< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DİŞLERİN ASIRLIK DÜŞÜŞÜ
-
-
Özellikle Bingöl dişe dikkat etmek lazım 43 binden minimum 50 bine fırlayacak bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha kötü de olabilir hocam Bingöl riskli bingole dikkat edelim il olabilir hatta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haklısınız hocam 10k lik hudapar etkisini unutmuşum onunda ekleyince 60k oldu
Eczacılığın da aynı şekil düşeceğini düşünüyorum
O kadar düşmez bilgi geldi içerden
Dişleri yazdım ama gitmeyeceğim galiba. Herkes çok kötü diyor dişe 1 kez bile iyi diyen görmedim neredeyse. Şimdi bilr böyleyse 5 sene sonrasını düşünemiyorum gerçekten. Vazgeçtim diş okumaktan.
-
Kim diyor hocam hangi dişler vardı listenizde
28kya gazi gelir mi
Gazi ayrı o ilerler gibi görünüyor
Bu konuya örnek olarak , benim görüşüm marmara dişin marmara bilgisayardan daha iyi bir tercih olduğu ( genel potansiyel ve eğitim açısından ) . Eğer bu sene marmara bilgisayar yine ilerlerse ve diş + tıp gerilerse , marmara bilgisayarı yakın tarihin balonu olarak düşünmeye başliycam
ankarada varolan bütün bölümler ileri çekecektir
-
Marmara diş > Marmara ceng balonu
Burada ve internette yazılanları okudum kimse memnun değil. 5 sene böyle zor fakülteye asgari ücretle başlıyorsun diyorlar 5 sene sonrası ne olur düşünmek bile istemiyorum. Ben merkezi yatay geçiş yapacaktım 37k yaptım geçen sene 5-6 yer harici tüm dişlere başvuru yapmıştım yatay geçiş sistemi açılınca ama yazılanlar içimi karartı. Siz de diş okuyorsunuz gördüm forumda siz nerede okuyorsunuz memnun musunuz ? sizin gördükleriniz neler ?
-
Şu anlık gazideyim bence sıkıntı yok her mesleğin kendi içerisinde sorunu var kimse başka bir yerde size keyfi yere 60-70k para vermez sonuçta
Konuştuğum ortocu ve cerrahlar çok memnundu durumundan
Yalnız diş hekimliği mezunları çok birikmeye başladı. Eğitim fakültesi mezunlarına dönebilir. Hani bir milyon atama bekleyen öğretmen adayı durumu gibi. Örneğin bizim cadde de bir başında 8-10 dişçi açılmış diğer başında 3-4 tane anlayacağınız aile diş hekimliği gelmese ( ben ekonomiden dolayı imkânsız görüyorum) sıkıntı olabilir. Hani eczacılıkta çok fazla mezun olunca kriter geldi. Heran diş hekimliğine kriter gelebilir. Ya da ben çevremden dolayı böyle düşünüyorum. Kısaca banane yercih yapacaklar iyi araştırsın.
Mühendislere de sınır gelmiyor ama yazan yazıyor
Top diş harici diş yazılmaz
zaten şimdi mezun olsam 60-70k istemem çok absürt ve gerçeklikten uzak olur 20k-30k yani asgari ücretin 2/3 katı olsa ama 5 sene belki de sınıfta kalırsan 6 sene okuyacaksın ,kendini geliştireceksin ,sürekli pratik yapıp kafa yoracaksın karşılığı asgari ücret olacaksa çok çok acı ne anladım ben bu işten :( şimdi bile böyleyse 5 sene sonraki 50-60k ek mezunla hali düşünemiyorum gerçekten. Yurt dışı da çok zor diyorlar. Dus sınavı da çok zor diyorlar.Alttan ders alma yok sınıf tekrarı var diyorlar. Hiç isteğim kalmadı malesef.
-
Etrafımda diş yazmayı düşünen 1-2 kişi var.Diş bu sene fena düşer.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- toprak yayınları zorluk derecesi
- ıq paragraf zor mu
- türk telekom mühendis maaşları
- ilk 1000 bursu
- hukuk okumak mantıklı mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X