Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
11
Favori
35.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam item alıp çıkacak oyuncu zaten yine çıkar bence destiny de bu yöntemle işliyor olsa iyi olur gerçekten.

inventory olayını kendi fikrim olarak ilettim eklemezlerse yapacak birşey yok.

Freeplay de betada sanırım yine işleştirerek adam atıyordu yada ben tam anlayamadım olayı. Benim takımımda olmayan oyuncuları göremiyordum sanırım. Dediğiniz gibi belki fazla oyuncu olursa gelen bosslar biraz zayıf kalabilir. Raid bence stronghol dedikleri olcak sanırım extra bir raid yapmazlar sanırım.

Umarım olur skin olayları, Javelinleri nasıl renklendirebiliyorsak silahlara bu tarz bir yöntem olsa fena olmaz :)

Teşekkür ederim bu arada bilgileri paylaştığınız için.
  • confuest kullanıcısına yanıt
    Anthem'i BF V fiyatına çekerseniz daha uygun olur diye düşünüyorum. Ben 140 TL edinmiştim yine bu tarz satan bir arkadaştan. Tabi ki takdir sizin yine de hayırlı satışlar.
  • Spinata S kullanıcısına yanıt
    İ7 2600k, gtx 970, 16 GB RAM ile oynuyorum, 50 üzerinde ama evet daha iyi olabilirdi.
    Key ile alarak oyunu 140-150 ye alan çok oldu hocam, key sitelerinde de maksimum 250 seviyesinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qvx Q kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, anladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 11 Şubat 2019; 9:37:2 >
  • Oyunun standart sürümünde tüm dlc ‘ ler mevcut mu? Legion of The Dawn’ da ne gibi özellikler var, hangisini almak lazım?

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Talha haklı ama söylendiği kadar bir oyun olmasa bile rakiplerinden üst noktada, bunu oyunun iyiliği için değil rakiplerinin yetersizliği için söylüyorum. Doğrusu benim alma nedenim artık her sene yeni oyun, yeni karakter kasmamak, bir oyunu yıllarca oynayabilmek, bir oyunum olsun onu oynayayım.
    Eşya topla, ateş et, takım ol, rakibin imkansıza yakın zorlukları olsun, savaşalım, hikaye çok güzel ama altyazı olmayınca oda sıkıntı.
  • Origin' de fiyatlar görünmüyor, acaba indirim filan olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Öncelikle oynadığı bölüme demo denmemeliydi çok buglıydı beta gibiydi demiş, 100% katılıyorum.

Videoda söylediklerinin de çoğu doğru fakat hepsi demo için geçerli; bir çoğu tam sürümde olmayacak dendi, Tabi görücez:

Downgrade yemiş oyun diyor, doğru ama kendi de diyor downgrade falan da olsa görsel olarak çok iyi..

Hikaye sarmadı diyor, bişey diyemem beni pek ilgilendirmez hikaye.

Dünya popülasyonu zayıftı diyor, demo'da yaklaşık %40 dediler tam sürüme göre.

Menü kullanışsınız diyor, maalesef o da doğru çünkü konsola optimize yapılmış kontroller ve menüler. En azından dinleyip düzeltmeye çalışıyorlar. Menüde gezmeyi kolaylaştıracaklar pc için.

Storm hepsinden güçlü diyor, bu end game görmeden 10-15 level karakter için çok tutarsız. Her türlü mmo'vari oyunda leveling sırasında her class arada güçlü olabilir hiç bir önemi yok. End game'deki balance önemli.

Ben yine de bu oyundan ümitliyim. Geçen haftasonu da Division 2 oynadım, her yönden daha komple bir oyun ama ben anthem çıksa da oynasam diye düşünürken buldum kendimi. O kadar can sıkıcı Bug'a rağmen sonuçta bu oyundan zevk almışım. Developer'lar çok açık davranıyor, her soruya dürüstçe cevap veriyor ve oyuncuların isteklerine göre çalışıyorlar. Twitter ve Reddit'ten biraz takip edebilirsiniz. Ayrıca çok kısa sürede oyuna ekleneceklerle ilgili yol haritası da tatmin etti beni.

