Şimdi Ara

Antifriz önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
8.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam birde fren hidroliği lazım onuda Total alayım mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ONUR-40 kullanıcısına yanıt
    Hocam fren hidroliğinde aman aman bi marka seçmenize gerek yok bence. Onu da elf alın madem ferododa koyabilirsiniz mobil 1 de shellde motulde.

Yeterki bilinir bi marka olsun. Totalle elf arasında fiyat farkı çok yoksa elf koyun. Total aldığınız yerde elf vardır diye varsayıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim

Dot 4 ise, motul 5.1 tavsiye ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Total alın diyecektim baktım total almışsınız :) gayet güzel ürün çeşme suyuyla karıştırmayın yeter. bulabiliyorsanız saf bulamıyorsanız içme suyu ile karıştırın

• metinTasci M kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim listeye ekledim onu da ama 5.1 olması sıkıntı olmaz demi dot 4 e

• facepunchS F kullanıcısına yanıt

Evet saf su olarak bunu aldım fiyatı baya uygundu inşallah gerçekten saftır :) https://www.hepsiburada.com/lubco-saf-su-ak-5lt-p-HBV00000KNK60?magaza=Arpet&url_src=and-product-detail

• 4 senedir po kirmizi antifiriz kullaniyorum herhangj bir sorun yok. Her sene antifrizi yenilerim.

• infinite kullanıcısına yanıt

Yazı çok güzel. Ama insanlar yine rengine ve markasına göre alacak ve uygunsuz kullanıma sebep olacaklar. Çünkü okumayı sevmiyoruz :)

• Arkadaşlar antifiriz markasından ziyade başka önemli bi bilgi vereyim...

Aracınızda hangi antifriz varsa aynı kategoriden devam edin.

Mavi ve yeşil olanlar inorganik antifriz

Kırmızı olanlar organik antifriz

Motor ve soğutma suyu sistemi ile hangi tip uyumlu ise onu kullanın. (Aracın kullanım klavuzunda yazar)

KESİNLİKLE KIRMIZI ANTİFRİZE MAVİ YA DA YEŞİL

VEYA

MAVİ/YEŞİL ANTİFRİZ ÜZERİNE KIRMIZI ANTİFRİZ İLAVE ETMEYİN..!

Organik ve inorganik antifrizler birbiri ile kimyasal reaksiyona girdiğinden karıştırıldığında motor soğutma suyunda çamurlaşma/jelleşme denilen durum meydana gelir ve motorda büyük hasar meydana gelebilir.

Kendisi dot4 zaten sadece daha gelişmişi. Tamamen uyumlu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • metinTasci M kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim motul alıyorum

• Merhabalar, çalıştığım firma madeni yağlar, antifriz, gres yağları üretimi yapan bir firma. İsteyen olursa aşağıdaki sitenin e-ticaret bölümünden antifiriz siparişi verebilir.

Ürünlerimiz Tip1 Etilen glikol esaslı, Tür 1 Doğrudan ham maddeden üretilmektedir.

TSE belgemiz bulunmaktadır.

fts oil | fts kimya petrol ürünleri amb.nak.ith.ihr.san. ve tic. ltd. şti.
    Fts oil | Fts Kimya Petrol Ürünleri AMB.NAK.İTH.İHR.SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
    https://ftsoil.com.tr/anasayfa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalok -- 14 Aralık 2022; 14:0:47 >
  • infinite kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba,antifrizin içeriğine bakarak HOAT mı,P-HOAT mı IAT mı olduğunu anlayabiliyoruz fakat G olarak bunlar nelere tekabul ediyor ? Piyasada G11,G12,G12+,G13 gibi antifrizler de mevcut.Örneğin G11 için IAT antifrizler deniyor,lakin geçen ay aldığım Goodyear G11 antifrizin arkasında yazılanları dikkatle okudum ve HOAT olduğunu gördüm böyle bir şey mümkün mü ? 2014 model Hyundai aracım var ve fabrika dolum antifrizi yeşil,benim aldığım Goodyear Mavi.Bu durumda bu araca bu antifriz kullanılır mı ? Ya da G12 organik bir antifriz mi almalıyım ? Hatta bu konuyla alakalı forumda konu da açtım,konu linki için buraya tıklayıp yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 21 Mart 2023; 12:7:43 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.