Bildirim
Anti-Virüs tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Avira'yı tavsiye etmiyorum. "Emsisoft Anti-Malware" iyidir. -
Norton -
Şuan avira emsissofta göre önde. -
Hocam norton sistemi acayip yoruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bosphorus-34
Şuan avira emsissofta göre önde.
Sen bilirsin, ben tavsiyemi verdim. -
freemiydi bu -
Norton free değil ayrıca teknik destek Türkçe olarak asla alamazsın sadece genel dünya dili olan İngilizce olarak destek ve servis alabilirsin. ayrıca norton paralıdır. parasız antivirüslerde olan en büyük eksi reklam engelleme yok reklamlar ile sisteme bulaşan zararlıları engelleme asla yok bunları göze alıyor isen tek bir antivirüs çözümü ile asla sağlam koruma sağlayamazsın firewall olarak comodo; dns olarak comodo secure dns kullanacaksın antivirüs konusunda comodo panda free avira kullanabileceğin yazılımlardan ücretsiz gurubunda ben tek yazılım tek çözüm isterim dersen ise tek net çözüm kaspersky hiç tereddütsüz 2. olarak panda alternatif çözüm. bu 2 yazılımda her tipteki virüs ve diğer zararlı konusunda çok iyi çalışmak ile kalmadıkları gibi en geç 1 gün içinde kesin çözümü üretebilmektedir çok önemli özel durumlarda bir kaç saat içinde çözüm üretebilmektedirler. son çıkan virüs tiplerinde ilk cevabı veren ve hiç bir güncelleme bilgisine sahip olmamasına rağmen yeni çıkan virüsü engelleyip silebilen kaspersky oldu ardından panda oldu diğer firmaların uyarı yapıp antivirüslerine güncelleme çekene kadar çok kişi duman oldu ve belki de milyonlarca lira para ödendi kurtulmak için.
-
Ben emsisoftu sordum freemi diye. Aslında bende panda free ile avira free arasında kalmıstım hangisini kurayım diye. Avirayı kurdum -
quote:
Orijinalden alıntı: Bosphorus-34
freemiydi bu
Dostum yeni girdim. Program bedava değil, deneme sürümü. -
Norton sistemi fena yorar ayrıca koruması hiç de iyi değil.Emsisoft kullanabilirsin, kasmasın istiyorsan Eset kullanabilirsin veya Kaspersky kullanabilirsin.Firewall istersen ya Comodo Firewall ya da ZoneAlarm Firewall kurmalısın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werewolf_007 -- 20 Aralık 2014; 9:16:15 > -
Free olarak tavsiyem 360 Total Security -
Emsisoftu tavsiye ederim kasmaz indirme linki asagida var kurup dene bence
http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_16213.exe
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bu freemi? -
free programları tavsiye etmiyorum yeterli destek olmuyor , yetersiz destek ve güncelleme olmaksızın bu programlarında açıkçası bir anlamı olmuyor -
ne tavsiye edebilir siniz? 6 aylık dene sürümleri varmı bildiğiniz veya başka alternatif -
en mantıklısı C deep freeze kur tmmdır :D -
quote:
Orijinalden alıntı: black_flood
Norton free değil ayrıca teknik destek Türkçe olarak asla alamazsın sadece genel dünya dili olan İngilizce olarak destek ve servis alabilirsin. ayrıca norton paralıdır. parasız antivirüslerde olan en büyük eksi reklam engelleme yok reklamlar ile sisteme bulaşan zararlıları engelleme asla yok bunları göze alıyor isen tek bir antivirüs çözümü ile asla sağlam koruma sağlayamazsın firewall olarak comodo; dns olarak comodo secure dns kullanacaksın antivirüs konusunda comodo panda free avira kullanabileceğin yazılımlardan ücretsiz gurubunda ben tek yazılım tek çözüm isterim dersen ise tek net çözüm kaspersky hiç tereddütsüz 2. olarak panda alternatif çözüm. bu 2 yazılımda her tipteki virüs ve diğer zararlı konusunda çok iyi çalışmak ile kalmadıkları gibi en geç 1 gün içinde kesin çözümü üretebilmektedir çok önemli özel durumlarda bir kaç saat içinde çözüm üretebilmektedirler. son çıkan virüs tiplerinde ilk cevabı veren ve hiç bir güncelleme bilgisine sahip olmamasına rağmen yeni çıkan virüsü engelleyip silebilen kaspersky oldu ardından panda oldu diğer firmaların uyarı yapıp antivirüslerine güncelleme çekene kadar çok kişi duman oldu ve belki de milyonlarca lira para ödendi kurtulmak için.
norton destek konusunda yanılıyorsunuz istediğiniz sıra canlı destek alınıyor ben arayıp destek almasaydım bende bilemezdim üstelik yurtdışı olmasına rağmen ücretsiz vede en önemlisi sorun çözüldüğüne ben değil onlar ikna olmadan kapatmıyorlar hatta en son ben baktım olmadı kapattım ayıp oldu gerçeği destek numaraları şunlar 00 800 469 6429 Bireysel Destek hattını Pazartesi – Cuma günleri 9:00 - 17:00 saatleri arasında arayabilirsiniz ilk bant kaydında size konuşmanın kayda alındığını dilerseniz görüşmenin başında müşteri temsilcisine ilk olrak belirttiğimiz takdirde alınmayacağı söylenmekde yazmamdaki neden tercih sizin bilin diye belirttim
nortonun sitemi yorduğuna inanmıyorum en ufak sorun yaşamadım kullandığım sürece zaten nortonu ilk almama neden bitdefender denilen saçmalıkdır internet üzerinden oynanan kurulum gerektirmeyen oyununda bile sistemi felç etmişdi 20tl verdiğime bakmadım gece kurduğum yazılımı sabah kaldırıp norton aldım iyikide almışım tabiki tercih herkezin kendisine aittir konuya yazmış olmamdaki neden destek hattının rahatlıkla aranabildiğidir anlattıklarımı başka yöne çekmeyin konu açıklık kazansın istedim
kaspersy ile aralarında hiç fark yok onuda kullandım en önemlisi formattan sonra nortonla sitemi kullanıdıkdan sonra 2 ay önce lisansım bititiği için kaspersky denedim sitemde ne virüs çıkdı ne bir şey norton işini yapmıyor olsaydı sorun bulunması gerekirdi her iki yazılımıda güvenle kullanabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.y4114 -- 12 Ocak 2015; 2:34:22 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X