Şimdi Ara

Antidepresanı bıraktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 1 senedir kullandığım, Venegis'ten sonra Wellbutrin ile devam ettiğim anti depresan yaşamıma veda ettim.

Çünkü kendi problemlerimi kendim çözemezsem bu hayatın bir anlamı yok arkadaşlar. Depresan kullanmadan sinirli ve saldırgan olabiliyorum ancak bunu da yavaş yavaş atlatacağım. Hayatımı düzene koyan depresanlar yerine doğal yollardan düzeleceğim ve amaçlar edineceğim.

Okuduğunuz için teşekkürler.

• Anti deprasan
  • Wellbutrini ben kullaniyorum su an. Bırakınca nasil degisiklikler oldu?
  • 1 sene kullandın hiçbir etkisi olmadımı şu an ben paxera kullanıyorum 5. günüm 2 sene önce kendim çözerim diye kullanmamıştım baya güçlü olman gerekiyor kendin çözebilmen için inşallah çözersin
  • hocam reçetesiz alabileceğim var mı?
  • Azaltarak biraktiysan mesele yok... birden bire biraktiysan 2 gun sonra ilaç çekilme tepkisi baslar vucudunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarquisDeSade

Azaltarak biraktiysan mesele yok... birden bire biraktiysan 2 gun sonra ilaç çekilme tepkisi baslar vucudunda.
    bende prozac basladım hadı hayırlısı
  • İlacın sana ne gibi etkileri vardı söyleyebilir misin ?
  • konuyla alakasız ama avatardaki bağyan kim hacı
  • quote:

Azaltarak biraktiysan mesele yok... birden bire biraktiysan 2 gun sonra ilaç çekilme tepkisi baslar vucudunda.

Venegis çekilme tepkileri yapıyordu. Ancak Wellbutrin'i aniden bıraktım. Zaten 15-20 gün bırakmıştım.

Evet, bendeki asabiyeti ve siniri bir miktar çözmüştü ancak artık gerek olmadığını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

Venegis çekilme tepkileri yapıyordu. Ancak Wellbutrin'i aniden bıraktım. Zaten 15-20 gün bırakmıştım.

Evet, bendeki asabiyeti ve siniri bir miktar çözmüştü ancak artık gerek olmadığını düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    ilacım bitti bir hafta curexol kullanamadım. ağlama krizleri başladı. çok kötü oldum. yavaş yavaş bırakmak gerekli.

• MarquisDeSade kullanıcısına yanıt
    Wellbutrin azaltilarak birakilan ilaclar grubunda degil bir anda birakiliyor.
  • Cevremde çok kişi antidepresan kullaniyor Allah Acil Şifalar Versin
    Yani somut faydaları cevremden gözlemlediğim kadariyla yeterli degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rumpelstilzchen

Wellbutrin azaltilarak birakilan ilaclar grubunda degil bir anda birakiliyor.
    Allah herkese ifa versin.Bende 1.5 yıl akdar kullandım ve bıraktım.Gerçekten zor birşey.Şimdi dönüp baktıgımda kendime gülüyorum.Umarım herkes benim gibi tekrar sağlığına kavuşur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

Allah herkese ifa versin.Bende 1.5 yıl akdar kullandım ve bıraktım.Gerçekten zor birşey.Şimdi dönüp baktıgımda kendime gülüyorum.Umarım herkes benim gibi tekrar sağlığına kavuşur.

Alıntıları Göster
    wellbutrin kaç mg kullanıyordun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdepression

konuyla alakasız ama avatardaki bağyan kim hacı

arkadaşa yardım edelim işi acele galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker

quote:

konuyla alakasız ama avatardaki bağyan kim hacı

arkadaşa yardım edelim işi acele galiba

Alıntıları Göster
    Düzelirsin arkadaşım , düzelirsin . kolay gelsin
  • quote:

1 sene kullandın hiçbir etkisi olmadımı şu an ben paxera kullanıyorum 5. günüm 2 sene önce kendim çözerim diye kullanmamıştım baya güçlü olman gerekiyor kendin çözebilmen için inşallah çözersin

hocam 5 günde etkilerini gördünüz mü ?
  • plasebo etkisi gösteriyor sanırım şu an antidepresanların çoğu 15 günden sonra yavaş yavaş etkisini göstermeye başlıyormuş.Yani ne bileyim şu an psikolojik sanırım etkiler.
    Nasıl etkiler var yinede söyliyeyim midem bulanıyor hafif kullandıktan sonra 3-4 saat sonra uyku bastırıyor sersem gibi oluyorsun biraz umursamamaya başladım sanırım ama psikolojik sanırım buda :D en belirgin değişim hareketlerimde acayip hızlılık var elim ayağım çok hızlı hareketler yapıyorum spor yapasım geldi üzerimde ağırlık yok gibi hissediyorum uçacakmış gibi. mutluluk hormonu salgılıyormuş seni mutlu ediyor yani söylenenlerin aksine normal hayatımda sıkıntı çekmedim şu ana kadar
  • Cevap için teşekkürler . Yok hocam , hiç gerek yok böyle şeylere , yasal uyuşturucu bunlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.