu 2000 yılı sonrası doğanlara 'ancak' hitap edecek çer çöp oyunları kim satın alıyor ! Bu şekilde fix bir 10 milyon pazar var maalesef.

Bioware gibi bir rpg-frp ustasını getirdikleri hale bakın ! Oyun Destiny v2.1 ! Ancak onun kadar bile optimize ve rafine olamamış çıkmasına günler kalmışken şurada.

RDR 2'ler, GoW'lar oynanıldı bu yıl ... Biz bu adamları Baldurs Gate'lerden beri tanıyoruz. Kendini tekrar eden vasıfsız, online oyun pazarından pay kapmaya çalışan (söğüşlenecek beyinler orada çünkü) bir faaliyettir Anthem.

Bu oyunu beğenmeyen oyun oynamıyordur derken ? Klasik SS yarışmalarına başlayalım mı ? Oyun kütüphanelerini, kaç konsola sahip olduğumuzu falan ? Dragon Age Origins hala modlu bir şekilde durur pc'de, en son Inqusition'ı tekrar özledim de kurdum. Souls serisi de bu yıl tekrar elimden komple geçen bir başka şaheser.

2018 oyun dünyasının en verimli, büyük-hit yılı olabilir deniyor. Bunların ışığında sen kalk böyle bir oyunu öv ! Ve millete oyun oynamıyor de, zevkleri saldırırken birde zevklere saldır. Bununla birlikte kendini bir şey san.

Bu oyuna 300-400 tl verilecek şimdi öyle mi ? Birde hangi oyunda bu problemler olmaz diyor, Destiny ıhm ıhm ! 1 defa düşmedim oyundan. Ekran kartı ile beraber bedava gelmişti, bunada para vermezdim ama oyundaki akıcılık, optimizasyon ve bunun karşılığında verilen görseller kendisine hayran bırakıyor. 4k %80 ölçeklemede full ayarlarda oyunu oynayabiliyorum.

Anthem ? Çözünürlük ölçekleme yok, 1080p 2k 4k outpularından birini seçeceğim, hdr yi kapatamıyorum, borderlessla falan çözen var %20-25 performans kaybediyorum. Vsync rezalet, gecikmeler korkunç, açmazsan kırılmalar göz kanatıyor. 4k'da 20 fps falan aldım. Mecbur 2k'ya çektim, bu seferde UI battı, berbat interpolasyon yüzünden hdr kafayı yedi.

İlk defa bu sistemle bir oyunu oynayamadım. 7600k 4.4ghz, 16gb 3200mhz ram, gtx 1070 zotac amp extreme! Nasıl bir izlenim edinmemizi bekliyorsun ?

Dur bir 500 tl vereyimde düzelirse bizimdir düzelmezse hiç olmamıştır ?

Çıktığında burada olun lütfen ortalaması 60-70 olacak, ilk 2-3 hafta konuşulup mezara gömülecek bir oyun var karşımızda. 4-5 aylık DLC bombardımanı sonrası fiyatı 40-50 tl'lerde gezecek bir oyun. 25 yıllık oyun dünyasına dair tecrübelerimiz bakalım nelere kadir

Sonuç: Sizin kütüphane ve oyun deneyiminiz biraz kıt olduğu için "Anthem oynamayan adam CS:Go mu oynasın canım" kısmına kadar gidebilir ve dolayısı ile bu oyuna para vermek istemeyene ne önerebilirim diye tıkanıp kalabilirsiniz. Sorun değil, biz buradayız her zaman sorabilirsiniz, "Cebimde 400 tl var neye verebilirim" diye. Çok daha verimli ve akla mantığa yatkın cevaplar alabileceğinizden eminim.

Bu tekdüze yaklaşımlar yüzünden oyunlar bierer şaheser olmaktan çıktı, birer sanat yapımı birer bütün olmaktan çıktılar. Farmville gibi küfürler oyun kategorisine alındı. Bu mantık çok tehlikeli "zevk alıyorsa tamamdır". Biraz daha derinleştirin bence, hem kendinize, hemde çevrenize oyun kültürü açısından bir şeyler katabilme şansınız hala var. Zira oldukça pahalı bir hobi haline geldi, ağır sorumluluklar almak istemezsiniz.

Edit: Araya Fortnite'ı katmamışsınız, Allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 6 Şubat 2019; 10:27:9 >

Hadi ya :)) Bende biraz kıstım iyileşti bir daha dokunmadim ama tam oldu diyemem

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    zirh çeşitliliği az gibi tabi hepsini gostermedilerse. 3 4 cesit gosterdiler umarim hepsi bu kadar değildir.

• Antikaruh kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Bioware çok sevdiğim oyunlar yapardı. Ama artık pazarı domine eden müşteri kitlesinin istediği tarz bu. Bize de arşivden oyunları çıkarıp tekrar oynamak düşer. Bioware ismini gördüğüm için her iki demoyu da büyük beklentiyle denedim ama oyun hakikaten çöp.

• Key arıyorum, satmak isteyenler pm lütfen.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.