Şimdi Ara

ANTİ AVEA FAN KULÜB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşte Atasoy_1 arkadaşımızın başına gelen büyük bir haksızlık......
    ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    Başıma geleni kısaca anlatıyorum lütfen tamamını okuyun
    30.05.2008 tarihinde avea müşteri hizmetlerini aradım ve hepsibir olan tarifemi her yöne 300 e çevirmek istediğimi beyan ederek kampanya hakkında bilgi istedim önceden hepsibir + tüm ev iş avea 320 dakika paketini kullanıyordum hepsibirde 1.5 ytl aylık sabit ücret + paket fiyat olarakta 23 ytl ödüyordum her yöne 300 tarifesine girince paket kullandırılmadığını ve sabit ücret olarak 25 ytl ödeyeceğimi eğer kabul edersem bu güne kadar olan konuşmalarım önceki tarifemden bundan sonrakilerinde yeni tarifemden fiyatlandırılıcağı söylendi.böyle denince bende dakika fiyatları aynı diye kabul ettim etmez olsaydım her yine 300 tarifesinin sabit ücretini hemen faturama yansttılar anlayacağınız 31.05.2008 günü yaptığım 27 saniyelik görüşme için 25 ytl faturalandırılmış bitmek üzere değil resmen bitmiş olan mayıs ayına ait 25 ytl
    tabii faturayı görürgörmez avea müşteri hizmetlerini aradım sağ olsun arkadaşlar bozuk plak gibi o gün değiştirdiğiniz için böyle oldu yapıcak bir şey yok cümlesini her 30 saniyede bir bana ilettiler bende sorunumu gidip şikayetvar.com sitesine yazdım az önce bir bayan aradı şikayetimle kendisinin ilgilendiğini söyledi ve malum cümleyi kurdu bende madem ay sonu faturam kesilmeden tarifemi değiştirdiğim için böyle oluyor bu ayın sonunda faturam kesilmeden geri döneyim eski tarifeme gelicek faturada eski sabit ücretten olsun dedim bayan bir süre telefonda bekletti soruşturdu geri döndü hayır değiştirsenizde sizden yine 25 ytl sabit ücret tahsil edilecek dedi yani işlerine gelince değiştirilmiş tarifenin sabit ücretini alıyorlar gelmeyince diğerinin neyse ne yapabileceğimizi sordum bayan operatörle yaptığım görüşmeyi dinliyeceklermiş eğer yanlış bilgilendirilmişsem ücret iadesi yapacaklarmış bende bayana bu işin peşini bırakmayacağımı gerekirse adli makamlara başvuracağımı ve internetten özelliklede donanımhaber forumundan konu ile ilgili kampanya başlatıcağımı belirtim ama bayan kısaca sen kimsin seni kim kaale alır 25 ytl için çok konuştun anlamıca gelicek bir kaç cümle ile iyi günler diledi ve telefonu kapattı

hepinizden konu hakkında görüş ve destek bekliyorum konunun linkini avea'ya ve bir kaç firmaya daha yollayacağım şimdiden teşekkürler
    bu arada paramı geri alamazsam kendime ait 3 avea hattı ve eniştemle kız kardeşime aldığım diğer 2 hattı numara dolaşımı başladığında kapattıracam gidicem vodafon alıcam zaten bi onu denemedim bakalım o nasıl

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Sizde bunun gibi benzer uygulamaları kınıyorsanız tepkilerimi burda ve avea internet sitesinden dile getirelim haydi DH cılar gücümüzü gösterelim.......

• Avea

Vodafone, Turkcell
  • bende avea kullanıyorum hiç ama hiç memnun değilim. vodafone hat aldım kendime tavsiye ederim çok memnun kaldım.
  • ulan yemişim avea sını mis gibi turkcell her kurusu hak ediyo sınırsız hizmet..

pahalı ama olsun 2-3 lira fazla veririm kalite satın alırım.hemde bir sürü kampanyası var.bu kampanyaları takip eden bilir..

çekilşer yarışmalar hepsinde turkcell desteği var.en basiti coca-cola 700 kusur kontor

AVEA

• avea ve vodafone down

TURKCELL up up up
  • AVeaaa !!
  • 5bin çok işime yarıyor.Diğerleri olsa knt yetiştiremem.Ne olursa olsun aveanın nazını çekiyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende avea kullanıyordum daha önce hattımı internete kapattım son 2 aydır 54 lira ve 121 lira internet faturası geldi.
    ben herhalde moron değilim telefondan sürekli internete girip kullanmadım diyeceğim.
    telefonda tarayıcımı bile açmadım bana yine fatura gelir diye ama Avea konuşmadan geçiremezse internetten geçirir haberiniz olsun.

ANTİAVEA destekçisiyim...

ya vodafone yada turkcell kullanacağım....
  • 19 tlye 1000sms her yone 500 dakika 1gb internet veren tarife goster hemde faturasizlara gecelim ben forever avea diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuna kadar antiavea haksız fatura konusunda internette araştırdım
    çok konu buldum
    hala müşteri çekemezler en az 5 hat var çevremde hepsini başka operatöre taşıyacağımmm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.