Şimdi Ara

Antivirüs Programları açılmıyor,virüs engelliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
15.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sorunum kısaca şu herhangi bir antivirüs programı çalıştırdığımda açılıyor ve iki sn. sonrada kapanıyor kullanamıyorum yani o programları.malwarebytes,ad aware gibileri açılıyor ama kaspersky,eset nod32 gibi programlar açılmıyor combofix falan denedim silemiyor bu virüsü.benim ne yapmam gerekiyor güvenli modda açamıyorum bilgisayarı sürekli reset atıyor.

c d olarak iki bölüm harddiskim c'ye yeni format attım hala aynı kesinlikle virüs d'de ve önemli bilgilerimin hepside d'de oraya format atmadan bi çözüm bulmam lazım önerilerinizi bekliyorum.

adwanced systemcare,combofix,ad aware kullandım başka ne yapmamı öneriyorsunuz ?

• dostum buda işe yaramadı ama sorunu çok şükür çözdüm.

virüsün adı Sality.gerçekten tehlikeli bir virüs.ama antivirüsü açtıktan sonra temizlemeside kolay

nasıl çözdüm derseniz;d'de ne varsa dvd'ye yazdım,sonra c ile d biçimlendirdim format attım.kaspersky yükledim güncelledim.snra yazdığım dvd'den taratarak önemli verileri geri kopyaladım sonra dvd'leri kırıp çöpe attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aikanu

dostum buda işe yaramadı ama sorunu çok şükür çözdüm.

virüsün adı Sality.gerçekten tehlikeli bir virüs.ama antivirüsü açtıktan sonra temizlemeside kolay

nasıl çözdüm derseniz;d'de ne varsa dvd'ye yazdım,sonra c ile d biçimlendirdim format attım.kaspersky yükledim güncelledim.snra yazdığım dvd'den taratarak önemli verileri geri kopyaladım sonra dvd'leri kırıp çöpe attım

• combofix de antivir açtırmayan, anvtivir yazan web sitesine sokmayan virüslere etki ediyor, iki kere ard arda uyguluyosunuz,
    sonra elde yoksa antivirüsü netten indirip kurabiliyosunuz...
  • Arkadaşlar ben Lenovo z500 i7 kullanıyorum kaspersky antivirüs programı yüklüydü daha süresinin bitmesine yaklaşık 2 ay falan var sweetpage diye bi virüs bulaştı 2 hafta önce onu kaldırayım derken disk temizledim sonra sistem birleştirme yaptım sonra sistem geri ykleme yaptım ama şimdi antivrüs programı açılmıyor sadece yükleniyor diyor ve kalıyor sağ alt köşedeki işaretler bölümünde hep gözükürdü ama şimdi gözükmüyor yardım ederseniz sevinirim acil yardımmm edin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.