Şimdi Ara

Anti-Virüs tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, antivirüs tavsiye eder misiniz? Satın almayı düşünüyorum

• yok mu tavsiye verecek bir arkadaş?
  • benim hesaptan 3 pclik 19.90 norton satın alabilirsin, yeterli kuponum var ilgilenirsen?

edit 17,99 mış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7D66DD504 -- 8 Mayıs 2014; 16:07:13 >
  • Ucretsiz avira ucretli kaspersky

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • microsoft un antivürüsünü kullan
  • Teşekkür ederim arkadaşlar, bu konuyla hala ilgileniyorum. Tavsiyelere açığım.
  • avira iyidir.. ücretsiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iş, proje, ödev vs. gibi özel amaçla pc kullanmıyorsanız antivirüslere para harcamayın. ücretsiz programlar yeterlidir. ücretli prog.lar daha iyidir gibi içi boş bir pazarlama algısına kapılmayın.. avira free tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 10 Mayıs 2014; 19:11:32 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bak çok uzun zaman avira free kullandım ara sıra pcde antivirus olduğunu unutuyordum o derece kendini farkettirmeden pcyi kasmadan çok güzel şekilde pc mi koruyordu. Şuan Avast Internet Security kullanıyorum Avast Free den beleşe internetten avast ınternet securıtye gecırdım Şuanlık bir sıkıntısı yok. Pek çok özelliği var. Avira kadar kendini gizleyemesede virus bulma konusunda baya başarılı. Avast Free kullanmak istersende gönül rahatlığıyla kullanabilirsin avira kadar iyidir.

• avastı bedava nasıl yükselttiniz. int.security versiyonuna. halen yapılabiliyormu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Advented system care pro derim.. En azından işimi görüyor benim.
  • Evet halen yapılabılıyor İnternetten avast Int. Sec. Lisans dosyası indiriyorsunuz ve avast free nızın abonelık kısmından lisans dosyası gir yazan yere tıklayıp indirdiğiniz lisans dosyasına tıklıyorsunuz ve lisans dosyanız aktifleştirilmiş oluyor

• mesaja cevap yazarken cevapla butonunu kullanırsanız cevap yazdığınızdan haberimiz olur. yoksa rasgele konuya dönüp bakarsak okuyoruz cevapları. sanırım avastı warez bir yöntemle yükselttiniz. bende kampanya falanmı var diye sormuştum. yinede teşekkürler.

• Avast'ın ücretsiz versionunu kullanıyorum.Parayla antivirüs programı almak gereksiz bence.Norton felan yükleme acayip kasar.
  • Arkadaşlar, benim laptopta orijinal windows var, o yüzden mic.essential kurdum. Ama bakıyorum ki çoğu arkadaş avira ve avast demiş. Ben laptop'u şu an için kişisel amaçlarım için kullanıyorum, yani para vermekten vazgeçtim. Bedava programlarla idare ederim. Şimdi şunu sormak istiyorum, Mic. Essential işimi görür mü? Kullanan var mı? Avira veya Avast kullananlarla kıyaslamak istiyorum.
    hepinize çok teşekkürler.
  • Karamazov_27 K kullanıcısına yanıt
    Hem program sürümünü hemde virüs veritabınını sürekli güncel tutarsanız iş görür. Başka yazılıma ihtiyaç yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Hem program sürümünü hemde virüs veritabınını sürekli güncel tutarsanız iş görür. Başka yazılıma ihtiyaç yok.

Teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz. İyi günler.
  • Konu yanlış yerde.
    Avira free kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.