Ram seçiminde mhz limiti neye göre belirlenmeli ?
Merhabalar eğer forumda daha önce konuşulduysa kusura bakmayın, böyle bir konu bulamadım.
Ram seçimi yaparken hem lga1700 hem de 1851 soketlerinde anakartların desteklediği ram hızları işlemcinin max mhz hızından çok yüksek.
İşlemcinin desteklediği max ram hızına göre alanlar var anakartın max desteklediği hıza göre alanlar var ancak anakart hızına göre alanlar stabilite problemi yaşadığını söylemekte. Sizlerin tavsiyesi nedir bu konuda ?
Örn:
Intel® Core™ Ultra 9 Processor 285K - Maximum Memory Speed 6400 MHz
Asus Prime Z890M Plus Support up to 8666+MT/s (OC), Non-ECC, Un-buffered ,Clocked Unbuffered DIMM (CUDIMM)*
CUDIMM ile alakalı bir durum mu var bilgilendirirseniz çok sevinirim.
4K 32" Monitör Tavsiyesi
Merhabalar iyi forumlar,
Aşağıdaki 3 monitör arasında kaldım. Bütçe olarak 20-30 civarı bütçe düşünüyorum. MSİ'da type c şarj portu mevcut ancak dell ve lg de benzer özellikli bir cihaz bulamadım bildiğiniz type c şarj portlu bir cihaz varsa önerilerinize açığım.
Dip Not: Kesinlikle Samsung Tizen işletim sistemli bir monitör düşünmüyorum.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
PSU Seçimi
Merhabalar,
Mevcut güç kaynağım bozulduğu için yeni bir PSU arayışındayım. Yaptığım araştırmalar sonucunda 2 seçenek arasında kaldım.
Benim için sistemin mümkün olduğunda sessiz olması çok önemli coil whine ve fan sesi olarak. Tamamen fansız modelleri Antalya sıcağından dolayı düşünmüyorum.
W değeri için seneye sistem yenileyeceğim için 850+ ve PCI 5.0 ATX 3.0 destekli olmasına dikkat ediyorum.
Thermaltake Toughpower GF 3
ASUS ROG THOR
Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar...
Pioneer Teyp Seçimi
Merhabalar 3 teyp arasında kararsız kaldım daha doğrusu çok fazla özellik var ve ürünler birbirine benziyor.
1dın, iPhone destekli (tercihen), bluetooth, ve usb olarak düşünüyorum cd olsa da olur olmasa da. 3000tl gibi bir bütçe ile sizin tercihiniz öneriniz ne olurdu? Farklı model önerilerine de açığım.
Aracımda 4 kapı hoparlörü ve ön kapılarda twitter mevcut. İlerleyen dönemde arka kapılara da twitter ve koltuk altı subwoofer ekleme ihtimalim var. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Pioneer DEH-S4250BT
Pioneer MVH-S325BT
Pioneer MVH-S320BT
Pioneer Teyp Seçimi
Merhabalar 3 teyp arasında kararsız kaldım daha doğrusu çok fazla özellik var ve ürünler birbirine benziyor.
1dın, iPhone destekli (tercihen), bluetooth, ve usb olarak düşünüyorum cd olsa da olur olmasa da. 3000tl gibi bir bütçe ile sizin tercihiniz öneriniz ne olurdu? Farklı model önerilerine de açığım.
Aracımda 4 kapı hoparlörü ve ön kapılarda twitter mevcut. İlerleyen dönemde arka kapılara da twitter ve koltuk altı subwoofer ekleme ihtimalim var. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
Pioneer DEH-S4250BT
Pioneer MVH-S325BT
Pioneer MVH-S320BT
Reglaj ayarı hakkında
İyi günler iyi forumlar evimizde buderus kombi kullanıyoruz.1 ay önce bakımı yapıldı ve servisin önerdiği gibi su basıncı 1.5-2 bar arasında duruyor. Evde 7 petek ve bir adet havlu pan var. Problemimiz son petek ve havlu panın ısınmaması. Petek havalarını bugün kabaca aldım çok vaktim olmadığı için. Son petekten ve havlu-pandan hava çıktı. Özellikle havlupandan gelen su hiç sıcak değildi. Hava alma işleminde giriş vanasını mı kapatmalıyım çıkış vanasını mı?
Reglaj için ilk iki (kombiye en yakın) peteğin alt vanasını tamamen kapatsam bir problem olur mu ? Geri kalanını kademeli olarak açmayı düşünüyorum
M2 SSD Tavsiye
|
Yeni başlayanlar için mining önerisi
|
Aliexpress dispute açtım yardım !
Telefondaki müzikleri düzenleme
|
Meslek: MIS Student
İlgi Alanları: Bilgisayar,Araba,Cep Telefonu
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. |
< Bu ileti◦DH Premium kullanılarak atıldı. > Astra Classic 2 1.6 Twinport 103 Bg 147 Tork Spor paket Düzde yavaş,rampada savaş; Ralliciyiz biz,arkadaş... Steam ID: CXY07 Origin ID: CXY07 |
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 595
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 6.819 (Bu ay: 430)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 52 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware