Şimdi Ara

Antifiriz ve su karışımı yerine içinde su bulunmayan alternatif soğutma sıvısı kullanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
2.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-DC01DF2E2

Ben mesajimi yazdığımda ne senin mesajin vardi ne de baska bir sey. Adam urunu sormus altina 5 kisi de antifriz soyle kullanilir boyle kullanilmaz yazmis. Simdi buradaki baglami bana gosterir misiniz?

Ayrica sildikleri mesajimda bolumun ne oldgunu ya da urunun resmini atip atamayacagini da sormustum arastirma icin. Siz de belki okusaydiniz mesaji anlayabilirdiniz.
    Haklısınız ben başka birşey sordum ama herkes antifirizi anlatıyor ben antifiriz su karışımı yerine bu tarz farklı bir ürün kullanan varsa onun deneyimini duymak isterdim onun için konu açtım zaten.Tv programında bu üründe su bulunmadığı için kaynama yapmadığını kaynama eşiğinin çok yüksek olduğunu ve ömürlük olduğunu söyledi yani kaçak olmadığı müddetçe ömürlük bir soğutma sıvısıymış öyle her bakımda değiştirmeye gerek yok diyordu edd china.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Bu mesaj silindi.
    Engelledim seni daha ne yazıyorsun boşa yazma konularıma okumuyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Bu mesaj silindi.
    Pintilik yapmayıp çalıştırdığın insanlarında sigortasını yap. alamancı ibo

Yine kuru sıkı yapmışın her konuya olduğu gibi.
  • geç kalmadın
  • Az önce tekrarını izledim tamirat tadilatın aynı bölüme denk geldim bir merak ile kendimi buraya attım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.