Şimdi Ara

Anti-koxp party (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende rogue da var mage de. Koxp yapmam, partisine de girmem. Benim yerime bi programin oynamasini istemiyorum. Yakin zamana kadar kimin ne kullandigi umurumda degildi kendi kendime egleniyodum, ancak artik resmen oyunun icine ettiniz. Oynayacak spot yok. Her yer koxpcu dolu. Bizim oldugumuz yere bile gelip kuruyorlar. Artik abartildi. El moradin kapisinda bile koxpcu var. Bir oyun icin ben kufur etmem. Ama hey dedik mi yedigimiz kufurlerin haddi hesabi yok. Siz oyunu batirmaya devam edin. Bilgisayar oynarken, siz cayinizi yudumlayin bakalim. Ben yer bulamayinca oyunu kapatip cikiyorum, hayatim KO degil. isi eglence sinirindan, ciddiyete dokenler dusunsun. Yas demissin istersen -27 hic konusmasin.
    Arkadas bence cok iyi yapiyor. Cok guzel egleniyo iste, siz cayinizi icerken. Spotu bosaltip biras kendi kasiyodur. Baska turlu ne yapsin?

quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

sevgili arkadaşım,ne anladın şimdi sen yaptıgından? yada ne kazandın? gecenin o saatinde uyumak varken bunlarlamı zaman gecirdin sen ? koxp diyoruz nedir koxp? bence şudur;eğerki bu oyunun tadını almak istiyosan bunu trol keserek değil pk yaparak alırsın!peki pk icin ne gerekli? ilk etapta lvl değilmi?koda pk dan başka ne var eğlenceli söylermisiniz?peki bir kac soru!ko oynuycam diye aranızda derslerini aksatanlar var neymiş koxp kullanmazmıssınız e kullansınızda adam gibi okula gitseniz derslerinze baksanız koxp acıkkken tv izleseniz bunlar çokmu kötü?ne anlıyosunuz gecenin bir yarısı apos kesmekden? aynı yaratıgı saatlerce saatlerce saatlerce çokmu eğlenceli sıkıntıdan patlamıyomusunuz? peki bunları ne icin yapıyosunuz yine pk icin değilmi? cafelerde saatlerce kasıpda milyonlarca vermekmi hosunuza gidiyo?5 sat kalıp bilmem kac milyon verip %5 almakmı hosunuza giden? e koxpla kassanız cafede arkadaslarınızla sohbet etseniz cayınızı yudumlasanız ve aynı süre icinde 2 misli ex kassanız bunun kime ne zararı var?Bu bir oyun bunu herkes biliyor ve oyunların amacı eğlenmektir sonuc olarak KO denen bu dandik oyunun eglenceli tek yanı cz si yani pk sı amac cz ye bir anca hazır duruma gelmek ne kadar hızlı olursanız oyunun tadını o kadar hızlı alıcaksınızdır burası kesin,hakkıyla kasmak gibi komik şeyler yazmayın bence komik durumlara düşersiniz.. cz harici koxp u kesinlikle destekliyorum lvl kasmak kadar mantıksız bir şeyi hızlandıran herkesede teşekkür ediyorum.(ayrıca yazdıgıma 24- kimsenin mesaj yazmasını istemiyorum bir tartışma yaşayacaksak en azından cocuk olmadıgını bilmek istiyorum)

• yaa arkadaşım ben olsam hiç uuraşmazdım sen obu öldürcen adam sonra 10 dk da bida kascak senin götürdüün expi hiç uuraşma bence
  • ss koysan göxümüz gönlümüx açılırdı
  • Oncelikle,hem human sideta hem orc sideta eylemlerimiz devam edecek..Gelelim cevaplamak istedigim konuya:

quote:

Adamlar Seni Koxp Partisine Almıyor Diye Tw Yada ßaşka ßirşey Çekiyorsun.Şimdi Dersin ßen Koxp Partisine Girmem Hepiniz Koxp Partilerine Girmek İstersiniz ßende Koxp Kullanıyorum Adamı Partiye Almayınca küfür Ediyor Sizde ßunlar Gibisiniz Ama Hiç ßir Zaman Czde Koxp Kullanmam Yaptığın Çok ßüyük ßir Tersiyesizlik!

