aslında zamanınızada yazık deil . cunku oyuna baslarsanız en fasla 5 gun sonra siddetli mide bulantısından dolayı oyunu bırakıyosunus.. yani fasla zamanınız gitmiyo oyuna.. eer bağımlılık yapmayan işinizi gücünüzü hatta derslerinizi etkilemeyen bi oyun oynamak istiyosanıs bu oyuna baslayın .. size 5 gün veriyorum.. oyunda sadece grafik ve renk var.. oyunda rpg berbat tek kelime ile.. sonra sohbet etcek adam bulunmuyo cunku questlere(rpg) lere tekbasınıza cıkıyosunus diğer oyuncuları sadece sehirlerde bide savaslarda goruyosunus.. savas ise hic goremiyosunus.. hemen bi guild e katılmanıs lasım .. saten kimsede bu oyunu oynamadıından guild de bulamssınıs kendinise.. gelelim ticaret yapmaya bikere bu tarz oyunlarda para kazanmak icin ticaret yapmak lasım oyunda ise ticaret yani trade namına hic bisey yok .. KISACA OYUNU OYNAYAN KİMSE YOK. bi zamanlar varmıs onlarda sıkılmıs bırakmıs..
KO oynuyorum dede kafani kiriyim
oyunu cozememi$sin gibime geliyo sro oynuyosanda soyluyum questler bitince netcen senden once gece gunduz kasan lvl 70 hep senden ustun WoW oynuyosan lafim yok \(o0)/
BU ARADA WARMI$ BIRAKMI$ $OYLEYMI$ BOYLEYMI$ VSVS KAC OYNAYAN TANIDIN MERAK EDERIM! YANLI$ YONLENDIRME ZEVKLER VE RENKLER TARTI$ILMAZ FORUM TARTI$MA ORTAMI OLABILIR AMA MUKEMMEL BI OYUNU TAHMINIME GORE OYUNU OYNAMADIN!!
OYUNLARDA GvG SAVA$A GIRIYOSUN BILMIYOSAN KONU$MAYACAKSIN DERIM PARTY HALINDE QUESTLERI TAMAMLAMAK ICIN CREEP KESIYORUN BILMIYOSAN KONU$MAYACAKSIN DERIM OYNAYA TURKLERIN SAYISI ARTIYO TEKRAR BILMIYOSAN KONU$MAYACAKSIN DERIM KULAKTAN DOLMA BILGILERI ORTALIGA VURMAYACAKSIN DERIM [oyuna fiyat bicmissiniz cd fiyatina bi bakin derim] BURAYA KADAR ANLAMADIYSAN BA$A DON TEKRAR OKU DERIM! SAYGILAR[yanli$ soyledigim bi$ey wrsa k. bakmain]
Ya wowdan gelen arkadaslarim lvl bilmemkac olmus bilmemkackere o en son zindanlardan bilmemne itemi düsürmüs arkadaslarim var. yani gidip saatlerce saatlerce zindanlarda sürnünce ne oluyo? Bence akıl kari degil progamer olursan al sat tamamda. Ama gw de biyerlere gelmis hic wowa gecmis adam yoktur youn bitirmekle bisey olmuyo sölim 50 kerde oyun bitirsen hiç bişey bilmiyosun demektir gw de. Bende wow oynadim arkadaslarin dedigi gibi birkac günde sıkıldım. Gidim bilmem kac yüzbin tane kurt keseyim lvl atliyayim zaten combat sistemi desen rezalet ötesi. Grafikler desen adamlar oyuncak askerler gibi robocop bile daha esnek adamlardan. Taktik anlayisi sifir hic bir taktige gerek yok kafadan dal. Gw deki gvg maclarina yada hoha ciktiginda o yasanan heyecan filan sıfır. Gw nin güzel yanlarida o 25 dakikalık bir kac mac yapip bırakabiliyosun. İsten gelmissin gidip 10 saat zindanami girecem peh.
Bence diyorum ama yani gercekten böle. Wow 3-15 yas arasi cocuklar icin çok güzel. Herkes wow oynayabilir ama gw oyuncusu olmak çok zordur. Bırakında zaten bunu harbi oyuncular yapsin
kardes ne demis bu böyle adama bak sen kac kere gw oynadın ki hayatında ko oyna adam koxp kursun seni gecsin gece gündüz otur bilg. basında aynı canawarda 999999999999 tane kes 1 lvl atla cık ortaya vay be 1 lvl atladım de ama eglendin mi? sanmam bi ise yaradı mı? sanmam
sro da bos oyundur salla onu da dayanma süren en fazla 2 ay
wow gsl oyun fakat guildwars la durdukları yerler farklı(PvE,PvP) oyunu anlamak lasım 20 lvl war ve sen oturup cok rahat 20 lwl olabiliyosun oyunda player becerisi ön plana cıkıyor oyuna harcadığın zaman edğil savaslarda skill secip öle giriyosun bu senin taktiksel gücüne bağlı öle adama bütün skilleri sıralayıp da 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13 olmadı bide pot basiym 55 die girmiyosun tmm mı? zaten oyunu yapanlar da blizzard ın eski yapımcıları ve oyun wowu bile gecti
Kaliteli Oyunculuk Oyundan anlamayan adamlar cıkıp yorum yapıyolar Ko oynayan adamlar kendilerine oyuncu diyorlar
Mr_Master sen kimsin bana netomer gibi geldi !
