Şimdi Ara

Anti-Virus programınızı test edin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
16.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öözür dilerim arkadaşlar nod 32 hepsini bulup sildi dediğim için
    ilk başta dosyanın içine baktım hiç bitane bile kalmamış. bende hepsini tanıyıp sildi zannettim.
    sonradan tekrar indirip denedim 17 tanesini silmemiş diğerlerini tanıyıp silmiş. ama bu arad o virüsler herhalde pc yede bulaştı.şimdi nasıl temizlicem onları. hangi yöntemle pcye bulaşıyor. yani üzerine tıklayıncamı bulaşıyor. ben zipini açmıştımda.herhalde yanlışlıkla bir kaçtanesinede tıkladım.nasıl kurtulacam bunlardan. diğer dosyalara bişi edermi?
  • virüsün bulaşması için üstüne çift tıklaman yeterli.. eğer bu virüsler etkisizleştirilmeden yani vericekleri zararları azaltmadan bu test için arşive konuldularsa bulaştıysa bişi olmaz sonuçta nasılki grip aşısı etkisiz virüs aşılıyolar sana bünye alışıyo onun gibi etkisiz virüsse bişey olmaz ama sen genede şansa bırakma işini hepsini bulup silen üstteki programlardan birini indirip sistemini arat. yada kalan virüslerin isimlerini buraya yaz diğer arkadaşlar isimlerini tespit edip sölesinler tek tek googledan aratıp elinle sil..
  • Gerçekçi sonuçları burada yayınlamaya devam edersek hepimizin aylardır sorduğu soruya cevap verebileceğiz. Aynen devam.
  • benim internet cafe var 20 makinada mcafee 20 makina da kaspersky kullanıyom kafeyi ikiye böldüm yani
    kasperciler ve mcafeciler valla ikisindende memnunun ama kasper benim favorim
    he sonuçlara gelelim mcafe 586 valla temizldekleri felanda var yarı yarıuya gibi
  • Kaspersky 6.0.12.177 beta (2006)
    Hiçbir update yapılmamış halde

600 tane taradı
    588 tane virüs buldu
    588 tane sildi bence süper
  • avast full update

sadece 30 tanesine bir şey yapamadı
  • Avast 4.6 601 dosya tarandı 596 virüs bulundu hepsini sildi. bence bu süper çünkü hem kedi kendini güncelliyo hergün hem türkçe hemde bilimiyorum bence bu!!!
  • ..
  • 1)avast 4.6 ev sürümü son update
    2)587 tanesini tanıdı ve sildi
    3)6 tanesini tanımadı
    fena değil herhalde ama ya o altı tanesi çok tehlikeli ise bu avastda çok iyi değil demek mi oluyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: physioAMD

1)avast 4.6 ev sürümü son update
    3)6 tanesini tanımadı
    fena değil herhalde ama ya o altı tanesi çok tehlikeli ise bu avastda çok iyi değil demek mi oluyo?

+

quote:

Orjinalden alıntı: The_J@ck@l

Avast 4.6 601 dosya tarandı 596 virüs bulundu hepsini sildi. bence bu süper çünkü hem kedi kendini güncelliyo hergün hem türkçe hemde bilimiyorum bence bu!!!

Ben bu işi anlamadım

• kaspersky 5
    594 adet buldu
    594 adet silindi
  • Kurup denedim
    1)F prot
    2)593 tanıdı
    3) 593 temizlendi veya silindi

İlave edeyim tarama süresi önceden denediğim Panda ve Zone Alarm'la kıyaslama yapılamayacak kadar kısa.Bilgisayara açılışını geciktirme oranı daha kısa.Galiba bunda kalacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quazar -- 5 Ağustos 2005, 6:53:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: quazar

Kurup denedim
    1)F prot
    2)593 tanıdı
    3) 593 temizlendi veya silindi

İlave edeyim tarama süresi önceden denediğim Panda ve Zone Alarm'la kıyaslama yapılamayacak kadar kısa.Bilgisayara açılışını geciktirme oranı daha kısa.Galiba bunda kalacam.

en iyisini yaparsın f-prot un windows versiyonu gerçektende çok iyi çalışıyor
  • f-prot ya gene konuşturmuş tecrübesini :P kim kaldı eski dos zamanlarından bi fprot bi mcafee
  • mcafee full update 585 tanıdı 491 sildi sanırım kaspersky ye geçicem

• Arkadaşlar gördüğüm kadarıyla kaspersky en iyi bu yüzden avast ı sildim ve kaspersky yükledim

Kaspersky 5.0.227 last update 06.08.2005
    594 obje tarandı
    601 virüs bulundu
    525 temizlendi
    75 silindi
    kartantina 0

• quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

quote:

3)6 tanesini tanımadı

+

quote:

Avast 4.6 601 dosya tarandı 596 virüs bulundu hepsini sildi. bence bu süper çünkü hem kedi kendini güncelliyo hergün hem türkçe hemde bilimiyorum bence bu!!!

Ben bu işi anlamadım

belki avastın ayarlarından kaynaklanıyor olabilir siz ne dersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profesör pato -- 6 Ağustos 2005, 21:07:00 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

quote:

3)6 tanesini tanımadı

+

quote:

Ben bu işi anlamadım

belki avastın ayarlarından kaynaklanıyor olabilir siz ne dersiniz

yok abi ya sorun bende yanlış yazdım galiba ama artık sildim avast ı pardon!!!

• ben arşivi açarken tarayıcım(ki kendisi son sürüm ve en son veri tabanıyla güncellenmiş bir Avasttır) devreye girdi, ve sirenler çalarak tüm dosyaları tek tek sildi. Performansından çok memnunum ve kullanıcı dostu buluyorum kendisini :) Ama önceki mesajları da ilgiyle okudum oluşan farkları merak etmekteyim... Saygılarımla...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.