Şimdi Ara

Antik Golemin Ruhunda Değişme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün daha önce konusu açıldımı bilemiyorum ama açıldıysa silinebilir konu yeni gelen itemle birlikte antik golemin ruhuda değişmiş durumda

ESKİ ANTİK GOLEMİN RUHU

YENİ ANTİK GOLEMİN RUHU

fiyatı gene 2000 gold ben oyunda avcı palasınıda almıştım avcı palasıda 325 olmuş fikirlerinizi merak ediyorum

• item genel olarak bufflanmış

can miktarı azalıyor
    fakat bonus can geliyor.%25 az değil daha iyi hatta

Free ward olayı iyi olmuş.

Ama ward imhası özelliği olsa epey OP olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdmbkmzc

item genel olarak bufflanmış

can miktarı azalıyor

Aslında mağara ama olsun düşüncelerimi yazayim.

Eski Zac oyuna geri döneceğini düşünüyorum bu itemle. Hatta Rammus bile geri dönebilir.

Eğer nerflenmeden gelirse çok iyi olur artık tank jungle görürüz her yerde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdmbkmzc

item genel olarak bufflanmış

can miktarı azalıyor

Avcı palasınıda koyayım

ESKİ AVCI PALASI

YENİ AVCI PALASI

• Bu item 500 can vermiyor muydu ?

Yıllardır jungle oynamiyorum oynasamda hiç aldığım bir item değil yanlışsam sövmeyin.
  • Bence bir işe yaramayacak bunu alacağınız çoğu hero jungleı yavaş dönüyor gene hızlandıracak biriey gelmemiş eski hali daha iyi bile denilebilir ,şimdi daha çok canla dönebilirler ama yavaş dönecekler gibi.
    Denemeden bu kadar sallayabiliyorum deneyince editlerim
  • dediğim gibi forumda rastlamayınca koydum benim gibi yeni görenler vardır belki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danger90

dediğim gibi forumda rastlamayınca koydum benim gibi yeni görenler vardır belki :)
    Machete çok saçma olmuş be. Sustainsiz junglerlere fena nerf gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bi tane kısa winston

Eski Zac oyuna geri döneceğini düşünüyorum bu itemle. Hatta Rammus bile geri dönebilir.

Alıntıları Göster
    önceki hali daha iyi. merkürün adımları ile beraber süper oluyordu eski hali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Alıntıları Göster
    Troll build sup'a bile alırım
  • quote:

ikisinin pasifi birleşmiyordu yalnız.
  • quote:

WHAT DA HELL IS THIS BULLSHIT

Stacklenmiyor kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

quote:

Stacklenmiyor kardeş.

that must be placebo...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

quote:

Stacklenmiyor kardeş.

that must be placebo...

Alıntıları Göster
    yukarıda arkadaşın dediği gibi bu itemi kullanabilcek şampiyonun hızlı jungle dönmesi lazım şu anki görüntüde değişmediği sürece tek sahibi elise gibi duruyor dmg rushlayan kalmadı zaten sightstone'a falan dönüldü iyice baktığımızda elise yine god tier daki yerini perçinleyecek 6.seviyede 1k civarı hp ye sahip ise bunu bitirdiğinde 1500 civari hpsi oluyor+hp.reg armor cabası, randuin vs cd buildini düşünürsek baya işine geliyor machette değişikliğini ise beğenmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bi tane kısa winston

Hatta rammus mu? İtem pasifi+rammus w+masteries vamp zaten kendi kendini kesmiş olur. O item gelince pick rate tavan yapacak rammusun çünkü biçilmiş kaftan.
  • İyi olmus zac geri doner artik 50 oyundur gormuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Bence bir işe yaramayacak bunu alacağınız çoğu hero jungleı yavaş dönüyor gene hızlandıracak biriey gelmemiş eski hali daha iyi bile denilebilir ,şimdi daha çok canla dönebilirler ama yavaş dönecekler gibi.
    Denemeden bu kadar sallayabiliyorum deneyince editlerim

Bu itemler ilk çıktığı zaman Lizard alan pek olmuyordu herkes Golem kullanıyordu mesela Lee Sin,Kha gibi herolarda Golem+Brutalizer kasılarak hem damage hem hp hem %20 cdr elde ediliyordu bu haliyle artık goleme döner herkes gene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suçsuz Hırsız

İyi olmus zac geri doner artik 50 oyundur gormuyorum
    tenacity gitmiş pek bi fark yaratırmı bu haliyle eskisine nazaran bilemicem denemeden bişey sallamamak lazım iteme :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Bu item 500 can vermiyor muydu ?

Yıllardır jungle oynamiyorum oynasamda hiç aldığım bir item değil yanlışsam sövmeyin.

Çoook eskiden 500 can veriyordu. Sonradan 350 ye düştü. Resimler gösteriyorki oyunun içine etmeye devam. Early gamede tank olamayan bir malp zac elise ne işe yarar merak ediyorum ne damage olacak ne tank .

EDİT: Arkadaşlar yanlış anlamasın late game için konuşmuyorum early game için söylüyorum. Late game için iyi bir item

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sovrun -- 27 Haziran 2014; 2:00:18 >
  • Tank metası canlanıyor mu ne?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.