Şimdi Ara

Anti Far Gece Görüş Gözlüğü 4,90 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hergünyeni.com da 4,90 TL

http://www.hergunyeni.com/anti-far-gece-gorus-gozlugu-urun513.html

• bu konudan müzadiribim.

5 tl lik gözlük,acaba işe yarar mı?
  • Kullanan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mendini

bu konudan müzadiribim.

Mantığıj doğru cevabı bulacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: mendini

bu konudan müzadiribim.

Mantığıj doğru cevabı bulacaktır

• 7,90 yazıyor kargo da var 3,90
  • 7.90 TL tl fiyat kardeşşşşşşş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi burada indirime girmis 10 lira bir urun alirken dikkatimi cekti attim sepete :) bakalim gelsin gece bir deneyim.
  • kızılötesi birsey beklemeyin bence yeşil camlı gözlük olsa gerek.
  • Onceden sari holejen farlar oyle pek gozumu almazdi.Son 1 yildir acayip rahatsiz ediyor.Acaba dedim farlari ayarsiz olanlar mi bana denk geliyor yok orjinal son model araclarin ki bile gozumu aliyor.zaten artik pc basindada agrimaya basladi.kizil otesi bir beklentim yok. Belki ise yarar f/p urunudur.giden 10 lira olsun.
  • Gercekten f/p urunuymus.Gayet guzel is gordu.Hele sis farlarini oyle guzel suzuyor ki.Keske once alsaymisim.Gece gorus kaybi sifir ve cok net her yer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardday

Gercekten f/p urunuymus.Gayet guzel is gordu.Hele sis farlarini oyle guzel suzuyor ki.Keske once alsaymisim.Gece gorus kaybi sifir ve cok net her yer.

Gerçekten işinize yarıyormu bende aynı konulardan sıkıntıdayım. Hele gece araba kullanması ölüm oluyor. Nasıl baş ağrıtma gibi bir soruna yol açıyormu?
  • ben zamanında bitenekadar.com dan almistim

ozellikle xenonlara karsi etkili, mavi-beyaz tonları yesile ceviriyor ve etkisini azaltıyor, dolayısıyla rahatlık sagliyor
    benim aldigim gozluk sarı ve normal halojenleri kestigini cok soyleyemeyecegim ama
    ozellikle xenonlardan rahatsızdım onuda buyuk olcude onledi

bu arada 5-10tl olan gozlukler cercevesi en vasatlar
    ben 10 liraya almistim cercevesi gercekten kotu zaten daha iyi olmasını beklemezdim.. gozumde duruyor goruntude sıkıntı yok..
  • daha önce hem bu üründen hemde yine nternette 100tl ye satılan diğer gözlükten alıp denemiş birisi olarak söyleyeceğim pek işe yaramadıkları bu nedenlede her ikisinide iade etmiştim. malup yukarıda de değinmiş arkadaşar acayip farlar ve açık sis farları açık dolaşan kendini bilmezler yüzünden akşamları doğru dürüst araç kullanamıyoruz. işe yarar ümidiyle alsamda en azından benim için bir faydası olmadı. daha işe yarar ürünler aramaya devam ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.