Şimdi Ara

Antik Golemin Ruhunda Değişme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bekleniyor. Bugün Trick2g naut. oynadı. Baya iyi bence.
  • Cok dar bakmış konuya mesaj atanlar. Bir suru tank jungle var akıllarına bile gelmemiş. Ayrıca karşıya da vuruyor. Hemen bitti öldü mantığını devreye koyun zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

Cok dar bakmış konuya mesaj atanlar. Bir suru tank jungle var akıllarına bile gelmemiş. Ayrıca karşıya da vuruyor. Hemen bitti öldü mantığını devreye koyun zaten

Bir sürü tank jungler olduğu doğrudur. Sorun hiçbirinin oynanmıyor olması
  • quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

Cok dar bakmış konuya mesaj atanlar. Bir suru tank jungle var akıllarına bile gelmemiş. Ayrıca karşıya da vuruyor. Hemen bitti öldü mantığını devreye koyun zaten

Herkes tank jungle jungle dönmemiyor demiş. O yuzden diyorum aktif gözüken 2-3 tanky jungle a bakarak

• iyi iyi nautilus almaya korkar olmuştum
    bu arada 5 warmog 1 golem mundo 12312391283918 k hp ile dolaşacak sanırım tam troll build
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Villi Lapsi

quote:

Herkes tank jungle jungle dönmemiyor demiş. O yuzden diyorum aktif gözüken 2-3 tanky jungle a bakarak

Ben S3 boyunca Zac, Nautilus, Sejuani gibi hard CC tankları oynadım fakat bu sezon hiçbirinin yüzüne bile bakmıyorum. Hızlı dönen jungler'ların moda olması bir yana Ancient Golem'e öyle nerf çaktılar ki Elise dışında hiçbir champ almaz oldu; Vi, Jarvan, Lee Sin dahil hiçbirine alınmıyor. Nautilus oyundaki ilk skin aldığım champ hatta o kadar severim ama oynanmıyor işte, hızlı dönmesi sağlanmadıkça da oynanmaz. Zac ve Seju biraz daha iyi durumda ona kıyasla.

• %25 sadece bonus canın %25i mi yoksa tüm canın %25i mi?

Not: zac voli cho OP

• İtem geldi mi ya da ne zaman gelecek oyunda n biraz uzak kaldim da

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.