Şimdi Ara

G Data ile sanal saldırılar, virüs tehdidi ve anti-virüs uygulamaları üzerine konuştuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazırladığı anti-virüs yazılımlarıyla tanınan Almanya merkezli G Data firması ile sanal saldırılar, virüs tehdidi ve anti-virüs uygulamaları gibi her kesimden kullanıcı için büyük önem taşıyan güvenlik sorunlarını konuştuk.

• Çalıştığım şirkete G Data kurumsal paketinden aldım, üründen çok memnunum, özellikle yönetim konsolu inanılmaz kullanışlı, virüs tespit başarısı harika diyebilirim, çalıştırdığı iki farklı tarama motoru sayesinde etkili bir ürün, şirketimizdeki yavaş sistemlerde tarama motorlarından birini kapatarak performans sağladım, herşeyden önemlisi, antivirus yazılımı ile yapacağım her işlemi oturduğum yerden, yönetim konsolundan kolaylıkla yapıyorum, IT sektöründeki arkadaşlar, en azından kurumsal demosunu incelesinler derim.
  • oldukça keyifli bir söyleşi olmuş.. Almanyada üretilen oldukça kaliteli güvenlik yazılımları mevcut.. kendilerini tebrik etmek lazım.. ama benim için #1 Kaspersky
  • Bütün virüs programlarını kullandım (G Data hariç) Şimdilik en iyisi Kaspersky. Yaklaşık 2 yıldır Kaspersky İnternet Security kullanıyorum.

Kullandığım virüs programları:

Mcafee

Eset

Trend Micro

Panda
  • Eset Nod32 - Avira AntiVir - Karspersky - GData en iyilerdir..
    Diğerlerinide atın çöpe...
  • oldukça keyifli bir söyleşi olmuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.