Şimdi Ara

Anti mage item build ve farmlama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

anti mage'e neredeyse her oyun alınması lazımdır. büyü direnci var diye ozaman huskarada almayalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 1 Şubat 2015; 6:14:07 >
  • Bile bkb hastası bu insanlar? Diyelim karşıda hiç bi disable yok stun hex yok gidip bkb mi kasıcaksın? Ben çoğu oyunda bkb kasmam fightın ortasında durmam disable ı başkası yediğinde girerim. 5 carry takıma karşıda bkb kasılmaz ki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karşıda 5 carry varsa zaten o oyun 2k- mmr'dır ne oynadığının ne çıktığının önemi yok.

bende her carry oynadığımda bkb kasmıyorum kasılmayacak zamanlar oluyor.

ama direk am'ye bkb kasılmaz medusaya spectre'a kasılmaz denilmemeli.
  • Duruma göre vg ya da meka.
    BF+PT+Heart veya duruma göre manta-Duruma göre bash veya evasion veya bkb
  • Mega Therion kullanıcısına yanıt
    abarttın hocam.

mantasız am olmaz. Vg yerine çok daha ucuza poor man shield yapılır bf erken bitirilir combata girip tanklamayacaksın sonuçta.

bf mantayı 25dk'da bitirip combatlara katılırsın baktın hemen eriyorum basherden önce hot bitirebilirsin ama mantadan önce hot olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

abarttın hocam.

mantasız am olmaz. Vg yerine çok daha ucuza poor man shield yapılır bf erken bitirilir combata girip tanklamayacaksın sonuçta.

bf mantayı 25dk'da bitirip combatlara katılırsın baktın hemen eriyorum basherden önce hot bitirebilirsin ama mantadan önce hot olmaz.

Abarttın diyorsun ama ben de isterim sırf bi mantayla bashla combata girmeyi.Yaşatmıyorlar...
    Antiyle combatta kill almaktan daha önemli hayatta kalmak early ve midde.

Tabii düşük ise mmr, al gir öldüremezler kolay kolay blinkli heroyu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 2 Şubat 2015; 22:32:34 >
    sen combata hotla girsen ne yapacaksın ?

onuda düşündün mü ?
  • quote:

sen combata hotla girsen ne yapacaksın ?

onuda düşündün mü ?

Mmr kaç?
    Ben 5k dayım ve hot ''genelde'' ilk alırım eğer karşıda çok fena disable veya nuker yoksa da manta da alınır hot en son da alınır ama dediğim gibi adam seni sağ bırakmıyor 1k-1.5k hp ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 2 Şubat 2015; 23:07:35 >
    Heart yerine butterfly da hem armor hem as hem evasion için kasılabilir. Karşının carrysi mkb yapmadan hottan önce çok iş yapar. Ama mantadan önce hot çıkmak... Yani hot çok güzel bir item ama zaten anti mage late bir hero takımı daha uzun süre 4 vs 5e zorlayacaksın. Bence en iyi manta fly (manaburn amaçlı oynanıyorsa çok güzel oluyor) ya da manta basher (gene iyi ama o kadar mana yakmıyor) ile ölmemeye çalışmadan oynamak.
    3700mmr'ım var.

ama 5k mmr'ım olsa vanguard kasacağımı sanmıyorum.

hot'da kasacağımı sanmıyorum mantayı hottan daha hızlı kasıyorsun ve mantayı kastıktan sonra combata giremiyor olsan bile hotu bitirmek daha hızlı olacaktır.

yani hot+ mantadan daha hızlı kasılır manta + hot.

ben hot konusunda o kadar katı fikirli değilim bana göre kasılmaz sana göre kasılır.

ama meka vg'ye kesinlikle dur derim.
  • quote:

3700mmr'ım var.

ama 5k mmr'ım olsa vanguard kasacağımı sanmıyorum.

hot'da kasacağımı sanmıyorum mantayı hottan daha hızlı kasıyorsun ve mantayı kastıktan sonra combata giremiyor olsan bile hotu bitirmek daha hızlı olacaktır.

yani hot+ mantadan daha hızlı kasılır manta + hot.

ben hot konusunda o kadar katı fikirli değilim bana göre kasılmaz sana göre kasılır.

ama meka vg'ye kesinlikle dur derim.

Hocam ben demiyorum ki git direk heart kas ama dediğim gibi adamlar mecbur bıraktırıyor yahu farm bile yaptırmıyor adamlar smoke gank tp gank farm yaparken bile o heartın parçalarından gelen can seni kurtarmaya yetiyor o ganklardan.Zaten karşı da anti varsa adamlar çok agrasif oynuyor bir an önce bitirelim kastırmayalım havasında o yüzden meka diyorum vg diyorum heart diyorum(3'ü bir arada demiyorum tabii) 1k canla o manta kusura bakma da pek işe yaramıyor.

