Sahi arkadaşlar En iyi Antivirüs programı hangisidir diye araştırırken sanırım yine bu forumdaydı.. Test edilmiş filan vs. herkeste Kaspersky diyordu bende onu kurdum.. bilgisayarda ne program çalıştırıyorsan kaspersky devreye giriyor sanırım.. Bide PC'yi en az kasan antivirüs programıymış Kaspersky.. vallahi norton 2005 kurdum daha az kasıyordu kasperskydan :-)) azönce kaldırdım Nortonu çünkü kendi kendine dosyası bozulmuş anlam veremedim.. kaldırıp Kasperi tekrar kurdum... ve muhteşem sonuç.... HDD zangır zangır ötüyor ağırlaştı bilgisayar... zaten HDD gürültülüsünden car car car ses yapıyor durmadan...
AVG kullandım memnun kaldım şimdi de antivir deniyorum. Antivir hiç bişey bulmuyor gibi AVG sanki daha ii gibi geldi bana
AVG buluyor silemiyor tekrar yakalıyor tekrar tekrar ve tekrar... özellikle trojanlarla kovalamaca oynuyor arkadaslar kasmayacak ve kaliteli bisey.. Kasper iyi aslında.. sorun yasamadım... PCcillin2005 internet security'de kullanmistim fena degildi.. Suan Kasper kurulu iyi bi program kaliteli yani ama kasıyor PC'yi
abi sistemin XP ise mutlaka avast yükle yani performans mükemmel!!! ama 98 se bilemiycem, avast'ı 98'de beğenmeyenler var 98 kullanlara sormak lazım. saygılar..
norton 2005 kurdum ,güvenlik açısından memnunum ama anasını ağlatıyor makinenin çok farkediyor antivirüs olması ile olmaması , cillop gibi 2005 ISO 'yu çekmişim torent'ten başka da denemek istemiyorum uğraştıracak,update de de sorun yok , napalım gülü seven dikenine katlanır
norton mahvetti benii...kaspersky nezaman kursam sistem kapatılacaktır gibi bişeler çıkıyo pc yeniden başlıyo...ben şimdi avastı denemek istiyorum...pc-cilini de çok övdüler aslında
evet netcafe si olan bir arkadaş var PC cillin kullanıyor memnun ,ben 5 ay önce ADSL gelene kadar kullanmıyordum bile şimdi zorunlu oldu bakalım bir gariplik le karşılaşıncaya kadar devam edecem norton'a
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme