Şimdi Ara

Antibiyotik aldıktan kaç saat sonra içmeli ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
119
Cevap
2
Favori
111.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Antibiyotik alıp 3 saat sonra 2 duble rakı atmış biri olaraktan yaşıyorum ama abartmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: guest98765

quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

quote:

Yok yok hiç sorun olmaz. Hatta antibiyotik, alkolde daha iyi çözünüyor, kana daha hızlı karışıyor. Sorun olmaz yani
    not:cenazeden geliyoruz

eyvallah içimi rahatlattın hacım ben kaçayım en kısa yoldan o vakit.

Lan şaka yaptım ciddi değildim. Sakın ha bir şey olabilir

Yaptigin mi begendini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AggressiveGamer

quote:

quote:

Ben yatıyorum, uyuyabilirsem. Konuyu açan benim mesajı alıntılasın lütfen. Çok ciddiyim kendimi kötü hissediyorum. Şaka değil gerçekten

Kardeşim diğer taraftan yazıyorum, acısız bir ölüm oldu teşekkürler, ilk başta kafa yapıyor sanmıştım ama mide fesadıymış

Aslında adam mesajları görmeden editleyip güzel bir şaka yapmak lazımBu alıntıladığım mesaj ''Kardeşim ben bu hesaptaki kişinin abisiyim kendisini 2 sularında kaybettik.İP adresini polise verdik kaçışın yok'' falan desek efsanevi olur da yaparsak adam kalpten gider bu sefer

Bu arada mesajı ciddiye alıp içtin mi gerçekten?

Eğer arkadaştan haber gelseydi içmeyi düşünüyordum

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

quote:

Ben yatıyorum, uyuyabilirsem. Konuyu açan benim mesajı alıntılasın lütfen. Çok ciddiyim kendimi kötü hissediyorum. Şaka değil gerçekten

Kardeşim diğer taraftan yazıyorum, acısız bir ölüm oldu teşekkürler, ilk başta kafa yapıyor sanmıştım ama mide fesadıymış

Problem yasamadın insallah?

içmediğim için yaşamadım :D

• Oh hocam mesajınızı yeni gördüm rahatladım. Gece onu dedikten sonra sözlüklerde, sağda solda her tarafta aradım ne olur diye. Bir yandan da forumu takip ediyordum. Ölebilir falan dedikleri zaman ben çok huzursuz olmuştum. Sonra kendimce dedim gecenin bu saati açık pub bulamaz, efes içince de bir şey olmaz diye. Ama kötü bir şey olma ihtimali beynimden hiç çıkmadı. Sanal alemde bu kadar tedirgin olacağımı hiç düşünmezdim. Sağlıkla dalga geçilmez bunu öğrenmiş oldum

• Bizim bi arkadaşla yıllar öncesinde antibiyotik aldıktan saatler sonra beraber içmiştik 1.birayı biteremeden insanlık çıktı tabi alkolden değil antibiyotikten içtiğinin 10 katı kusmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWarrior

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Kardesim sen sikma canini...Burada suru psikolojisi ile ustune geliyorlar... Konuyu acan kisi isterse ölsun, senle hic bir alakasi yok... Senin yaptigin espriyi burada sana yuklenen herkes yapardi, ben de dahil. Tek sorumlusu kendisi...Burada kimse kimseye ciddi cevap vermek zorunda degil.. Konu disindan birisinin attigi mesaj ile hareket edende kabahat.

Rahat ol senlik bir durum yok

Forumun b*ku çıktı diye boşuna demiyoruz. Eskiden burada samimi bir ortam olurdu herkes birbirine olduğu kadar yardımcı olmaya çalışırdı. Güzelim ortamı mahvettiniz. Bu şekilde şaka olmaz, o mesaj yasal olarakta suç teşkil etmektedir. İnsanlığınız ne derecedeyse artık ciddi derecede can yakacak, alacak şeyleri bile şaka olarak görmeye başlamışsınız.

aynen öyle. defalarca anlatmaya çalıştık zamanında ama kimkime dumduma adminler bile yapmaya başladı böyle geyikleri hatta son zamanlarda başı çekenler onlar. e hal böyle olunca elden ne gelir cılkı çıkmış iyice.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pirefokkes

quote:

quote:

quote:

Yok yok hiç sorun olmaz. Hatta antibiyotik, alkolde daha iyi çözünüyor, kana daha hızlı karışıyor. Sorun olmaz yani

işte fasulyenin nimetleri forumu dalavera yerine çevirmenin sonuçları. adam cevabı alıp çıktı forumdan yarın helvasını yersin artık vicdan azabıyla

Oha sildim mesajımı. Gerçekten çok özür dilerim ya. Valla gerçek olabilir. Umarım bir şey olmaz.

adam korkmuş lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odisabi -- 8 Şubat 2013; 20:16:27 >

• Aldığın Antibiyotiğe göre mide kanaması ,karın ağrısı,diyare,karaciğer yetmezliği,böbrek yetmezliği ve zehirlenme olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sassit

quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

quote:

Orijinalden alıntı: Sassit

DH'nin ilk cinayetine tanıklık ediyoruz sanırım.