Detaylı bilgi için şu linke bakabilirsin:

Reddit Anthem Weekly update

Ben ön sipariş verdim.

Edit: yazım hataları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qvx -- 11 Şubat 2019; 20:41:7 >

• Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Millet şekle çok önem veriyor. Aslında sizinde yazdığınız gibi bunlar öyle yazıldığı gibi abartılacak şeyler de değil. Öyle ya da böyle demosu kendini şaka maka tekrar tekrar oynatmıştı. Öyle ki free modu deneme fırsatım olmadı. Tam sürüm de epey bir eğlenceli olacaktır diye tahmin ediyorum.

division 2 ile karşılaştıranlar olmuş. Çer çöple karşılaştırılması üzücü olmuş. Division'nın tasarımları güzel ama oynayanları izlerken bile sıkıyor insanı.
    Daha önce sormuştum yeniden sorayım, alacağımız standart sürüme bu sene dlc ler dahil mi?
    Bende ön sipariş geçeceğimde bu konuda bilgi göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 12 Şubat 2019; 7:59:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spinata

Millet şekle çok önem veriyor. Aslında sizinde yazdığınız gibi bunlar öyle yazıldığı gibi abartılacak şeyler de değil. Öyle ya da böyle demosu kendini şaka maka tekrar tekrar oynatmıştı. Öyle ki free modu deneme fırsatım olmadı. Tam sürüm de epey bir eğlenceli olacaktır diye tahmin ediyorum.

division 2 ile karşılaştıranlar olmuş. Çer çöple karşılaştırılması üzücü olmuş. Division'nın tasarımları güzel ama oynayanları izlerken bile sıkıyor insanı.
    Ben defalarca oynadım aynı görevi, dönüp dönüp bir daha oynadım, Division da bu yoktu. Aslında Division alırım diye düşünüyordum, gerçek dünya, gerçek silahlar vs ama betasını oynadıktan sonra kesinlikle anthem almaya karar verdim, güzel oyun ama gerçekten sıkıcı, dark zone bir tık daha iyi belki ama biraz oynadıktan sonra Alt+F4 çekip kaçıyorum.
    Bence bu sene ve önümüzdeki 1-2 sene türü sevenler anthem’ e saldıracak, ea 6 haftada 6 milyon demiş, buna bende katılıyorum. Benim için tek sıkıntı Türkçe altyazı olmaması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 12 Şubat 2019; 8:5:24 >

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Bu olayı pek anlamıyorum yahu. Kişisel zevkleri nasıl başkalarınınkiyle aynı tutmaya çalışıyoruz. Adam bu tarz oyunu sevmiyor hani. Bu tarz oyunlarda bence ne iyi lore olan oyun Destiny dir. YT bak ''My name is BYF'' dinle lore gör hani. Oyunu sadece 10 saat oynayıp story görevleri bitince bu oyunda olmamış demek ciddi manada garip geliyor bana. Yahu raid girip denedin mi ? Özel silah görevleri yaptın mı ? PVP denedin mi özel gelen eventlere baktın mı ? Beklenti ile alakalı bir durum. Story olarak RDR2 kalitesinde ama hiç sıkmayan oyun devamlı değişik güzel olacak. Hani varsa bana bildirin ciddi manada bende isterim öyle oyun oynamak. Hani haklı yanları da var elbette oyun bana göre de erken çıkıyor sorunları vardır haklı.

DiV2 bakıyorsun gold versiyonu 500 TL sanırım ama 1 yıl sonra yine senden para isteyecek. Destiny bırakma sebebimdir bu benim. Destiny de keza böyle. Araştırdım bahsedilenlere bakacak olursa 1 oyun parasına ücretsiz DLC getirecek oyun Athem( DLC ler çöp olur vs birşey diyemem oda şansımıza).

