< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Antidepresanlar Gerçekten Tedavi Ediyor Mu? (2. sayfa)
-
-
Efexor, Lamictal ve Rexapin kullanıyorum 6 aydır.
Yarından itibaren rexapin yerine Risperdal + Seroquel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noahwizgate -- 30 Mayıs 2022; 19:42:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Risperdal ne için yazdı.?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hipomani ve dürtüsel davranışlarım var o yüzden
Öncelikle anti-depresanlar en nihayetinde ilaçtır, dolayısıyla doktor kontrolünde kullanılmaları gerekir.
En çok yapılan yanlışlardan birisi, insanların en ufak bir moral bozukluğunda bu ilaçlara sarılması. Halbuki hiçbir insanın hayatı toz pembe değildir. Yani arada bir moral bozukluğu olması normaldir.
Kısacası bu ilaçlar ancak doktor uygun görürse kullanılmalıdır.
Düzensiz anti-depresan kullanımı hem yan etkilerden dolayı rahatsızlığa hem de iyileşmenin zorlaşmasına yol açar.
Bu ilaçlar kesinlikle bağımlılık yapmaz. Dolayısıyla doktor uygun gördüyse uzun süre kullanımında sakınca yoktur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wellbutrin, sigarayı bırakma sürecinde krizleri daha rahat atlatmanı sağlar. Ancak şurası unutulmamalıdır ki tıp dünyasında mucizevi bir şekilde sigarayı bıraktıran bir ilaç yoktur.
Yani demem o ki sigarayı bırakma en nihayetinde irade meselesidir, ilaçlar bu sürece yardımcı olur sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler hocam.
Wellbutrin sayesinde 25 gündür içmiyorum.
Başlar başlamaz bırakamadım bir süre daha içtim ama farkında olmadan sigarayı bırakmış halde buldum kendimi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bravo hocam Allah tamamına erdirsin. Lütfen youtube'ta Emre Üstünuçarı ve filmi olan bırakmak istiyorum filmini izleyin. 3 yıl da geçse 5 yıl da geçse dönmezsiniz.
Kafada bitirdiniz mi bir daha dönmezsiniz.
-
Haklısınız hocam çok teşekkür ederim.
Bu ara anksiyete sorunum tekrar ortaya çıktı. Büssürü de ilaç kullanıyorum ama geçmiyor. Galiba benim anksiyetem iyice dirençli oldu
İlaç kullanmaktan da bıktım. Perişan ediyor çünkü
İlaçları bırakamam aynı zamanda bipolar bozukluk da var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38EAF14ED -- 31 Mayıs 2022; 0:36:44 >
bipolar isen antidepresan bipo atak gecirmene sebep olabilir , bazi vitaminlerin asiri kullanimi da atak gecirmeni etkiler. cok dikkat et .. finansal islerde kredi cekme sirket furma forex viop riskli borclar bipolarlar icin cok tehlikeli. beyindeki kimyasal degisim nedeniyle bu sikintilar oluyor
-
Wellbutrin kullanıyorum bu ilaç mani yapmıyor
Yesili sev dogayi koru
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X