< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubalingo -- 7 Ekim 2019; 16:38:48 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubalingo -- 7 Ekim 2019; 16:38:48 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
her gelen 1 KB 100 KB gibi düşseydi 100 kat daha hızlı tükenirdi paketin, olay dediğim gibi oluyor ikna olmadıysanız bir şey yapamam
|
Bimcell hariç tüm operatörlerde faturasız tarifeler 60 saniye düşüyor.
|
hayır o iş öyle değil, bağlantıyı açıp kapatman arasındaki hesaba bakar. bağlantıyı açtın yaklaşık 100001 KB kullanıp kapattın diyelim, faturalıda 100001 KB düşer hesabından, faturasızda 100100 KB düşer.
öyle her 1kb 100kb sayılmaz yani yok öyle bir şey |
Kardeşim daha bu sabah bimcell den ayrıldım. Evet fiyat harika. Şeffaflık ve basitliği çok güzel. Ama alt yapı ttelekom olunca nefret ettim. Depremden sonra 3gün sıkıntı çektim. Deprem olsa ilk biz gideriz kimseye ulaşamayarak.
Doğal seleksiyon da alt basamakta kaldım resmen. |
Hocam emin ol önemsiz olsa Turkcell faturalıya 1 kb faturasıza 100 kb yazmaz. Sistemini ona göre ayarlamakla uğraşmaz.
Turkcell in kitabını yazmış adamım ben. Pahalılığına asla kızmadım, alengirli işleri çok ona kızıyorum. Mesela internette 2.öncelik diye bişey duydunuz mu? Turkcell de çoğu faturasız paket ve ucuz faturalı tarifeler 2. öncelikli. Yani aynı baz istasyonuna bağlanan 1. Öncelikli tarife sahibi kişi sayısı fazla olursa 2.öncelikli olanı düşürüyor. Daha neler var neler, hep ali cengiz oyunları Turkcell. Heryerde bir tuzak kurulmuş. Tarife 200 lira desin razıyım ama Ali Cengiz oyunu yapmasın. Ben karakterli operatörü daha çok seviyorum. |
İyi guzelde hicbir artisi olmayan bir operatör. Mesela volte vowifi yok. Hediye filan yok ekstra marka kampanyalari yok. Sadece tl yukle kullan icin iyi. Baska bir artisi yok.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 7 Ekim 2019; 17:0:48 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|