• Burada bkb tartışması yapmayın,oyuna göre değişir her zaman.Anti mage'e 6. slot itemi olarak alırsın çünkü senin 6 slot olduğun an anca hexler devreye giriyor.Karşıda ciddi stun yoksa kasmazsın,boşuna gerektiği zaman 10 sn kullanmak yerine 5 sn kullanmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BohemianRhapsody

Ben vlad'da kasarım anti mage'e ama yukarıdaki arkadaşın dediği husus onemli jungleye girip yarım saat farm yapmak yanlış.Anti mage'in bence earlyde bile potansiyeli var.

Duzgun bi stuna sahip supportla earlyde bile cok can yakar anti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meameth kullanıcısına yanıt
    Spectre a bkb kasıyosan hiç oynama daha iyi.Zaten item ve farm ihtiyacı yüksek carry olarak oynuyor isen birde 1vs1 ve teamfight larda ilizyonlarla birlikte giren heroya bkb kasmak saçmalık.Medusa içinde linken çok daha işlevsel bkb ye göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: charm35

Spectre a bkb kasıyosan hiç oynama daha iyi.Zaten item ve farm ihtiyacı yüksek carry olarak oynuyor isen birde 1vs1 ve teamfight larda ilizyonlarla birlikte giren heroya bkb kasmak saçmalık.Medusa içinde linken çok daha işlevsel bkb ye göre

BKB tüm herolar için -carry demiyorum- situational'dır. Spectre'ye BKB kasıyosan hiç oynama gibisinden bir söylem baya densiz oldu kusura bakma. En basitinden karşında burst damage açısından zengin bir takım ve Reaper's Scyte vardır, ayıptır söylemesi öpe öpe kastırırlar Spectre'ye o BKB'yi.
  • charm35 kullanıcısına yanıt
    yav he he diyorum artık , ya arkadaş biz farklı maçlarımı izliyoruz en büyük takımların carryleri büyük nooblarda o yüzdenmi acaba bkb alıyorlar nedense.Bak sana cevap veren arkadaşa katılıyorum üstelik sadece carry için değil çoğu hero için rakip heroya göre bkb kasılır.Şunu konuşmak bile çok gereksiz geldi ama son kez yazayım dedim.
  • anti magee de bazı durumlarda bkb kasılmalı. Spece de kasılabilir. Önemli olan skillerden yiyeceğin damage değil stun hex vs. Heart abyssal kasmış 3k canlı anti mage bile olsan karşı takımın tüm skillerini yiyince ölüyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YesilliksizTantuni kullanıcısına yanıt
    Oyun tarzı karşıya göre değişir. Hatta bırak karşıyı senin takımına göre bile değişir. Ben başta queling blade-tango ile başlayıp kasıyorum. Ancak supportun düzenli olarak pullaması ve harrasslaması gerek karşıyı. Trilane oynadığımızda böyle ise durum 30 dk da bf,manta,hot/butterfly bitmiş oluyor. Bitmemiş olsa bile zaten supportlar stackliyor , girip stackleri kesiyorum. Baktın işler istediğin gibi gitmedi , bf ye kadar idare edip jungleda takılabilirsin. Ancak anti mage öyle her oyun picklenebilecek bir carry değil. Pub gamelerde önermem hard carry heroları.

Şimdi HoT veya Butterfly'ı neye göre , ne erkenlikte kasacagımıza nasıl karar vermemize gelirsek ,

HoT yi şöyle izah edeyim :
    *Karşıda fiziksel damage ağırlıklı herolar varsa , kasmışlarsa
    *Karşıda saf hasarı olan bir hero kasmış ise
    *Karşıda 2 saniyeden düşük disableler var ise ve size focuslanıyorlarsa - ki başkasına focuslanıyorsa o oyunu zaten kaybetmiştir -

Buttefly ise
    *Karşıda Tank niteliğinde herolar fazla ise,
    *Karşıda MKB yoksa ve fiziksel hasarlar sizi rahatsız ediyorsa , Legion Commander mesela
    *Karşıda hızlı bir şekilde aradan çıkarmanız gereken disablerlar varsa

HoT duruma göre manta'dan daha önce çıkılabilir

-Mesela karşıda hızlı aganim çıkmış bir axe varsa , yaşatmıyorsa

Butterfly'ı manta dan önce çıkmanı önermem.

+Bunlar benim tercihlerimdir , yanlışlar olabilir -Elbet vardır-

İyi oyunlar

• **SWE** * kullanıcısına yanıt
    Mantadan önce fly hiç çıkmam zaten en fazla basher çıkmadan önce çıkarım. Hot ise manta basherdan sonra çok damage yiyorsam abyssal yerine çıkarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

Mantadan önce fly hiç çıkmam zaten en fazla basher çıkmadan önce çıkarım. Hot ise manta basherdan sonra çok damage yiyorsam abyssal yerine çıkarım.

Gayet iyi bir build bence genel olarak. Ancak dediğim gibi duruma göre bazen HoT çok rahatlatıcı bir item oluyor. Özellikle karşıda early game de bolca kasmış bir noob herosu varsa. Hele ki Spirith Breaker
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.