Oyunun ENDGAME vidyolarına baktım biraz. Yahu ufak npc ler bile mermi süngeri şu olayı sevmiyorum hani zorluk bu değil bence, daha fazla düşman gönder ne bilim extra bir yapman gereken bir bulmaca olsun belli süre içinde ama tutup aynı adama milyon can koyup salma ciddi keyif kaçırıcı bir şey tek hoşlanmayacağım yanı bu oldu. İzlediğim vidyolardan edindiğim bir yargı bu tabi. Umarım bu kadar tatsız olmaz.

Son olarak çok fazla takılmayın hani siz sevdiyseniz oynanışı hoşunuza gittiyse olay bitmiştir. Ahmet gelip senin yerine oynamayacak Ahmet başka sen başka hani. ZEVK meselesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Daha önce sormuştum yeniden sorayım, alacağımız standart sürüme bu sene dlc ler dahil mi?
    Bende ön sipariş geçeceğimde bu konuda bilgi göremedim.
    Şöyle bir şey söylediler, sürekli hikaye ilerleyecek. Yeni görevler gelecek. Bunları ücretsiz içerik olarak vereceğiz.

Ama büyük eklenti gelirse büyük ihtimal ücretli olur. Belki 6-12 ay sonra bir expansion gelir mesela, çok büyük bir harita eklenir, raidler, pvp mode vs. Bu herhalde ücretli olur.

Zaten hangi versiyonu alırsanız bunları kapsayan bir paketi yok oyunun.

Standart versiyonu pre-order yapanlar ranger armor ve weapon pack - sadece kozmetik görsel hediye.

Legion of Dawn pre-order yapanlara bütün javelinlere diğerinden farklı özel armor ve weapon pack - sadece kozmetik görsel yine.

Kişisel fikrim bunlara ekstra para vermek gereksiz. 3-5 günde sıkılıp yeni dizayn yaparım droplarla vs. Sadece Premier'de 1 hafta erken erişim paraya değer. Onu bile hevesimi tatmin etmek için aldım. Öyle çok competitive, "aman 1 hafta önce başlayıp hemen gear toplayıp, guildle raidlere hazır girmek zorundayım" tipi bir yarışılacak oyun yok zaten ortada. Zaten ben daha casual oynuyorum artık; malum iş güç, çocuk falan...

Teşekkür ederim hocam.
  • Oyunun early access çıkışını 15 şubatta akşam demolar gibi 20:00 falan olur diye tahmin etmiştim. Şimdi baktım ki 15 Şubat, 12:30 AM EET yazıyor. Yanlış anlamadıysam bizim saatle perşembe gece 01:30 yani.

• Anthem için Neill Blomkamp yönetmenliğinde live-action kısa filmi duyuruldu.14 Şubat tarihinde yayınlanacak olan Conviction isimli kısa filmde oyundaki Fort Tarsis kentini ve içinde yaşayan Freelancer'ları konu alacak.Live-action filmi aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 12 Şubat 2019; 22:46:31 >

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Freelancer diye hitap ediliyoruz ama tam olarak ne oluyor bu freelancer, hikayesi olayı nedir?
  • Rwenzori kullanıcısına yanıt
    Freelancer genel olarak insanlığı korumak ve Fort Tarsis'in ötesindeki tehlikeli toprakları keşfetmek amacıyla kurulan cesur savaşcıların ünlü bir grubu olarak isimlendiriliyor.Yüksek teknolojili Exosuitleri sayesinde insanüstü yeteneklere sahiptirler.Bunlar bir askeri örgüt değiller ve tek amaçları Fort Tarsis halkını tehlikelerden korumaktır.Geri kalanını ise oyun çıktıktan sonra göreceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.