Şimdi Ara

Anti-koxp party (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
1.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emin Ol Utanılacak Birşey Yapmadın DH SENİNLE GURUR DUYUYO
  • dedigi uydurma olsun yada olmasın bu koxpculara ceza vermemın en kolay yolu biz onlrdan bıktık onlarda bizden bıksın bundan afk olup gıdemezler charlarının basından
  • quote:

Orjinalden alıntı: WAKABAYAŞİ

ARKADAŞLAR YAŞASIN KOXP DİYORUM GM LER HARİÇ HERKES KOXP KONUSUNDA DUYARLI ARESTE 2 AYDAN BERİ BAN YOK NE İŞ ANLAMADIM ADAMLAR CATIR CATIR KOXP YAPIYOR ARTIK BENDE HAK YOLUNU BULDUM K2 NETWORK S2Mİ YESİN BU OYUNU İLLEGAL OYNAMAK ARTIK ŞART OLDU OYUNUN KURALLARI BUYSA BİZDE BOLE OYNICAS ARTIK DUPE KOXP CUNKU BUNLARI YAPARSANIZ Bİ YEE GELİYORSUNUZ ARTIK GMLERİN UYANMASI LASIM BENİ BANLARSALARDA HELAL OLSUN...

bana aresteki nickini verirmisin. seni her gördüğüm yerde sana hakaret etmek istiyorum. Ayrıca yöneticilerden bu arkadasın forumdan uzaklastırılmasını rica ediyorum
  • Her Koyun Kendi Bacagından Asılır ...
  • benim en çok istedigim sey 00000 ı öldürmek ama bu imkansiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buri35

Her Koyun Kendi Bacagından Asılır ...

Ben seni asacağım bacağından az kaldı.. Spear bot bul bana lan!
  • HELAL OLSUN ANTİ-KOXPERLARA BEN KASMAKTAN KOXPÇULARLA URAŞAMAM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VEYSELLIII -- 5 Ekim 2006; 21:56:59 >
  • acaba hanginiz golem koxp party'e cagırılsa gitmez! Hepiniz koxp party'lerine alınmadıgınız ıcın böyle konusuosunuz.Eminim imkanınız olsaydı koxper cevrenız olsaydı sızde koxp kurardınız...Bu oyunun en eylencelı yerınde czde koxp kuranlardan yana degilim..
  • tebrik ediyorum senı bu haraketınden dolayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: NihiList KeLebeK

quote:

Orjinalden alıntı: Buri35

Her Koyun Kendi Bacagından Asılır ...

Ben seni asacağım bacağından az kaldı.. Spear bot bul bana lan!

Zhuahuauha Asmışın Zaten Yeterince
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz_cetin

acaba hanginiz golem koxp party'e cagırılsa gitmez! Hepiniz koxp party'lerine alınmadıgınız ıcın böyle konusuosunuz.Eminim imkanınız olsaydı koxper cevrenız olsaydı sızde koxp kurardınız...Bu oyunun en eylencelı yerınde czde koxp kuranlardan yana degilim..

quote:

Orjinalden alıntı: NihiList KeLebeK

Akıl, fikir.. bana da sabır..
  • çok iyi etmişsin kardeş
  • Güsel yapmışın
  • cok iyi hatırlıyorum geçenlerde de dies de anti-koxpcular lufersonda yürüyüş yaptılar gerçekten bu koxpun bi çözümü olması gerekiyo daha dorusu bu k2nin sorunu halini aldı.. bu yüzden oyunu bırakanların sayısı arttı.. bnce bu koxpu durdurmanın bi yolu muhakkak gerekiyo !...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _crazy_wolf_

braaavooooooo bende çok yaptım ama

ben kosp culara değil
    dalgasına x de oynarken apostlara almadıla dalga gectiler bende giant golem cek tim onlaa görseniz nasıl kacıyolardı

seni almak zorundalar mı milletin eğmeini kendi salakça eğlencen için harcıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz_cetin

acaba hanginiz golem koxp party'e cagırılsa gitmez! Hepiniz koxp party'lerine alınmadıgınız ıcın böyle konusuosunuz.Eminim imkanınız olsaydı koxper cevrenız olsaydı sızde koxp kurardınız...Bu oyunun en eylencelı yerınde czde koxp kuranlardan yana degilim..

ARkadaşım Çok Doğru Söylüyorsun ßende Koxp Kullanıyorum.Partye Almadığımız Zaman ßaldrog Filan çekiyorlar.AMA CZDE KOXPA HAYIR
  • burdaki ve resmi sayfadaki yazilari okudum,her ne kadar kuralların olduğu bir yerde kendi adaletini aramak çok etik olmadığı düşünsemde eğer yeterince yaptırım uygulanamiyorsa ayni şeyi bende yapardim ve yaptığına da sevindim,biri oynun zevki pk demiş...doğru,ama eşit şartlarda zevkli,senin lvl ve itemin olacak beni habire keseceksin bunu zevki nerde,adam gobline koxp kurar sabaha kadar 10-15 m para yapar,diğer yönden pot parasini zor bulan adamlar var,item zaten hayal sonra git bu adamla pk yap birde adam utanmadan sana noob desin

bu oyundan herkes zevk almalı değil mi,bence bu sadece durust oyunla olur

saygılar
  • adamı öldür sabah gelir yine kasar onun için sorun deil ama sen zaman kaybediyorsun adamda nasılsa koxp var yine kasar yine kasar boşa yorulmuşşun
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

adamı öldür sabah gelir yine kasar onun için sorun deil ama sen zaman kaybediyorsun adamda nasılsa koxp var yine kasar yine kasar boşa yorulmuşşun

aynen öle ama 1 gecesi boşa gitcek verebildiimiz kadar zarar kardır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.