Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Demodan sonra gördüğüm bu video ferahlattı, çok güzel görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 7 Şubat 2019; 12:31:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu almak isteyen arkadaslar asagidaki ilanima bakabilirler:

https://forum.donanimhaber.com/anthem-ve-battlefield-v--137041707
  • roadmap

Anthem (2019) [ANA KONU]

javelin abilityleri

Anthem (2019) [ANA KONU]
    Anthem (2019) [ANA KONU]
    Anthem (2019) [ANA KONU]
    Anthem (2019) [ANA KONU]

karakter oluşturma ekranı

Anthem (2019) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 7 Şubat 2019; 14:1:45 >

• Origin şifre değiştirmede sorun yaşıyorum beyler, hotmail' e şifre sıfırlama bağlantısı gelmiyor, bunun bir çözümü var mı?
  • oyunda pvp sistemi sonradan mı eklenecek sadece pve olan bir oyun mu olur bana tamamen saçma geliyor bu tarz oyunlar e hadi diyelim sadece pve var tüm itemleri kastın ve oyun bitti ne yapacaksın hiç bir şey delete çekeceksin oyuna item kasmanın bir anlamı yok neden boş boş canavar kesiyoruz item kasıyoruz ki o zaman ne yapabileceksin yani sadece pve'nin olmasının tamamen saçma bir düşünce bu olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 8 Şubat 2019; 0:30:44 >
  • forsaken54 kullanıcısına yanıt
    Pvpde de boş boş adam kesiyorsun. Ne anlamı var ?

PvP muhtemelen gelmeyecek, destiny 2 de var pvp bildiğin leş. Enerjilerini pve ye aktaramazları bence daha iyi olur, ayrıca pvp oynamak için çok daha güzel alternatifler var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kortor

Pvpde de boş boş adam kesiyorsun. Ne anlamı var ?
    Yapacak bir iş oluyor en azından item kasıyorsunda ne için oynuyorsun amacı ne bu sadece pve olan oyunların ben onu çözemedim pvp olduğunda bir amaç olmuş oluyor item farmlamada vb

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu oyunda PVP gelmesini istemeyenlerden yanayım ki katılıyorum enerjilerini PVe kısımına saklamaları daha yararlı olacaktır. Şunu diyebilirim Destiny PVP leş degildir hocam yapma etme. Direk quick play oynayıp bu yargıya varmayın lütfen. Trails of Osiris vardı d1 de efsanedir. D2 de de Trails of nine vardı fakat d1 deki gibi iyi degildi ama şimdilik onu kaldırdılar ve güncelleyeceklerini söylmişlerdi. artı Aylık gelen event IRON BANNER vardır hani çeşlitlidir PVP si bu oyuna o tarz PVP koymak yemez bence :)
    Hocam zevkleri boş olarak tanımlamak doğru değil kimisi PVP oynar kimisi full PVE oynar keyif alma işi ama anthem gördüğüm kadarı ile bu PVP işine hazır bir oyun değil başlangıcında PVP deselerdi beklentim olurdu da bunlar sonradan eklenecekse baya kötü geleceğine eminim desem :)

Hani dediğiniz mantıkta kasamanın bir mantığı yok kasıp napcan PVP herkesi vurdun sonra nolcak gibi dialoglar ortaya çıkar ki bu bence zevk işine girdiği için kişiden kişiye çok değişir
    pvp gelmeyecek gibi duruyor şimdilik, reddit'te anket tarzı başlık açıldığında kimse istemiyordu neredeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

Hocam zevkleri boş olarak tanımlamak doğru değil kimisi PVP oynar kimisi full PVE oynar keyif alma işi ama anthem gördüğüm kadarı ile bu PVP işine hazır bir oyun değil başlangıcında PVP deselerdi beklentim olurdu da bunlar sonradan eklenecekse baya kötü geleceğine eminim desem :)

Hani dediğiniz mantıkta kasamanın bir mantığı yok kasıp napcan PVP herkesi vurdun sonra nolcak gibi dialoglar ortaya çıkar ki bu bence zevk işine girdiği için kişiden kişiye çok değişir
    Pvp de bir çok şey ekleyebilirsin ama sadece pve de kısıtlı bir oyun olur yani ne kadar item getiririlerse getirsin veya ne kadar yeni canavarlar eklerlerse eklesin oyunda bir amaç yok kastın diyelim ya gider beklersin pc başında yada direk delete çekersin

Hocam siz oyunu bitirmeden sonunda ne olacağını yazıyorsunuz hani nasıl anlatayım var mı aklınızda pve ve pvp hiç sıkmayan. Bana sorsanız çok oyun bilen biri olarak söyleyemem ama destiny serisidir. hani Hem pve hem pvp çok iyi seviyede tutulmuş bir oyun içerik olarak. Aklınızda varsa o tarz bir oyun hiç sıkmayan endgame olmayan bir oyun hep giriyosun farklı bir içerik her giriyosun farklı bir map v.s yok yani. Her oyun eninde sonunda döngüye giriyor. Yine zevk meselesi adam aynı raid bin kere yapıyor hani 10 kere yaptıktan sonra kimisine göre bir maç yok. Ama diğer adama göre hala keyfli bu yani basitçe.

Konuyu dağıttıysam kusura bakmayın arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

Hocam siz oyunu bitirmeden sonunda ne olacağını yazıyorsunuz hani nasıl anlatayım var mı aklınızda pve ve pvp hiç sıkmayan. Bana sorsanız çok oyun bilen biri olarak söyleyemem ama destiny serisidir. hani Hem pve hem pvp çok iyi seviyede tutulmuş bir oyun içerik olarak. Aklınızda varsa o tarz bir oyun hiç sıkmayan endgame olmayan bir oyun hep giriyosun farklı bir içerik her giriyosun farklı bir map v.s yok yani. Her oyun eninde sonunda döngüye giriyor. Yine zevk meselesi adam aynı raid bin kere yapıyor hani 10 kere yaptıktan sonra kimisine göre bir maç yok. Ama diğer adama göre hala keyfli bu yani basitçe.

Konuyu dağıttıysam kusura bakmayın arkadaşlar.
    Warframe bence bu tarz oyuna benzeyen hem pvp hem pve olarak en iyi oyun yani buna 380 tl para vercegime ücretsiz şekilde warframe oynamak daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 8 Şubat 2019; 11:41:27 >

• Division 2 güzel bir alternatif oldu yalnız.

• metal_my666 kullanıcısına yanıt
    Ben de işi o noktaya getirip arkadaşın anlamasını sağlamaya çalıştım ama başarılı oldum mu bilmiyorum :) o ne ya canavar kes kes nereye kadar mantığından hareket edilirse , o halde hiç oyun oynama ne anlamı var der bir başkası. Pvpden nefret ederim, hangi tür oyun olursa olsun pve oyunun merkezidir benim için. Ama pvp odaklı bir oyun konusuna gidip bu ne ya hani nerede pve raidleri diye söylenirsem, kafama huniyi takmam gerekir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kortor

Ben de işi o noktaya getirip arkadaşın anlamasını sağlamaya çalıştım ama başarılı oldum mu bilmiyorum :) o ne ya canavar kes kes nereye kadar mantığından hareket edilirse , o halde hiç oyun oynama ne anlamı var der bir başkası. Pvpden nefret ederim, hangi tür oyun olursa olsun pve oyunun merkezidir benim için. Ama pvp odaklı bir oyun konusuna gidip bu ne ya hani nerede pve raidleri diye söylenirsem, kafama huniyi takmam gerekir :)
    Peki hocam şoyle diyim o zaman raidlerin olmasının amacı nedir ne için kascaz biz bu itemleri bu olay bana saçma geliyor oyunun bir amaci olması lazimki uğrasalim guild wars 2 mesela pve ve pvp ye önem veren bir oyun dolu raidleri olduğu gibi pvp için 100v100 battlefield leri var bence adamlar çok iyi sistem inşa etmiş battlefield lerdeki heycan zaten her şeye yetiyor

Benzer oyun olan warframede öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken54 -- 8 Şubat 2019; 13:57:56 >

Devil may cryda o kadar mobun bossun amacı ne? Amaç dediğin zaman aklına pvp mi geliyor sadece? Pve oyunundaki amaç end game içeriği tamamlamaktır. İçerik nedir peki? Raidler ve oradan toplayacağın itemlerdir. İtemleri topladıkça bir sonraki hedefe yani raide hazır olursun ve sırayla oyunu tüketirsin. Oyun tükenince ne olur? Yapımcı yeni içerik üretir, güncel içeriği oynarsın bu kez. Zamanı gelince yapımcı oyunun fişini çeker, oyun bitmiş olur herkes için. Ne oldu peki buraya kadar? İçerik sana hitap etmişse , oyunu oynadın, eğlendin ve bitti? Sonsuza kadar güncel içerik gelmesini mi istiyorsun oyuna? Tek tip oyun tarzına aşinasın sanırım, bu yüzde pvede topladığın itemleri, gerçek bir oyuncuyu kesmede kullanmadığın zaman amaç olmadığını düşünüyorsun. Daha fazla oyun türüne hakim olursan bu düşüncenin absürd olduğunu anlarsın. Pve den zevk almayabilirsin, bu gayet doğal. Pvp odaklı oyunlar tercih etmelisin bu durumda. Grim dawn pve odaklı sürekli canavar kesilen ve item toplanan bir oyun. Pvp yok. Var da yok yani. Son dönemlerin en iyi arpgsini pvp yok diye eleştirebilir miyiz bu durumda? Oyunun zaten pvp alanında bir iddiası yok ki. Benzer şekilde final fantasy 14, subscribtion sistemine devam edebilen nadir mmolardan. Oyuna göstermelik bir pvp sistemi kurmuşlar ama kimsenin pvp oynadığı yok. Zaten raidlerden topladığın itemleri pvpde kullanamıyorsun. Oyunun amacı sürekli end game içerik temizlemek. Sürekli daha iyi itemleri alıp daha zor içerik temizlemek, amaç bu. Gün gelecek , bitecek. Oyun oynamak bu değil mi zaten? Oyunun sunduğu engelleri aşıp , tatmin hissini yaşayıp rafa kaldırmak.

• quote:

kortor @ 8 Şubat 2019 13:44:12

@kortor

Hocam hani kendi zevklerim haricindeki şeyleri beğenmemek çok normal çünkü o kişinin zevki hani. Kısır döngü tartıştığımız hani birbirimize zevklerimizi beğendirmeye çalışıyoruz :)

quote:

forsaken54 @ 8 Şubat 2019 11:41:07

Warframe bence bu tarz oyuna benzeyen hem pvp hem pve olarak en iyi oyun yani buna 380 tl para vercegime ücretsiz şekilde warframe oynamak daha mantıklı
    @forsaken54

quote:

b0Ni @ 8 Şubat 2019 11:02:03

pvp gelmeyecek gibi duruyor şimdilik, reddit'te anket tarzı başlık açıldığında kimse istemiyordu neredeyse.

@b0Ni

Olması gereken de bu hocam, oyun zaten erken çıkıyor tahminimce bu oyunun iyileşmesi için daha zamana ihtiyacı var. Söylenenlere bakacak olursak.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.