İlk değil

Sonda olmayacak

Bi keresinde bende ölmüştüm

• bişey olmaz merak etmeyin ya.

antibiyotik iğnesi olduktan 5 dk sonra 50 lik rakı içtim hala yaşıyorum.
    keşke ölsek te kurtulsak hani. zaten yeterince günahımız var
  • Antobiyotiğin Ne olduğu araştırın ama bence yinede içilmez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pirefokkes

quote:

quote:

quote:

işte fasulyenin nimetleri forumu dalavera yerine çevirmenin sonuçları. adam cevabı alıp çıktı forumdan yarın helvasını yersin artık vicdan azabıyla

Oha sildim mesajımı. Gerçekten çok özür dilerim ya. Valla gerçek olabilir. Umarım bir şey olmaz.

Katil . Olum nasıl yaparsın böyle bir şeyi ? yazık değil mi adam masumca sormuş ?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 27 Nisan 2013; 1:15:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: toro58

Antobiyotiğin Ne olduğu araştırın ama bence yinede içilmez.

12312312 ay öncesinin konusunu hortlatmışsın. Zamanında çok korkuttuk ama he. Ne oldu acaba? Konu sahibinde bir şey var mı?
  • Bu konu sayesinde elim ayağım titremisti şimdi tekrar hatırladım

• quote:

Bu konu sayesinde elim ayağım titremisti şimdi tekrar hatırladım

nasıl heycanlanmış ya ahahaha extreme ilaçlar dışında ( kaldı ki örnek bile göremedim hala ) antibiyotikler asla zehirlenme reaksiyonlarına girmedi bende ( girmez değil girmedi doğru bigi böyle olur ) anti-depresanlar sıkıntı olabilir hiç kullanmadım ama...

en kolay yöntem; kullandığınız ilacın adı + ekşi yazın google'a %1 ihtimal sağlam bir reaksiyonu varsa alkolle çıkar zaten onun dışında sorumluluk almamakla beraber kesinlikle bir sorun yaşamadım alkol ve antibiyotik ile.. ama 2 sorun vardır ki aslında insanlar çekinmez ama çok risklidir.

1) antibiyotiğin hiç bir etkisi kalmaz.

2) karaciğer öyle bir yorulur ki 1 duble 3 duble gibi olur karaciğer enzimi için. ama yine de 3 antibiyotiğin üstüne 50 cc viski içtim napalım alkoliğiz..

yarın yine öksürerek, hapşurarak uyanmak dileğiyle.. iyi geceler
    edit: yine özet; bendeki hastalık kronik yani sürekli faranjit ve doktorum sürekli aynı ilaçları veriyor hatta kadın alkol alma da 1 hafta da geçsin şu enfeksiyonun diyor bana

alkol zehirlenmeye çok nadir ilaçlarda yol açabilir bunu da araştırın.

eğer ki ilacınız ve alkolle ilgili bir vaka yoksa yılların saçma geyiği antibiyotik + alkol = ölüm gibi saçmalık ötesi bişe yok çok gülerim buna..

ama tabiki dezavantajı var hem de baya büyük

1) ilacı hiç kullanmadınız; yani etkisi Sıfır .
    2) karaciğer bayağı bir yoruldu.

not: bu bilgiler asla referans değildir, bu bilgiler doğrultusunda hareket edip can kaybında asla hak talep edilemez.

bu ibareyi koyalım da nolur nolmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 28 Kasım 2013; 7:33:28 >

• quote:

Sevgili konu dışı müdavimleri sizlere hayat memat meselesi bir soru soracağım ?

antibiyotik aldıktan kaç saat sonra efes'in dibine vurursak sakıncası olmaz.. lütfen acil cevap, baraja çıkacağım

vocaroo.com
    Vocaroo | Voice message
    http://vocaroo.com/i/s0jkjNwfolgt

• quote:

Sevgili konu dışı müdavimleri sizlere hayat memat meselesi bir soru soracağım ?

antibiyotik aldıktan kaç saat sonra efes'in dibine vurursak sakıncası olmaz.. lütfen acil cevap, baraja çıkacağım

Antibiyotigin dozuna bagli

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.