Bilen bilir.Genelde m2 eslant ya da m1 eslant..Gunun buyuk bi bolumunde beni Brahman spotunda ya da Cw spotunda gorebilirsin.Partileri ben kuruyorum.En iyi dostum nihilist te bu partilerin demirbasi.Sence bi koxp partiye ihtiyacimiz var mi??Bu 1..

quote:

sevgili arkadaşım,ne anladın şimdi sen yaptıgından? yada ne kazandın? gecenin o saatinde uyumak varken bunlarlamı zaman gecirdin sen ? koxp diyoruz nedir koxp? bence şudur;eğerki bu oyunun tadını almak istiyosan bunu trol keserek değil pk yaparak alırsın!peki pk icin ne gerekli? ilk etapta lvl değilmi?koda pk dan başka ne var eğlenceli söylermisiniz?peki bir kac soru!ko oynuycam diye aranızda derslerini aksatanlar var neymiş koxp kullanmazmıssınız e kullansınızda adam gibi okula gitseniz derslerinze baksanız koxp acıkkken tv izleseniz bunlar çokmu kötü?ne anlıyosunuz gecenin bir yarısı apos kesmekden? aynı yaratıgı saatlerce saatlerce saatlerce çokmu eğlenceli sıkıntıdan patlamıyomusunuz? peki bunları ne icin yapıyosunuz yine pk icin değilmi? cafelerde saatlerce kasıpda milyonlarca vermekmi hosunuza gidiyo?5 sat kalıp bilmem kac milyon verip %5 almakmı hosunuza giden? e koxpla kassanız cafede arkadaslarınızla sohbet etseniz cayınızı yudumlasanız ve aynı süre icinde 2 misli ex kassanız bunun kime ne zararı var?Bu bir oyun bunu herkes biliyor ve oyunların amacı eğlenmektir sonuc olarak KO denen bu dandik oyunun eglenceli tek yanı cz si yani pk sı amac cz ye bir anca hazır duruma gelmek ne kadar hızlı olursanız oyunun tadını o kadar hızlı alıcaksınızdır burası kesin,hakkıyla kasmak gibi komik şeyler yazmayın bence komik durumlara düşersiniz.. cz harici koxp u kesinlikle destekliyorum lvl kasmak kadar mantıksız bir şeyi hızlandıran herkesede teşekkür ediyorum.(ayrıca yazdıgıma 24- kimsenin mesaj yazmasını istemiyorum bir tartışma yaşayacaksak en azından cocuk olmadıgını bilmek istiyorum)

KO'yu KO yapan tabii ki PvP'sidir.Karsimda kospla kasmis 70 lvl full item adam varken ben 64 lvl ve normal itemlarimla nasi bu adamla zevkli bi PvP yapayim??2 POT ARASI 15 TANE DAMAGE YERKEN BEN NASIL BU PVP'DEN ZEVK ALAYIM??!!!Ki.im kizarip yeri operek mi??Uzgunum arkadas ben bu sekilde 'EGLENEMIYORUM'..Bu 2..

Hic kimse kusura bakmasin egri oturup dogru konusucam..Ben Manes acildigi gun basladim servera,bi hafta kadar sonra nihilist ile tanistim.Iyi dost olduk,beraber hareket etmeye karar verdik..Bu iki charda,kullandigimiz her bir potta dahi tirnaklarimizla kaziyarak harcadigimiz bi emek var..Ha diceksin ki hic mi legit bi sekilde 70 olan olmadi??..Elbette oldu ben de bilirdim legit bi sekilde 70 olmasini su ana kadar,nihilist te...

Amaa..

BEN ORDA UC KURUSLUK DROP ICIN GECELERIMI HARCAYIP,SALAK BI BOSS ICIN DEFALARCA PRESS OK'e BASARAK BURAYA KADAR GELDIM..VE BEN ARKADASIMLA BIRLIKTE -RESMEN- BI TARAFIMIZI YIRTARAK BI SEYLER YAPMAYA CALISIRKEN,3-5 -AFEDERSINIZ- DANGALAGIN 70 OLUP TA FULL ITEM BANA ORDAN SELAM ETMESINI KALDIRAMAM..

Pisman degilim arkadas bu ise de devam edecegim..Onlari yatirmaya calisirken ben mi yattim?Umrumda degil.Press Ok,kaldigin yerden devam.

Bu forumda olup ta Manes'ta kosp kullanan mutlaka birileri vardir.Lafim sana:

AYAGINI DENK AL ARKADASIM!!!AKILLI OYNA OYUNUNU!!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EatItPunk -- 3 Ekim 2006; 15:44:29 >

• Çoooooooooooooooooook Teşekkür etmek istiyorum sana
  • şimdi sen bunlardan zevkmi alıyosun? geceleri uyumamakmı hosuna gidiyo senin?boss peşinde sabahlamakmı hosuna gidiyo? oyun oynuyosun paşam ne dişi ne tırnağı ailemi gecindiriyosunuz siz?oyun bu ya onu bir anlamak lazım ilk önce koxp sadece lvl kasmak amaclı kullanıldıkdan sonra kimseye bir zararı yok bu kesin,ve bu koxp partisini yatırmaya çalışanlarda kesinlikle partiye alınmadıkları çekemedikleri icin filan başka bişi değil!ben su ana kadar abartmadan 1000 kişiyi partiye aldım bir allahın kuluda demediki paşam koxp kullanma! e şimdi bu forum oldukca geniş bir forum mutlaka o 1000 icinde 100 tanesi buralarda sürtüor şu an şimdi bu vatandaslar ne ayaktır bir anlatın bakalım! burada dangalaklık hangisi onuda merak ettim bak senin yaptıgınmı benim yaptıgımmı ? aksama beramus b1de agaclardayım varsa bir anti koxpcu bekllerim tw larınızı ben başında olucam da o salak yaratığa yatıcam hodri meydan BERAMUS DAYIM B1 DEYİM AGACLARDAYIM BUYRUN GELİN HERKESİ BEKLERİM ANTI KOXPCULAR!!YALNIZ SAKIN SAKINN TW LARINIZI UNUTMAYIN ONLARSIZ BIR ANLAMINIZ YOK CUNKI! HA SAKIN GELIPDE AGA PARTI PLZ YAPMAYIN ALIRIM BUYUK IHTIMAL SONRA INCILERINIZ DOKULUR KOXP PARTIYE GIRMIS OLURSUNUZ,HA KASILMAK ISTEYEN VARSA ONLARIDA BEKLERIM HER AKSAM B1 AGACLARDAYIM ARKADASLAR UGRAYAN DH DEYIM DIYENI ALIRIM.

• soyle k2ye yetersiz kalıyorlarsa sana iş versinler
  • quote:

Orjinalden alıntı: NihiList KeLebeK

Öncelikle, yaptığımla gurur duymuyorum ama utanmıyorum da.

Dün, oyundaki en iyi arkadaşımla, El Morad'daki koxperlara tw çektik. 22 koxperı öldürdük.

Bu gece.. Sayıyı gerçekten bilmiyorum. Karusta, bir çok koxperı defalarca öldürdük. 4 taşa res'ledim ve tekrar öldürdük.. Sadece bu gece aldığım taşların sayısı 190! Ve bu 95 res. demek. Bazılarının taşı yoktu o sebeple en az 150 ölüm diyebilirim.

Peki biz bunu neden yaptık?

1. Görev spotlarında koxp kurup, görevini yapmak isteyen insanları engelledikleri için,

2. Macro ile hızlı lvl alarak, dengeleri bozdukları için,

3. K2Network bunları durdurmak için yetersiz olduğu ya da ilgilenmediği için.

Spotlara başka mobları çekmenin ban sebebi olduğunu biliyorum. Ama, mobları spotlarını almak ya da herhangi bir amaç için çekmedik. Bu yaptığımızdan hiç bir karımız yok. Şimdi taşları soracaksınız.. Saber toothlarda arkadaşıyla exp. kazanmaya çalışan bir 'legit' oyuncuya verdim hepsini.

Beni en çok üzen şey, bir arkadaşımı tyonlarda koxp kurmuş olarak görmek oldu. Pc başında değildi ve biz onu defalarca öldürdük. Bunu yaptığım için üzgün olduğumu belirten bir not bıraktım kendisine. 3. parti programların benim için affı yok. Arkadaşım olsa bile..

Bunu oyundaki tüm legit oyuncular adına yaptık. Onaylayın ya da onaylamayın.. Devam edeceğiz. Eğer ban alırsak da, umrumuzda değil. Bu, K2Network'ün adaletini gösterecek.

Dürüst ve adil bir oyun için...

Aurora & EatItPunk

Not 1: Başlığın amacı, övünmek değil, bir nevi itiraf ve tepkidir. Konuyu saptırmamanızı; saçma sapan mesajlarla, gerçek ve dolu mesajları örtmemenizi rica ederim.

Not 2: Muhtemelen bugün ölenlerden bir kısmı foruma üyedir. Özür dilemeyeceğim. Yine görürsem, yine aynı şekilde davranırım.

Not 3: Aynı yazı, resmi forumda da tarafımdan yayınlanmıştır.

3. su icin 2 şık daha uygun.

