Şimdi Ara

Anti-Virus programınızı test edin (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
16.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

zip dosyasını indirirken tanıyor.indirip taratmadım.dr web antivirüsü tavsiye ederim.

xp kullananlar tcp port 135 i acın.bulaşan worm ya da virüsleri hangisi temizleyebiliyorsa en iyi antivirüs odur bence.eger bu testi yaparsanız rdriv.sys dosyasına sahip olacaksınız.bunu hepsi tanıyor fakat bu forumda adı geçen programlardan hiçbiri silemiyor.Drweb antivirüsü tavsiye ediyorum.ram yiyor ama iyi bir program.
  • Panda Platinum 2006 ver. 10.01
    -594 tarandı,
    -589 virüs bulundu,
    -430 etkisiz hale getirildi,
    -158 karantinaya alındı,
    -1 silindi...
  • NOD32

593 dosya taradı
    590 virüs buldu

7 tane de bilinmeyen virüs
  • Kaspersky Antivirus Personal Pro 5.0.390
    antivirus database released 22.12.2005 17:17:36

objects scanned : 594
    dangerous objects detected:587
    Virüs Disinfected:499
    Object Deleted:100
    Object quarantined:0
  • NOD32
    (son güncelleme bugün)
    592 virüs
    590 silindi
    1 tane suspicious diye tanımladı, submit ettim!
  • lem bu ne iştir.

hem nod32 var hem de avast, indirdim ve çıkaramadım, sonra onları kapatıp tekrar çıkarmayı denedim, bu sefer de virüs kaptı pc.

yılın sazanı ödülü benim heralde
  • Kaspersky 2006 Beta 6.0.14.207 ile denedim. Daha indirmeden bloke etti ve indirmeye izin vermedi. Beta meta ama hakkını yememek lazım.
  • bu kaspersky 6 beta iyiymiş gerçekten , bir önceki sürümü dosyayı indirmeye izin veriyor.
  • Kav 6 Tam çıksın direk dalcam
    çığır açıcak ÇÜNKÜ

Benim Scan Sonuçu

Kav Personel
    5.0.237 Taze Updateli

594 Objeyi Mercek Altına Aldı
    600 Virüs bulundu
    499 Virüsü Deterjanla Yıkadı
    100 Objeyi Def Etti

Anti-Virus programınızı test edin

Bi ara nod 32 takıldım
    imesh toolbarda bişii buldu
    ama başka hiç program da çıkmadı..

Oyüzden Ben derimki
    NOd 32 ve kav'ı bir arada takılsak
    pc yi kasar yada problem olurmu

amd 2800, 1024 ram, 200 sata %60dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 22 Aralık 2005 23:30:44 >

• avast ev sürümü 4.6
    6 tanesini silemedi
  • İbraxi arkadaş ben norton baya kullandım iyi süper ama bulamadıkları oluyor son güncelleme yapsam bile nod32'nin hakkını yememek lazım 4. jenerasyon en iyi virüs yakalama teknolojisine sahipmiş.
  • Kaspersky 5.0.237
    Son update yüklü

Taranan obje : 590
    Bulunan virüs : 596
    temizlenen virüs :499
    Silinen obje : 96
    karantina : 0

Sanırım oldukça ii ama 1 tane kaçırmış acaba nereye gitti
  • Kaspersky 5.0.388- son güncelleme:23.12.2005
    taranan obje: 594
    tehlikeli obje bulundu: 587
    temizlenen: 499
    silinen: 99

499+99=598
    burda bir tutarsızlık yok mu?
  • Kaspersky Personal Pro 5.0.388- son güncelleme:23.12.2005
    taranan obje: 594
    tehlikeli obje bulundu: 587
    temizlenen: 499
    silinen: 100
    Temizlenen+ silinen=499+100=599 Bu nasıl oluyor?

• tesekkürler önemli bisey
  • valla ben kaspersky 2006 betayı yükledim tarayamadım.inmesine izin vermiyo virüs var diyo
  • Arkadaşlar turktekno.net'teki antivirüs test konusundaki bir yorumu okumanızı öneririm.

quote:

Merhaba

Antivirüs yazılımlarını değerlendirirken bakılacak en son nokta "kaç adet virüs" yakaladığıdır.

Bilinen zararlı olarak tabir edeceğimiz veritabanında bulunan virüslerin kaçta kaçını yakaladığı önemli değildir. Çünkü Antivirüs içindeki bir çekirdek (engine) bu virüs veritabanını kullanarak oluşan hareketlerin veya dosya içindeki izlerin virüs gibi zararlılar ile ilgili olup olmadığını tesbit eder. Eğer uyuyor ise veya çok yakın benzerlik var ise bunu virüs ve benzeri bir zararlı olarak kabul eder ve ana program modülü sayesinde bu hareketi etkisiz hale getirmeye çalışırlar. Ve sonrasında da silebiliyorlar ise silmeye çalışırlar. Ancak yapılan testler bu güncellemelerin virüs ortaya çıktıktan sonra yaklaşık ve ortalama 30-40 saat sonra hazırlanabildiğini göstermiştir. Yani sadece güncelleme bağımlı virüs veritabanları ile güvenlik sağlamanın böyle bir dezavantajı var. Yani virüs ortaya çıktıktan sonra 30-40 saat boyunca riskli ve güvensiz bir ortamda olacaksınız.

Bu nedenle av yazılımlarını değerlendirirken bakmanız gereken ilk nokta Proaktif yani sezgisel güvenliktir. Ortalama 30-40 saat sürecek güncellemeyi beklerken sizi koruyacak tek şey sezgisel (Heuristic) korumadır.

Bakılması gereken diğer bir nokta ise yeni bir virüs tesbit edildikten ne kadar sonra güncellemenin çıktığıdır. Sizin av yazılımınız 593'te 593 yakalamış olabilir ancak yeni bir virüs çıktıktan 48 saat sonra güncelleme sunuyorsa ciddi tehlikedesiniz demektir.

Kaynak :http://www.doctus.net/index.php?topic=27.0 adresindeki makaleden düzenlenmiştir.

Bu yüzden sakın antivirüslerinizi sadece bu virüslere göre değerlendirmeyin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EternalCry -- 30 Aralık 2005 8:42:13 >

• Kaspersky 5.0.390 last update 30.12.2005 20:30

Anti-Virus programınızı test edin
  • yaw bende denicem ama korkuyorum şimdi virüsleri indirmeye bi sürü önemli dosya var bilgisayarda Sonra kontrolden çıkıp bilgisayarı iptal etmiyim
  • avast çoğunu buldu
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.