Şimdi Ara

Antika çakmak meraklısına!!!+hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1948 model Parliament orjinal çakmağı hala sapasağlam zippo tipi Hala orjinal ipi duruyor yanında cidden iyi bakılmış.2,5cm*1cm boyutlarında çok zarif bir çakmak.Resimlerde görülen çakmaktır çok özenle korunmuştur.Altında PENGUIN NO:19611 "LINDA" yazıyor. tbi ne kadar hediye olur bilmem ama kargo ve bir adet zippo benzini benden

500YTL Pazarlık düşünülebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayopa86 -- 5 Mart 2007; 16:51:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• resimde görülen çakmak değilmi yani?
  • Çok güzel ve enteresan bir parça, yalnız burda değerinden alabilecek arkadaşın çıkacağını zannetmiyorum hocam, çoğu kişi bunu zippoyla aynı kefeye koyar, hatta "zippo yeni, bu eski, nie daha fazla para veriyim" edebiyatı yapanlarbile çıkabilir. O yüzden sana tavsiyem antika koleksiyonu yapan yerlere ve müzayede evlerine bir bakman veya gg üzerinden satmayı denemen işinin görülmesi açısından Burası da süper ama daha bilgisayar ve telefon ağırlıklı bi forum sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyboi -- 4 Mart 2007; 20:26:41 >
  • 1948 den kalma olduğunu nerden anlıyorsun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaesaR

1948 den kalma olduğunu nerden anlıyorsun ?

Harbiden ya lafı ağzımdan almış arkadaş...şimdi buna bu fiyatı çekmek için yetkili birinden çakmağın 1948'den kalma olduğuna dair expertiz raporu da eklemen lazım ki alıcı da tatmin olsun
  • ya expertiz raporunu ben nasıl bilcem ananem söledi deden bunu 48 yılında aldı diye ama internetten biraz araştırma yaparsanız penguin markasının çoook eski bi marka olduğunu son üretimlerinin çok eski tarihlerde olduğunu görürsünüz=)bu arada çakmak resimlerde görünen çakmaktır fotoları bn çektim tabikide=)

http://www.johnfloresgraphics.com/hobbies2.html
    bu siteden çakmak tarihlerinide görebilirsiniz heralde tatmin edici olur=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayopa86 -- 5 Mart 2007; 0:00:30 >

• http://collectibles.search.ebay.com/penguin_Lighters_W0QQcatrefZC12QQfromZR34QQsacatZ951

fiyat açısından bir fikir verebilir.1950 yıllarında üretilmiş modeller de var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık "Antika" Eşyalar
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öyle diyorsun fakat bu çakmaktan ebayde göremessin çünkü sadece parliament için üretilmiş bi seri çıkmış yane özel bi ürün ben tüm internette aradım fakat böyle bir model yok ztn meraklısı varsa bilecektir bunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.