Şimdi Ara

antivirüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bilgisayarimda birden cok antivirus programini kullanabilirmiyim yani diyeelimki 4 tane indirdin hepside acik halde birsey olmaz deyilmi?

• kardeş eğer tam performans almak istiyorsan sadece bir tanesini seç ve onu kulluan aynı anda 2 tane bile kullanmış olsan bu sistemde çakışmaya neden olur sana tavsaiyem bunlardan en çok güvendiğin birini seçip kullanman sevgilerle
  • birden fazla antivirüs kullanman performansı çok fazla etkiler bence de bir tanesini seç ve onu kullan
  • ben de yaptım zamanın da birbirlerini virüs diye gören oldu.en iyisi tek olması
  • haklisiniz oyle yapcam avast kullancam
  • bişi olmaz am bilgisayarın acayip kasar...eb iyisi avast yada kaspersky den birini kullan rahat et.
  • kasperskyi tavsiye ederim hocam awasttan kasperskye geçmiş biri olarak.tabi sistemin zayıf değilse........
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgisayar_

ben bilgisayarimda birden cok antivirus programini kullanabilirmiyim yani diyeelimki 4 tane indirdin hepside acik halde birsey olmaz deyilmi?

sen güvenliği biraz abartmışın bence 1 tek avast kullan...bilgisayarın böylece kasmaz..
  • tabiki tartışmasız NOD32....kaspersky,avast felan filan hikaye..

• 4 tane antivirüs sakıncalı çakışma yaratabilir..Şu dediğim 4 proğramı indir çakışma olmaz bilgisayarına kimsede saldıramaz..
    1)kaspersky an-virüs 6
    2)kaspersky anti-hacker 1.4
    3)Ad-Ware
    4)Ashampoo Antispyware
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.