Şimdi Ara

ANTİDEPRESANA BAŞLADIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kaiji_itou

Geçmiş olsun hocam sf bende de var ne kadar zor olduğunu biliyorum.

Bu arada pp deki adamı serge gainsbourg zannettim je taime şarkısı çalmaya başladı kafamda çıkıp gitanes sigarası içecektim recep aktuğ muş
    Sağolun hocam size de geçmiş olsun. Hilmi Önal adamdır
  • Arkadaşlar 10 yıldır antdepresan kullanıyorum işin uzmanı geldi bi arkadaş yapabilir demiş de. Antidepresanların büyk bir çoğunluğu dikkat eksikliği yapmaz ayriyeten dikkati toplar arkadaşlar tabi bazı istisnalar var. Sınava hazırlandığını belirtmişsen doktora dikkatini toplamana da yardımcı olanını vermiştir zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler antidepresanlarla sakinleştiricileri birbirine karıştırmayın. Antidepresanlar dikkati azaltmaz, aksine dikkati daha sağlam hale getirir. Çoğunuz Tıp yazmışsınız. TUS'a hazırlanırken hepiniz kullanacaksınız bu antidepresanları :) TUS'a hazırlanan hekimler hazırlanmaya başlamadan önce antidepresan başlıyorlar ;)

Bir rahatsızlığınız varsa doktora gidin, birilerinden duyup ilaç başlamayın. Bu ilaçlar kontrolsüz kullanıldığında kalıcı hasarlar bırakabilirler üzerinizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiöğrenci -- 28 Ağustos 2018; 19:59:50 >
  • Yav manyak mısınız kardeşim ne atidepresanı ? Ölmek daha mantıklı bir seferde bitiyor. Bu antidepresan sizi kendine bağımlı ediyor ve her gün ölüyorsunuz. Ne sınav için ne asosyallik için değmez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.