Kızma mr_masterım
quote:
Orjinalden alıntı: chimere
kardes ne demis bu böyle adama bak sen kac kere gw oynadın ki hayatında ko oyna adam koxp kursun seni gecsin gece gündüz otur bilg. basında aynı canawarda 999999999999 tane kes 1 lvl atla cık ortaya vay be 1 lvl atladım de ama eglendin mi? sanmam bi ise yaradı mı? sanmam
sro da bos oyundur salla onu da dayanma süren en fazla 2 ay
wow gsl oyun fakat guildwars la durdukları yerler farklı(PvE,PvP) oyunu anlamak lasım 20 lvl war ve sen oturup cok rahat 20 lwl olabiliyosun oyunda player becerisi ön plana cıkıyor oyuna harcadığın zaman edğil savaslarda skill secip öle giriyosun bu senin taktiksel gücüne bağlı öle adama bütün skilleri sıralayıp da 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13 olmadı bide pot basiym 55 die girmiyosun tmm mı? zaten oyunu yapanlar da blizzard ın eski yapımcıları ve oyun wowu bile gecti
Kaliteli Oyunculuk Oyundan anlamayan adamlar cıkıp yorum yapıyolar Ko oynayan adamlar kendilerine oyuncu diyorlar
bide hero'Yu deneyın begenıcegınızden eminim + parasız
OZAMAN GİT SENDE GW DA SÜRÜN ZUAHAHAHA.GELMİŞ WOW A LAF ATIO.BİKERE WOW DA HER ZAMAN YENİLİKLER OLUO .BU OYUN GW GİBİ BOŞ Bİ OYUN DEĞİL.EĞER WOW U SADECE 3-15 YAŞ ARASI OYUNCULAR OYNASAYDI GW DA BEBELER OYNARDI.WOW DA NEREDEYSE ÇOĞU OYUNCU 18 YAŞ ÜSTÜ OYUNCULAR.SEN NE ANLARSIN Kİ WOW DAN
quote:
Orjinalden alıntı: TurinTr
Ya wowdan gelen arkadaslarim lvl bilmemkac olmus bilmemkackere o en son zindanlardan bilmemne itemi düsürmüs arkadaslarim var. yani gidip saatlerce saatlerce zindanlarda sürnünce ne oluyo? Bence akıl kari degil progamer olursan al sat tamamda. Ama gw de biyerlere gelmis hic wowa gecmis adam yoktur youn bitirmekle bisey olmuyo sölim 50 kerde oyun bitirsen hiç bişey bilmiyosun demektir gw de. Bende wow oynadim arkadaslarin dedigi gibi birkac günde sıkıldım. Gidim bilmem kac yüzbin tane kurt keseyim lvl atliyayim zaten combat sistemi desen rezalet ötesi. Grafikler desen adamlar oyuncak askerler gibi robocop bile daha esnek adamlardan. Taktik anlayisi sifir hic bir taktige gerek yok kafadan dal. Gw deki gvg maclarina yada hoha ciktiginda o yasanan heyecan filan sıfır. Gw nin güzel yanlarida o 25 dakikalık bir kac mac yapip bırakabiliyosun. İsten gelmissin gidip 10 saat zindanami girecem peh.
Bence diyorum ama yani gercekten böle. Wow 3-15 yas arasi cocuklar icin çok güzel. Herkes wow oynayabilir ama gw oyuncusu olmak çok zordur. Bırakında zaten bunu harbi oyuncular yapsin
Guildwars bi role play oyunu değildir lvl in değeri ve hükmü yoktur.
Guildwars adı üstünde guild savaşlarının yapıldığı komplike bir oyundur tabi bunu anlayabilmenizi beklemiyorum, çünki oyu içerisindeki tüm skill ve malzemeleri tanımanız gerekiyor bunlar karşısıda maçlara çıkarken elinizdeki 8 skill i iyi seçip 8 kişilik takımın tüm skillerini dengeli kurmanız gerekiyor, bunların yanı sıra düşünmeniz gereken o kadar çok şey varki tabi sizin bunalr işinize gelmiyor dan dun oyu oynamak işinize geliyor hepinizin.
