Şimdi Ara

Anti mage item build ve farmlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna tango stout shield quelling ile başlıyorum. pmsye upgrade ettikten sonra ring of healt alıyorum bazen kahve bot alıyorum bazen almadan direkt furye gidiyorum. Ring of healthten sonra clarity sonra broad sword en son void stone alıp fury bitiriyorum. Jungle girip önce pt sonra yasha bitirip yarı jungle yarı split push yaparak mantayı tamamlıyorum. Yaklaşık 25 dk sürüyor. Ondan sonra basher hot vs oyuna bağlı olarak gidiyorum. Siz nasıl kasıyorsunuz?

• 55 dakika boyunca nc koridor farmlayarak itemleri kasıyorum sonra da ölünce feedlemişsiniz diye ağlayıp herkesi rapor ediyorum.

Anti mage başka şekilde oynanmaz ki.
  • Ben vlad'da kasarım anti mage'e ama yukarıdaki arkadaşın dediği husus onemli jungleye girip yarım saat farm yapmak yanlış.Anti mage'in bence earlyde bile potansiyeli var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karşıda çok fena disable'lar yoksa arada fightlara girip az canlı düşmanlara ulti atıyorum. Tabi karşıda dismember, fiends grip gibi disablelar varsa fightlardan uzak durmak lazım. 20 dk gibi bf-manta biter sonra 5 man push yaparsınız, wipe falan atarsanız rosh alıp oyunu da bitirebilirsiniz.

Ya da takımınız 4 kişi bir lane'i pushlar, siz de split yaparsınız başka bi yerden girersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 30 Ocak 2015; 16:20:40 >
  • Ben manta çıkınca giriyorum team fightlara. Supportları falan kesmek çok zor olmuyor.

1 saat farm yapanlar kötü olduğu gibi farm yapmayanlar da sorun. Oyun sonu bir bakıyoruz yasha ve vlad var herifte sadece. her teamfighta da girip girip ölüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YesilliksizTantuni -- 30 Ocak 2015; 16:23:00 >
  • tango - Stout Shield - quelling blade - bots of speed - poor man's shild - ring of health ..

eğer lane de çok gerideysem buttlefury erteleyip yasha ve Power Treads çıkar jungle yaparım.
  • Üzerimde bf manta bulunmadan genelde fightlara katılmıyorum başlangıcta qb-tango-shield
  • bkbsiz carry carry değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: meameth

bkbsiz carry carry değildir

bravo çözmüşün
  • quote:

Spectre, Meepo, Medusa, Juggernaut değil mi carry?
  • Rasyonal Sosyalist kullanıcısına yanıt
    meepo dışında diğerleri için medusaya bazen ama diğer ikiliye herzaman bkb kasılır.
  • meameth kullanıcısına yanıt
    Anti magee de buyusel az yiyor dedik ama kasmak lazimmis. Sirf bkb kasmadim diye oyun kahbettik. Cifte ravage cmnin tum skilleri vengein stunu juggerin ultisini yiyince 3k canin olsa da ölüyorsun.

• quote:

meepo dışında diğerleri için medusaya bazen ama diğer ikiliye herzaman bkb kasılır.

/>
  • canım benim AOE nuker'lara karşı napacaksın bkb'siz medusa dışında lütfen anlat.Tauren sf invo var oğlu var AOE nukerlar ve disable'lar.
  • Tabii buarada bkb Li medusa görmek istersen newbee secret maçina bak bakalim ne işe yarıyor. Sen axe in üstündeki refreshi görünce onada boş boş gülersin bence aynı maçtaki.

• Pt siz bf almayın.Alsanızda pt tamamlayana kadar bir kamp kesmek ölüm gibi geliyor,boşuna lane'de ekstra haras yiyip bi dünya kill fırsatı kaçırmış olursunuz.Farm yolunuzu düzgün çizin,temiz temiz farmınızı alın.Geriye düştüğünüzde gidin boş bir lane'e,adamları üzerinize çekip hemen tp atın.Üzerime sürekli 4-5 tp alıp kesin kaybedilmiş oyunu 20-25 dakika uzattığımı hatırlarım.Duruma göre vlad çıkılması iyidir,baseyi ölmedikçe görmezsiniz.Farm iyiyse bkb-taras boşverip direk abysal ya da butter alın.Buda rakibe göre değişir,medusa varsa kesinlikle butter alınır hatta.
  • MeFSuH kullanıcısına yanıt
    Fury bittikten sonra yasha ve pt çıkması 3 dk sürüyor ama önce pt bitirmeyi deneyeceğim. Neredeyse hiç fly kasamadan oyunlar bitiyor ama bir ara basherı abyssal yapmak yerine fly kasacağım.

• quote:

Tabii buarada bkb Li medusa görmek istersen newbee secret maçina bak bakalim ne işe yarıyor. Sen axe in üstündeki refreshi görünce onada boş boş gülersin bence aynı maçtaki.

Spectre: Kasılan tank itemleri ve Dispersion ile combat boyu yetecek kadar HP pooluna sahip olabilir ki ayrıca ultisi sayesinde asıl Spectre'yi seçmek zorlaşır.

Juggernaut: Combat sırasında genelde Omnislash attığı için ihtiyacı yoktur. Blade Fury sayesinde Early ve Mid Game'in bir kısmında Magic Ummunity'e ihtiyacı kalmaz. Slotu BKB'yle doldurmaktansa daha yararlı itemler bulunabilir.

Medusa'ya kasılabilir, kasılmayabilir. Değişir.

Tiny: Io varken kasılmaması daha olağandır.

Faceless Void, Slark, Naga Siren, Ember Spirit, Tinker: BKB'siz Carry pozisyonunda gayet iyi oynarlar.

-

Dediğimi yanlış anlama. "Yukarıdaki Carry'ler için asla BKB'ye gerek yoktur." demedim. BKB'siz de Carry rollerinde oynayabilirler.

quote:

-

Yılışık tavırlarla ve saçma sapan yorumlarınla gelme bana. Adam gibi ne düşündüğünü yaz, savun, geç. Cevap istiyorsan alıntı yapmayı unutma.

• ben plye bkb kasıyorum çabuk ölüyo
  • Az önce basherdan önce fly gittim ve çok çok iyi oldu. Hele karşıda mana poolu yüksek hero varsa çatır çutur kesiyor.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.