• Sadece tebrikler..
  • Bence En dogrusunu Yaptın
  • Koxp'u savunup, partiye alınmadığın için diyenlere:

Ben oyuna Mart'06 tarihinde başladım. Eğer koxp'u savunsaydım ve koxp partileri onaylayıp, bu partilerde bulunsaydım, varolan 3 karaketerim de 70 olurdu. Benim bulunduğum partide koxper varsa, ya o gider, ya ben. Koxp partiye alınmıyorum diye bu şekilde davranacak değilim. Daha önce de belirttim. Gold premium üyeyim. Oyuna para verebilecek durumum var. Koxp'a da bütçe ayırabilirim. Yani başkasından medet umacak durumda değilim.

Bu sadece oyun bla bla bla diyenlere:

Evet, bu sadece oyun. Ama oyunun da bir etiği var. Çocuk değilim, 26 yaşındayım. Yapılan her türlü hileyi öğrenip, uygulayacak kapasitedeyim. Dupe'dan tut, database'e girmeye kadar her şeyi yapabilecek bilgiyi bulabilirim. Ama bu bir OYUN. Bu tip küçük oyunlarla, oyunun dengesini bozmak acizliktir. Oyundan zevk alabilmem için, benimle aynı koşullarda oynayan oyuncuların olması gerekir. Koxp'la bana 10 lvl fark atmış bir adamın karşısında, ben cz'de nasıl ayakta kalabilirim?

Bu bir oyunsa, oyun gibi davranın. Elbet günün birinde herkes aynı lvl'a erişecek, elbet herkesin itemları denkleşecek. O zaman ne yapacaksınız? Cz'de np kazanmak için yine koxp açacaksınız. En iyi olduğunuzu np sayınızla göstermeye çalışacaksınız.

Neyse.. Tartışmanın anlamı yok. Yazdıklarımı gerçekten okuyan birisi, bunu yaparken zevk almadığımı anlamıştır. Eski bir arkadaşıma yapmış olmam beni üzdü. Ama benim gibi davranan insanların olduğunu öğrendim. Demek ki, çok da yanlış değilmiş yaptığım..

Saygılar

Not: Resmi forum linkini vermeyi unutmuşum. Af buyrun..

http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=71792

• quote:

Orjinalden alıntı: DieForYouu

Aha ölenlerden biri çıktı (şaka)

• Bende dün loup-garouların orda koxpla kasan 2 kişi gördüm.Adam galiba arkadaşını filan kasıyodu.Çünkü ölürken masterı yandı.Böyle bi adamın loup-garouda ne işi var di mi??.Neyse SSde aldım.Buyrun::
     Anti-koxp party
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4Revenge

Bende dün loup-garouların orda koxpla kasan 2 kişi gördüm.Adam galiba arkadaşını filan kasıyodu.Çünkü ölürken masterı yandı.Böyle bi adamın loup-garouda ne işi var di mi??.Neyse SSde aldım.Buyrun::
     Anti-koxp party

Yalana bak ya adam o adam nıe orda ksop kursun dıre wolf tamı kasıyo ve sen bısey cekmemısın kı adma yatmıs sende mesaj yazmısın

• quote:

Bende dün loup-garouların orda koxpla kasan 2 kişi gördüm.Adam galiba arkadaşını filan kasıyodu.Çünkü ölürken masterı yandı.Böyle bi adamın loup-garouda ne işi var di mi??.Neyse SSde aldım.Buyrun::
     Anti-koxp party

server neresi?
  • Server Xigenon.Bu arada Safaksay arkadaşım aklın biraz yarım galiba.Arkadaşını kasıyo görmüyo musun.Kolay olsun diyede basit bi yere koymuş.Sonrada bilgisayarın başından ayrılmış.Madem o adam koxp kurmadı neden yattı o zmn bunu da bana söylermisin?
  • SENİN GİBİLERİNİ BANLAMAMAK, ÖDÜLLENDİRMEK GEREK BENİM HİÇ AKLIMA GELMEZDİ AMA BENDE YAPACAĞIMM HELAL OLSUNNNNNN
  • iyi yapmışsınız valla ben korkudan yatcam diye çekmeiyorum
  • quote:

Server Xigenon.Bu arada Safaksay arkadaşım aklın biraz yarım galiba.Arkadaşını kasıyo görmüyo musun.Kolay olsun diyede basit bi yere koymuş.Sonrada bilgisayarın başından ayrılmış.Madem o adam koxp kurmadı neden yattı o zmn bunu da bana söylermisin?

ya sana noluyo bı de olayı hemen yazdın nerden bılıyon humanları orclar basmıssa adamında np si yoksa exp yattıysa veya d.c. olmustur o arada canı az ve dıre wolf 5-10 kere vurmussa dırek bılmeden konusmayın hemde sen nıe konusuyon ss yı ceken adam konussun o senden daha ii bilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.