Bildirim
G Data ile sanal saldırılar, virüs tehdidi ve anti-virüs uygulamaları üzerine konuştuk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çalıştığım şirkete G Data kurumsal paketinden aldım, üründen çok memnunum, özellikle yönetim konsolu inanılmaz kullanışlı, virüs tespit başarısı harika diyebilirim, çalıştırdığı iki farklı tarama motoru sayesinde etkili bir ürün, şirketimizdeki yavaş sistemlerde tarama motorlarından birini kapatarak performans sağladım, herşeyden önemlisi, antivirus yazılımı ile yapacağım her işlemi oturduğum yerden, yönetim konsolundan kolaylıkla yapıyorum, IT sektöründeki arkadaşlar, en azından kurumsal demosunu incelesinler derim. -
oldukça keyifli bir söyleşi olmuş.. Almanyada üretilen oldukça kaliteli güvenlik yazılımları mevcut.. kendilerini tebrik etmek lazım.. ama benim için #1 Kaspersky -
Bütün virüs programlarını kullandım (G Data hariç) Şimdilik en iyisi Kaspersky. Yaklaşık 2 yıldır Kaspersky İnternet Security kullanıyorum.
Kullandığım virüs programları:
Mcafee
Eset
Trend Micro
Panda -
Eset Nod32 - Avira AntiVir - Karspersky - GData en iyilerdir..
Diğerlerinide atın çöpe... -
oldukça keyifli bir söyleşi olmuş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X