bu sabahta gidip 2100tl lik urun daha aldim 5.resimdeki saatten 3 adet var sadece kultablasi ve arabayi 2000 civarina vercem arabanin yedek tekelleklerini sokup arkaya takicam arabayi 1250tl ye kultablasinida 1000tl ye okutmayi dusunuyom kultablasi cok agir bir urun 22x22cm baya buyuk |
antika pazarindayim sabahta alim yaptim 1500+2100tl 3600tl oldu (2. sayfa)
-
-
az once pazar kapanirken son kez gittim cok ucuza veriolar kapanirken asagidakilerin hepsini 140tl ye aldim
sade parfum kutusu o fiyat eder zaten cam mumluklarda dahil hepsi 140tl
-
Hocam bn ları hangi platformdan satıyorsun
-
letgoya koyuyorum pazara gidip satacagınıza letgoya koyun hocam ben pazardan alıp letgoya koyuyom pazarda çok pazarlık ediliyor pazarda satmak mantıklı degil
-
miğferin alıcısı
-
Kuleye bak.
Porselenler guzelmis yalniz.
-
Letgoya koyduğunuzda takviye vs gibi ek unsurlar alıyor musunuz? Letgodan son birkaç yıldır hiçbirşey satamıyorum. Teklif dahi gelmiyor. Sanki önyüzünü değiştirdikten sonra kullanmayı bıraktılar gibi geliyor. Sahibindende daha kolay satılıyor gibi yanlış mı düşnüüyorum?
-
Param çok harcayacak yer bulamayınca ben.
-
kategori olayini batirmislar yanlis kategoriye koyarsan arayan dogru katagoride arasa cikmayabilir
-
Letgo sanki sadece bu antika esyalari satmak icin mi iyi ? Ben ordan biraz eski bi koltuk eski harddisk 2010 model laptop veya kitap satmaya calistigimda satamadim goruntulenmesi 5-10 falandi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X