13 milyon üzeri oyuncusu olan bir oyuna laf atmak pe kolay gelmiş size söyliycek bişi yok kafanıza göre takılın hatta mümkünse gidip ultima falan oynayın bug abuse larla uğraşın....
Kimsenin oyununa laf etmeyin lütfen guild war hiç oynamasamda oynıyanlara saygım wardı ama şu sözden önce WOW U OYNIYANLAR 3-15 YAŞ ARASI sen kimsin bize böle bi yakıştırma getiriyosun sözlerini tart da konuş biz bikere WOW un hikayesine kapıldık GW nin bu kadar üstün olduğunu düşünüyosan senin için geçmiş olsun diyecem sana Gw le mutluluklar
Her oyun grafikleri çocukça die bırakılıcak bişi diildir we bi zamanlar bende ko oynuyodum o oyunu yapanlar premiyum çıkmadan önce para kazanmak içindiil eylence için yapmışlardı diye düşünüyodum we sro yu okadar küçük görmeyin warsa başka free bi oyun söleyin oynasın millet ben nerdeyse 20 kadar online oyun oynadım her biri için emek werilmiş
VAY BE SEN NE KADAR AKILLI BİR İNSAMIŞSINDA GEÇMİŞ KARŞIMIZA WOW 3-15 YAŞ ARASI DİYE KURAL KOYUYOSUN .EĞER SENİN 3-15 YAŞ ARASI COCUKLAR KADAR AKLIN VARSA NE OLİİMM.GW OYUNCUSU ÇOK ZORMUŞMUŞ PUIHAHAHA.SENİN OZAMAN DEĞİL WOW DAHA KO OYNAMAYA BİLEN GÜCÜN YETMEZSENİN FİKRİNE UYANLARIN SONU NOLUR DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORM
quote:
Orjinalden alıntı: TurinTr
quote:
oyunda player becerisi ön plana cıkıyor oyuna harcadığın zaman edğil
yahu arkadaslar konuyu dagitmissiniz bea. bu kadar kasmaniza hic gerek yok ki.iki oyunun mantigi zaten birbirinden cok farkli ben iki oyunu cok fazla oynamasamda az cok bi bilgim var.mantaliteleri farklı olan iki oyun arasinda yok bu iyi yok bu kotu salla gitsin yaw..herkes kendi oyununu begenecek herhalde herkesiz zevkleri bir olsaydi zaten bu kadar online oyun olmazdi degilmi..hadi bb
gw gibisi yok ama :)
Adamlar siz WoW u bırakıp Gw oynayın diye Trial keyler verdiler. Oturup akıllı başlı neden oynamadınız neden analiz etmediniz ? kaç defa pvp yaptınız ? kaç defa random arenada kastınız ? kaç defa HoH tuttunuz ? Kaç defa GvG yaptınız ? Fransızları, amerikalıları kaç defa yendiniz ? kaç defa yenildiğinizde üzüldünüz ? Kaç defa maçlarınızı sonradan izleyip kimin nerede hata yaptığını düşündünüz ? defalarca maç observe ettinizmi bu maçta neden yenildik acaba diye ? Kaç defa acaba bu skill in yanına şu skilli koysam nasıl olur diye düşündünüz ? kaç defa build denediniz ? Pve ye gelelim.. Kaç defa farm yapıp yeşil item düşürmeye uğraştınız ? aslında bence bossu tek kişi kesmek iştir.. 100 kişi kesmek bana pek heyecanlı gelmiyor.. ? Sonra o item i en ii fiyata kasmak için lion's arch da Kaieng center'da Kamadan'da kaç defa item satmaya çalıştınız ? Kaç defa itemlerinizi Açık arttırma ile guru da satmaya uğraştınız ? konuyu kaç defa dinlediniz ? eminim önünüze çıkan videoları geçmişsinizdir..
kaç kere team arenada 15 consecutive wins yaptınız
gw oynayanlar siz gercekten bu oyundan memnun musnuz yani ben aldım ve bence cook karısık sizcee
quote:
Orjinalden alıntı: SİNEQ
gw oynayanlar siz gercekten bu oyundan memnun musnuz yani ben aldım ve bence cook karısık sizcee
evet karışık Diğer oyunlar gibi mantığı sadece sabah akşam yaratık kesip item toplamak değil
Birbirinize çamur atıyosunuz ama her insanın zevki farklıdır.Zaten biz türklerin şundan yana bir anlayışları yok o ordan diyo 13-15 yaş arası öteki üstüne alınıyo yaw kardeşim tamam wow güzel oyundur bende oynuyorum ama mutlaka da 13-15 yaş arası bi insan vardır oyunda sen niye üstüne alınıyon ki?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme