Şimdi Ara

Bimcell ( Müşterisine en saygılı ve en şeffaf operatör) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
4
Favori
7.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam. Benim için sorun yok ama tarife araştıranlara fikir vermesi açısından paylaşmış olduk.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet haklısın orası burası oynamıyor net bir duruş sergiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bunu diyecektim. Teşekkürler paylaşımınız için.

• Ben kaç senedir bimcell liyim ama kaç kere aradıysam hiçbirinde bir insana ulaşamadım. Hep ses kaydı var. Siz nasıl ulaşıyorsunuz?

• Yıllardır bimcell e yaklaşmadım bile. Bilgim de yoktu açıkcası ama güzel ve basitmiş. Şu an faturasız 8gb 32 tl ödüyorum yıllardır uygun fiyatlı güzel tarifelerle yetinirim. Sinyal kalitesini merak ediyorum ama test etme ihtimalimiz yok ne yazık ki.
  • Güzel konu olmuş gerçekten, teşekkürler hocam. Ama yüksek İnternet için de keşke tarifeler yapsalar artık. Elleri kısıtlı tabi sonuçta ttye mahkumlar

• Hocam evde superbox var. Bu yüzden kalkıp da normal turkcell hattıma boş yere paket yapmam inanılmaz mantıksız geliyor genellikle ben direk TL ile konuşuyorum 10 saniye konuşsam 60 kuruş gidiyor.bu bimcelldeki 6 saniye muhabbeti vardı sanırım o devam ediyor mu? Bir de bana sadece konuşma lazım. Bundan hat alayım diyorum dakika paketlerinin fiyatı gerçekten bana çok uygun bana önerir misiniz konuşma çeksin yeter bana zaten tt altyapısı kullanıyor demişsiniz buralarda tt o kadar sorunlu değil.

• İsmi çok komik değilmi yav
    Bimcell
    Sdhshshjzdg

• Ne reklam yapmışsın ama böyle,bari kaç kontör aldın hediye bir de şunu söyle,geçen ki depremden beridir bimcell hattım da internet niye çalışmıyor hala ,ne diyorsun bu işe ey bimcell fanboyu seni..

Verdiği 5 gb özür internetini bile daha bir mb kullanamadım..

Ankara gibi bir başkentte geçen ki depremde 3 gün hiç çalışmayan bir operatörü kalkmış ne allayıp pullamışlar şurda..ah Aziz Nesin ah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 7 Ekim 2019; 21:48:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla Türk Telekom’u yurt dışı Data paketleri güzel kampanyaları ve avea dan kalma temiz geçmişi isbankasi bağı gibi etmenlerden severim oyle turkcell kullanıp kendini zengin sanıp tt kullanan fakir diyen sacmaliklara da itibar etmem ama bimcell de olmaz be kardeşim dost süt satıyorsun sen rafsiz dükkanda gsm nedir insaf, 4000 5000
    TLlik telefonun ekranına bimcell nasil yazdıralım

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Valla Türk Telekom’u yurt dışı Data paketleri güzel kampanyaları ve avea dan kalma temiz geçmişi isbankasi bağı gibi etmenlerden severim oyle turkcell kullanıp kendini zengin sanıp tt kullanan fakir diyen sacmaliklara da itibar etmem ama bimcell de olmaz be kardeşim dost süt satıyorsun sen rafsiz dükkanda gsm nedir insaf, 4000 5000
    TLlik telefonun ekranına bimcell nasil yazdıralım
    Yani burada mesele dost süt satması mı? Bir dükkan zinciri olması mı? Aynen dediğin gibi Turkcell kullan zengin diyen insan ne kadar saçma ise dediğin şey de o kadar saçma. Türkiye buradan(ve diğer 2 market) besleniyor zaten... Bir de telefonda Bimcell yazması ne sıkıntı çıkarabilir anlamıyorum. O kadar sıkıntı çıkaracaksa bunu değiştirebilirsin. Hatta muhtemelen değiştirmene gerek kalmayacak çünkü çoğu Android telefonda Türk Telekom yazıyor o kısımda.

Burada 4000-5000 TL'lik telefon diyoruz ancak 400-500 dolar tabi...

• Requizm kullanıcısına yanıt
    evet mesele dost süt satması, en ucuz market olduğu algısına sahip olması, teknoloji marketi fln değil, ucuz fiyatlı ucuz yan üretim ürünler satılan bir firmanın gsm olayında işini dahi anlamak zor, migroscell de olaydı tepkim aynı olurdu. Operatör adını değiştirmek sadece makyajdır kullandığın hattın bimcell olduğunu gerçeğini değiştirmez. ben kullanmam kullananda beni ilgilendirmez saygılar.
  • Hediye için salla kazan, süpriz nokta, goller cepte, çark çevirmece, sil süpür gibi maden kazma işi yaptırmaz.

Bunun iyi birşeymiş gibi yazılması beni benden aldı.

Ayrıca hiçte uygun paketleri falanda yok. Sadece faturasız satmasıda büyük bir fiyasko. Maximum 10GB'lık paket satıyor, 10GB nedir la ? Kullanacak olsam 2 günde biter, tl yükle ek paket al vs. vs. uğraş dur.

Böyle konularla insanların beynini yıkayıp boşyere yönlendirmeyin. Altyapısını kullandığı Türk Telekom'da daha iyi kalitede hizmet alınabilir.

Ayrıca aklıma geldi, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemiyorum. Geçen gün işyerinde arkadaşla (bimcell kullanıyor) pubg oynayalım dedik, adam hareket bile edemiyordu oyunda. Aynı anda Turkcell'i çıkarıp TT hattı takıp birde ben bakayım (aynı altyapı) dedim ve 4-5Mbps hız olmasına rağmen sorunsuz oynadım. Bunlarda da bir önceliklendirme olayı var bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 8 Ekim 2019; 11:38:33 >

• Çekim gücü kötü olduktan sonra, o GB ve dk'lar ile smsler işe yaramıyor.
  • Arkadaşlar işim gereği 3 operatörde var bende. İnanın değecek bir fark yok aralarında. Elbette Turkcell in çekim gücü daha iyi ama çekmeyecek korkusuyla 2 - 3 kat heray ödeme yapmaya da gerek yok bence.

• AVEA altyapisini kullanmiyor mu.. Ayni b@kun laciverti..

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Hocam o cümleyi şunun için kurdum herkese farklı hediye çıkıyor. Net değil, zahmet gerektiriyor . Bimcell de zahmetsizce herkese standart aynı hediye geliyor.
    Aslında hediyeye hiç gerek yok, tarifelere eklesinler yada aylık ödeme miktarını düşsünler. Ama hediye ayağına zaten ücretini alıyorlar. Birde yormasalar bari.

• geçen istanbul depreminin olduğu gün 15 dk içinde koptu gece 1 de geldi hat. bedava verse almam
  • Benimde taahhüt bitecek ptt den bime geçeceğim. Ptt eskiden darlamazdı şimdi her aradıklarında kavga ediyorum. Kardeşim kapat diyorum kapatmıyor, yakında tarifeniz zamlanacak şu pakete geçirelim diyor ne kadar olacak diyorum bilmiyorum diyor e zamlanacagini nerden biliyorsun? En son arayan arkadaş da ptt nin en iyi hizmeti verdiğini ve en ucuz operatör olduğunu iddia etti yok hanımefendi istemiyorum dedim trip atarak kapattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tubalingo

Telefon yönlendirme için para isteyenler var.
    Turkcell de telefonunuz yönlendirildiğinde gelen her aramaya 2,49 para istiyor.
    Böyle şeyler Turkcell de olur

Kaliteliye

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.