Multi mi Mono Mu?
|
|
|
Toyota Hybrid İle Teknik Sohbet
Merhabalar. Aslında eski üyeyim. Ama burası hep zirvede bir forum olmuştur. Merak edenler için Toyota'nın ve diğer hibrit araçların sistemlerini tartışıp konuşabiliriz. Ben Toyota'nın sistemine biraz hakimim. Sadece teknik detaylarla ilgili ve bu arabalarla nasıl daha tasarruflu sürüş yapılır temalı birkaç öğretici video çektim. Amaç arabaya öcü gibi bakılıyor, hem bunu kırma gayreti hem de arabayı tanıyamadığı için doğru kullanamayan insanlara biraz arabanın nasıl çalıştığını anlatarak tasarruflu sürüşü öğretmek. Aynı zamanda arabanın diğer teknik detaylarına da değinmek. Magazin olarak, elektrikle kaç km hız yapar, menzil nedir, son hız nedir gibi değerlendirmeler var. Esas konu sürüşteki teknik ama. Merak edenler için sorularınızı cevaplamaya çalışırım.
Geçen haftalarda da SekizSilindir'de Etem Bey ile videomuz da yayınlandı.
Bu video arabanın alınıp alınmaması hakkında bir içerik. Kanalda teknik videolar mevcut. Birkaç içerik bırakıyorum. Amacım kanal tanıtımı değil bu arada. Sırf bu arabaları tanıtmak için yapıyorum. Youtuber falan değilim. Her şeyi telefonumla çektim

Emoji gönderemiyorum
|
|
Otomatik Şanzıman Yağ Kaçırma Sorunu
|
apple store nakit indirimi kalktı mı
|
|
ipad air safari veya chrome'den ana menüye atıyor??
|
DÜŞÜNMEDEN KONUŞMAK APTALLIK, BİLMEDEN DÜŞÜNMEK TEHLİKELİDİR. |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 240
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 38.158 (Bu ay: 787)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 212 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware