Turknet fatura rezilliği
Arkadaşlar 4-5 aydır Turknet faturaları 95 tl yerine 75 tl olarak gönderiyor.75 tl yi ödüyorum sonra da 20 tl borcunuzdan dolayı internetiniz kısıtlandı diyor.Ortalıkta 20 tl diye bi fatura yok yani ödemenin imkanı yok.Sonra tamam diyolar 20 tl borçtan biz vazgeçtik almayacağız..bi bakıyorum kredi kartımdan 3 kere 20 tl çekilmiş Turknet tarafından.Bir de açma kapama parası 30 tl alıyorlar.Bu ay yine kestiler internetimi, 2 gündür internet yok.Teknik desteğe yazıyorum tamam ilgileniyoruz diyolar kimsenin ilgilendiği yok.
Hem borcun yok diyor hem borcundan dolayı internet kısıtlanmıştır diyor.4-5 aydır hem böyle.
Turknet garabeti
Son 3-4 aydır bu maili alıyorum.Her ay internetimi kesiyolarlar.20 tl borum varmış.2020 nin ocak ayı faturasını yani 1 yıl önceki faturayı yarım ödemişim.Dedim bi fatura yarım ödenebiliyo mu öyle bişe var mı?Bişe diyemediler.Iyi peki ödeyeyim dedim ama işin tuhafı faturalar menüsünde böyle bi fatura çıkmıyor dolayısıyla ödeyemiyorum.Desteğe yazdım hergün aynı maili atıyolar bana.Bugün ayın 8 i 2 gün sonra yine kesecekler interneti.Aynı sorunu yaşayan var mı,artık turkneti bırakıp ttnete mi geçsem diyorum.
Ücreti mukabilinde siteye trafik arttırmaya yardım edecek eleman
|
Hürriyet:Geceleri kota yok! 1 Mayıs'ta başlıyor
|
şöyle bişe topladım da
|
TeamViewer Premium /Server Enterprise /Corporate 10.0.45862
|
PortForward Network Utilities 2.0.15 + Portable
|
Download Speed Test v1.0.23 Portable
|
Tarot Professional 1.1.1
|
Bekledim gelmedin hiç mi beni sevmedin |
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 647
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 8.363 (Bu ay: 103)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware